Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
no my chyba sprobujemy tych zajęć zorganizowanych i zdecydujemy co nam bardziej odpowiada. Na Batorego slyszalam, ze fajnie. Termy w zadnym wypadku. Jest tez jakis nowy basen w Tarnowie Podgórnym, z calym zapleczem, podobno tez fajnie. Troche nie moja strona miasta, ale gdyby pojechac obwodnicą...
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Ola89 wrote:Krokodylica ja bylam z malym u neurologa bo trzymal glowke z jednej strony przewaznie i teraz mielismy rehabilitacje ale w formie instruktazu wiec rehabilitantka sprawdzajac go co umie a co nie nic nie mowila ze musi sie juz podnosic a wrecz mowila zeby do siadania sie nie spieszyc bo to obciaza kregoslup wiec chyba nie powinnas sie martwic. Mi rehabilitantka nawet nie sprawdzala tego.
No mnie się też tak wydaje ale co poradzę że lekarka jakoś nadgorliwa.Mam się pojawić za 3 tygodnie na wizytę kontrolną, mam nadzieję że do tego czasu Zuzia załapie bo nie mam ochoty jej targać po lekarzach i laboratoriach.
Trzy tygodnie to dużo czasu, więc mam nadzieję że ogarnie.
Jeszcze raz dzięki za wszystkie odpowiedzi. -
Krysti -http://www.mp.pl/szczepienia/specjalne/show.html?id=98368
http://blogdebart.pl/tag/szczepienia/
"Krótko mówiąc, niestety dla Doktora, „prace przedstawiające negatywne skutki szczepień” są marnej jakości, nie udaje się ich powtórzyć ośrodkom niezaangażowanym ideologicznie i szczerze mówiąc, nie ma po co o nich wspominać w mediach. To nie są żadne przełomowe odkrycia."-moj ulubiony cytat
Chcialam jeszcze cos skomentowac, ale boje sie gownoburzyAnka1501, Ewelcia, Aguś86, Amy_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gramatyka i ortografia jak zawsze na najwyzszym poziomie u Krysti! Ktos powinien Ci poleCic lekture slownika zamiast tych artykulow.
Jestem uczulona na kaleczenie naszego ojczystego jezyka, szczegolnie jesli robi to Polka, ktorej niejednokrotnie na bledy zwracano uwage.
I nie-nie jestem niewyzyta polonistka na macierzynskim, jestem scislowcem, ktory szanuje swoj jezyk!Amy_ lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny nie wiem co się stało mojemu dziecku
wiecie, że Julek juz od dawna ładnie przesypia noce. 6-8 godzin snu to u nas norma od półtora miesiąca. Natomiast od dwóch dni budzi się co godzinę, dwie.. Cztery pobudki w ciągu nocy to norma. Budzi się z płaczem, a od dawna po prostu mlaskal. Rzuca się po lozeczku. Jest strasznie niespokojny. Przy jedzeniu tez nerwy, krzyki. Jak zasypia przy cycu to wystarczy, ze ktoś się np odezwie i od razu usta w podkowke i płacze.. Nie wspomnę już, że dni tez są fatalne. Tylko ręce, marudzenie, płacz, nie może spać.. Nie wiem co się dzieje. Te noce to dla mnie koszmar..
-
nick nieaktualny
-
Angela no wlasnie zastanawiam sie czy to nie skok przypadkiem, bo innych pomyslow nie mam. Co do jedzenia to on w ciagu dnia wisi na cycku co godzine, a czesto nawet i co pol.... w nocy dawal mi pospac juz od bardzo dawna. Piersi jak flaki, mam wrazenie ze tam pusto ale jak ssie to przelyka wiec chyba cos tam jest..
-
nick nieaktualny
-
Fasia a on się po prostu budzi czy chce jeśc??Może chce pić??a tam nie ma bo przecież zawsze spał w nocy, bym powiedziała ze ściągnij ale masz dziecia niebutelkowego...
A może wychodzicie gdzieś co dzień i ma za dużo wrażeń???może posiedz z nim w domku trochę i poobserwuj?? -
Jak go w nocy przystawiam do cyca to je wiec chyba glodny. On ogolnie zawsze je, nawet co pol godziny... odciagac nie bede bo pozniej to wyleje..
Od dwoch dni wlasnie wracam z nim po 20. Wiec pozno. Zawsze o 20 byla kapiel... koze to o to chodzi? Zobaczymy dzis..