Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak, zmieniam. On jest już duży, ciuchy na 68 nosi i ciężko go ustawić wygodnie na siedząco. Ale układam go tak, że leży wzdłuż mnie tułowiem na boczku, a nogi ma zgięte wzdłuż mojego boku. Jak się wścieka, to się z nim kładę i jakby jest lepiej, ale to nie kwestia pozycji, bo się wścieka tak czy siak.
A jaka jest jeszcze wygodna pozycja przy większym dziecku na siedząco? -
https://www.experto24.pl/oswiata/zfss-w-oswiacie/wakacje-ze-srodkow-zfss-takze-na-urlopie-macierzynskim-i-wychowawczym.html#.VZ1wnn09e2c
Tutaj jest napisane:
Podczas urlopu macierzyńskiego i wychowawczego można korzystać z dofinansowania wypoczynku, jeżeli regulamin ZFŚS nie przewiduje, że przysługuje ono po wykorzystaniu określonej liczby dni urlopu wypoczynkowego. W przeciwnym razie osoby korzystające z uprawnień rodzicielskich nie otrzymają tego świadczenia.
-
Wyruszamy
Jednak autostrada .
Łeb mi pęka musze kawe wypić .
10h jazdy do Dover .
Sonia pasażerka na przednim siedzeniu siedzi
I jak co piszcie jaka pogoda w Pl .
Buźie dla was wszystkich :*********
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 00:57
Gosha lubi tę wiadomość
-
Szerokiej drogi Krysti.
My wczoraj dojechaliśmy na rehabilitację, młoda sobie zasnęła w foteliku więc Krzysiek ją z fotelikiem zaniósł tam i dostaliśmy niezły opierdziel, że fotelik to się w samochodzie zostawia, bo to zło najgorsze jest. Dziecko nie powinno w nim siedzieć ani chwili dłużej niż to konieczne.Krysti ~~> lubi tę wiadomość