Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziś jak zombie, ale przez Zuzie
Szymon obudzil sie po nocy o 5.00, dostał mleczko i śpi nadal, a Zuzia o 5.00 już wstała
No i musiałam z nią. Dziwne, bo śpi zazwyczaj do 8.00... A położyłam się późno spać, wiec w sumie pretensje moge mieć do siebie, bo jakbym poszła spać o 22 to bym się wyspala. Heh...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 08:09
-
Coś jest na rzeczy, bo mój mały dziś też od 2 do 4 nie spał, a potem nawet jak wzięłam go do siebie i zasnął to cały czas kwękał i machał łapkami niespokojnie. Za to moja mądra kocica wpadła nad ranem na głupi pomysł, że koniecznie musi dać małemu buziaczka, czyli trącić go nosem w buzie, wrr.. kota przegoniłam, ale dziecko już się obudziło. Ból głowy z niewyspania zagościł u mnie:-(
-
nick nieaktualnya wiecie że chyba rzeczywiście coś w powietrzu wisi...Miki zawsze w łóżeczku, spokojny i zadowolony, zasypia nawet sam...to dziś w nocy to samo co u Was...kręcił się, wiercił, smoka wołał na zmianę z cyckiem, w końcu koło 3 wzięłam go do nas i pospał do 7 ale też na kręcąco...smoku musiałam mu dawać...ehhh nie była to dobra noc
A dzisiaj ruszamy na wyjazdowy weekend na spływ kajakowymy oczywiście raczej spacerowy
ale przynajmniej spędzimy go na świeżym powietrzu i ze znajomymi
jedzie koło 30 osób, ale 3 pary jak my mają niemowlaki więc będzie z kim gadać
-
Witajcie, mały zasnal na poranna drzemkę
Cały tydzien marudny( siły mi brakuje... chyba go oddam siostrze za tabliczkę czekolady
Mężu mi prawi morały w stylu co narzekam siedzę w domu i nic nie robiea ten sobie godzi na siłownie, w sobotę do kina
Płakać mi sie dzisiaj chce:(((
Krysti bezpiecznej podróży, to jednak udało sie paszport załatwić. A co napisałaś w uzasadnieniu dlaczego potrzebujesz ten expressowy?
Czytałam ze nie chcesz szczepić?? Uważaj bo napewno slyszalS ze tu tez moda nie szczepień i był wybuch epidemi meningitis i Wooping caugh i wiele dzieci zmarło.
Krysti ~~> lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Dobry. Ostatnio chodzę jak zombie. Julek rzuca się w lozeczku cała noc. Rzuca głowa na prawo i lewo. Wędruje po całym lozeczku.. Od 3 prawie nie śpi.. Ehh..
A dziś mamy szczepienie
Fasia Antoś robił dokładnie to samo tylko, że w naszym łóżku! Głowa latała mu nerwowo na prawo i lewo. Machał nerwowo rączkami i nóżkami, ale nie płakał. Ciekawe co to... ;([/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
A ja mam dzis kiepski dzirn, Jula krztusi sie jedzeniem, wymiotuje, ulewa, a ja rycze, bo sie martwie...
A zaczelam ryczec, bo gadalam z przyjaciolka, ktora poronila w niedziele-pierwszy raz od niedzieli przez tel gadalysmy, jakos nie moglam sie zebrac, bo nie wiedzialam co jej powiedziec... wczoraj sama zadzwonila, ale ja bylam na szczepieniu, pozniej ona byla zajeta i dopiero dzis sie zdzwonilysmy... -
shimmer_lip wrote:Wygląda to raczej na wisiadło niż nosidło
Może i tak. Ale używamy to już od miesiąca i mała jest zachwycona bo wszystko widzi. Dla maluchów < 6kg jest specjalna wkładka właśnie po to, żeby dziecko aż tak nie wisiało tylko wygodnie i mięciutko sobie siedziało.
U mnie się sprawdziło odkąd Mała poznała co to noszenie przodem do kierunku chodzenia i odmówiła gondoli i wszystkiego w czym się leży. -
Dziewczyny czy ktoras z was karmi jeszcze przez nakladki?
Ja głupia dalej to robie przed obawa poranionych sutkow ehh panicznie sie tego balam... i teraz mam maly nie zassie bez silikonu . Ryczy jak opetany a szkoda moze to powod zaniku mleka u mnie hmm -
Nie przemawia do mnie to "az tak nie wisialo". I jeszcze przodem do swiata. I jeszcze od miesiaca. Sorki ale rece mi opadly. Mam nadzieje ze nie wisi w tym za czesto bo to nic dobrego dla dziecka.
mimka84, mantissa, lysinka, Angela89, Eklerka lubią tę wiadomość