Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
linka220 wrote:Dziewczyny z przykrością to piszę, ale jednak proszę u usunięcie mnie z listy. Moje szczęście nie trwało długo, poroniłam i wracam na ovu
życzę Wam kochane spokojnych ciąż i szczęśliwego kwietnia 2015
tule! Trzymaj się i powodzenia, aby szybko się udało!
linka220 lubi tę wiadomość
-
mała.mi wrote:Skonsultowałam wyniki ze znajomą położną a ona z lekarką w szpitalu i powiedziały, że jestem w ciąży i mam się wyluzować (nawet coś o czerwonym winie z wodą mówiły, ale do tego nie będę się stosować), że mam przestać latać na te badania, bo robione tak często nie mają sensu i jak bardzo chcę to mam powtórzyć po długim weekendzie. Na wizytę idę dopiero w ostatnim tygodniu sierpnia.
A co do badań to racja, ja w pierwszej ciąży nie robiłam nic i byłam dużo bardziej spokojniejsza niż teraz gdy jednak zrobiłam
Trzymam kciuki aby było wszystko dobrze!
-
My wczoraj 'balowaliśmy' na weselu... wytrzymałam tylko do 1:30
takkkkkkk strasznie chciało mi się spać
ale co lepsze jak nigdy zjadam sporo ogórków! ech tak na mnie patrzyły
Co do seksu to po owu ze 5 razy się zdarzyło... a odkąd wiem że jestem w ciąży to 3.. ale raczej to było mało przyjemne, bo stres że coś może się stać dzidzi.. a wczoraj tym bardziej strach zwyciężył i nawet nie skończyliśmy... więc chyba do wizyty koniec będzieale na szczęście jeszcze tylko 53h i zobaczę mojego kropka
weronika86, Aga89 lubią tę wiadomość
-
Dzieki Dziewczyny
Justinka, doposze sie po.weeknedzie, bo teraz z kom. nie chce mi sie otworzyc
Linka bardzo mi przykro, ja tez caly czas trzese gaciami.
Malinka za Ciebie kciuki specjalneza daluga droge przed dwiema kreskami
weronika86, linka220 lubią tę wiadomość
-
calineczka_11 wrote:Dzieki Dziewczyny
Justinka, doposze sie po.weeknedzie, bo teraz z kom. nie chce mi sie otworzyc
Linka bardzo mi przykro, ja tez caly czas trzese gaciami.
Malinka za Ciebie kciuki specjalneza daluga droge przed dwiema kreskami
mamy razem we wtorek wizytę
ja dopiero na 17 i już nie mogę się doczekać
mam nadzieję, że będzie wszystko ok i w końcu będę spokojna
-
eM się melduje. Wróciłam z urlopa
witam wszystkie pozostałe przyszłe mamy
A jutro idę do lekarza! Straaaaaasznie się boje, ale wierze mocno że będzie dobrze. A może nawet jakimś cudem serduszko już będzie chwilkę słychać?
weronika86, natt, MartaAlvi lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Chyba jakoś pod koniec 7go. Ja w poprzedniej ciąży jakoś 5t6d chwilkę słyszałam serduszko, ale dosłownie z 2 sekundy no i było widać na usg że bije.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 16:00
Maks - ur 08.09.2015
Ja też jutro biegnę do gin. Mam nadzieję, że mnie nie pogonią że nie byłam umówiona
Mój progesteron woła o pomstę do nieba (14.92) więc lecę błagać o dupka
Jeśli moje czasy krzepnięcia krwi dalej są jakie były to chyba heparyna też pójdzie w ruch.
