Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiem w duzej mierze problem lezy po mojej stronie chyba za bardzo sobie wmowilam ze go nie wykarmie bo nie kapie z piersi jak kiedys...ale próbuje jeszcze próbuje do 6miesiaca
-
pannaniedzwiedzia wrote:U mnie się sprawdziło odkąd Mała poznała co to noszenie przodem do kierunku chodzenia i odmówiła gondoli i wszystkiego w czym się leży.
Eee zgadzam sie z liwi nie za wcześnie na noszenie z przodu??
Zreszta nosidła takiej nieznanej firmy bym nie kupiła, i jNie chodzi o markę tylko bezpieczeństwo. Lepiej kupić cos cos juz wiele mam przetestowało.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aaaaaaaa starsza pojechała do chrzestnej, wróci w niedziele!!!! Aaaaaaa.
Aaaaaa, jak w tamtym roku tak pojechała na dwa dni to się to Majeczką skończyło. Aaaaaaa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 16:55
Anka1501, mantissa, mf, lysinka, Ksawa, misia83, Gosha, Fasia, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pannaniedzwiedzia wrote:Może i tak. Ale używamy to już od miesiąca i mała jest zachwycona bo wszystko widzi. Dla maluchów < 6kg jest specjalna wkładka właśnie po to, żeby dziecko aż tak nie wisiało tylko wygodnie i mięciutko sobie siedziało.
U mnie się sprawdziło odkąd Mała poznała co to noszenie przodem do kierunku chodzenia i odmówiła gondoli i wszystkiego w czym się leży.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/85f43111f952.jpg
Poza tym to fajnie, że się do nas odezwałaśnapisz coś więcej o sobie bo chyba też jesteś kwietniówką?
lysinka, CzaryMary, Eklerka, mimka84, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny! Nie odzywalam się tu ostatnio bo Julek się zrobił wyjątkowo marudny. Chyba już żeby idą na całego.
Zrobiłam test! I jakiś felerny się trafił bo żadna kreska się nie pokazała.
Liwi, ty nie masz za dobrze?mf lubi tę wiadomość
-
MłodaDama wrote:Dziewczyny czy ktoras z was karmi jeszcze przez nakladki?
Ja głupia dalej to robie przed obawa poranionych sutkow ehh panicznie sie tego balam... i teraz mam maly nie zassie bez silikonu . Ryczy jak opetany a szkoda moze to powod zaniku mleka u mnie hmm
Ja nadal karmię przez nakładki i przyznaję, że to mój świadomy wybór. Z jednej piersi przez chwilę karmiłam bez, ale mały tak boleśnie chwytał aż krzyczałam, a karmienie stało się traumą. Więc uznałam, że nie ma co się męczyć skoro z nakładkami karmienie dziecka jest dla mnie przyjemnością bo nie sprawia bólu. -
liwi wrote:Za dobrze by było jakby jeszcze ten młodszy robal chciał spać dzisiaj.
Manti, a Ty się starasz o bejbika?
Nie staram się! Ale jakieś głupie przeczucie miałam ale przeszło.
Shimmer, jaki omen?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 19:40
shimmer_lip lubi tę wiadomość