Jutro powtórka bety, mam nadzieję, że pięknie przyrosła -
hmmm a dlaczego czekacie na wiesci ode mnie?? ja juz w Norwegii i teraz usg pewnie dopiero w 12 tc bede miala
i to prywatnie tylko, bo panstwowo jest tylko jedno miedzy 18 a 20 tc
ja jutro chce pojsc do oglnego po zwolnienie lekarskie na 50 % bo do pracy pojsc musze, ale nie dam rady na caly dzien przez te mdloscii po leki na mdlosci. w N maja bezpieczne. bralam je w drugiej ciazy i w ekstremalnych sytuacjach musze wziac.
co do sexu to nam lek. w PL pow.,ze mozemy, ale ja sie boje, wiec szlaban.maz ubolowe.
ktoras z was bierze dupka w dawce 2x1? jak tak, to pow. wam lekarz kiedy i jak odstawic? -
Ja się jakoś mega na serduszko nie nastawiam. Chcę zobaczyć pęcherzyk ciążowy i pogadać z lekarką co mogę, co nie mogę
porobić wszystkie badania krwi i pogadać o lekach na tarczycę. Jak zobaczę pęcherzyk to się uspokoję
a serducho to było by w 'promocji'
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 17:04
weronika86 lubi tę wiadomość
Maks - ur 08.09.2015
nick nieaktualny
-
liloe wrote:MartaAlvi ja też się kłuję heparyną - zdecydowanie do przeżycia. Mam już patenty na brak siniaków
O matko, a to jest tylko w zastrzykach?! Myślałam że tego typu heparyna to w tabletkachToś mnie teraz pocieszyła
hehe
Bardzo drogie te zastrzyki tak w ogóle?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 19:59
-
MartaAlvi wrote:O matko, a to jest tylko w zastrzykach?! Myślałam że tego typu heparyna to w tabletkach
Toś mnie teraz pocieszyła
hehe
Bardzo drogie te zastrzyki tak w ogóle? -
Justinka wrote:mamy razem we wtorek wizytę
ja dopiero na 17 i już nie mogę się doczekać
ale do tego czasu to chyba osiwieje
Oby doktor mial tylko dobre wiesci i bede wowczas czekala na oficjalna wizyte, z pomiarami i calym tym info.
A tak poza tym do dzis czulam sie swietnie - a dzis jakis przymuł mnie złapał, taka jakas zmasakrowana sie czuje. Oby jutro mi szybko przeszlo
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty
Justinka lubi tę wiadomość
-
Spać nie mogę, a od wczoraj wieczorem mam doła
będąc w toalecie na papierze było dużo takiego kremowego gęstego śluzu, wiem to jest normalne ale była też nitka krwi :'( ok 3 cm nie mam pojęcia dlaczego, brzuvh nie boli, ale i tak strasznie się boje:-(
-
Justinka nie martw się. To napewno nic groźnego. Ja mam koleżanke teraz jest w 9 tygodniu i jakiś dwa tygodnie temu miala tak silne krwawienie że już była pewna że poroniłaale w szpitalu się okazało że dzidzia ładnie rośnie i wszytsko jest ok. Lekarz powiedział, że może się czyms zdenerwowala poprostu albo coś podniosła cięższego.
Jutro wizyta więc wszystko się wyjaśni. Ja się na moją też nie mogę doczekać już.Justinka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Justinka, moze zadzwon do lekarza? albo idz? pewnie to nic takiego, ale jesli sie denerwujesz, to lepiej skonsultowac, abys sie uspokoila....
ja pol nocy nie przespalam a teraz siedze od 6 i dalej walcze z mdlosciami - dzien i noc. padam ze zmeczenia
jak sie tylko lepiej poczuje, to jade do pracy poinformowac szefa o mojej ciazy itp. a potem do lekarza, bo moje tabletki na mdlosci (chociaz ostatnio mam wrazenie, ze nie dzialaja jak wczesniej).
Justinka lubi tę wiadomość
-
Witajcie.
U mnie ogólnie cisza i spokój, oby tak dalej,UU jak bolały tak bolą a poza tym samopoczucie bardzo dobre.
Dziścod rana byłam na pobraniu krwi (5 fiolek pobrali) i oddałam mocz do badnia.Wyniki będą dziś wieczorem.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wyniki i piękne widoki na usg.
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.