Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOferta USG 3D/4D z pełną diagnostyka stanu płodu.
Witam serdecznie
Jeśli mogę chciałbym zająć Wam chwilkę
Powstała bardzo szlachetna akcja pomocy Maciuś walczy o życie, która utworzyła wydarzenie jakim jest Bazarek dla Maciusia.
Na licytacji pojawiła się oferta USG 3D/4D z pełną diagnostyka stanu płodu
Można licytować wizytę która odbędzie się w "Vill-Med" W Giżycku u Dr Jarosława Leśniczaka.
Pomagamy w ten sposób Maciusiowi, a przy okazji to wielka korzyść dla Naszej maleńkiej pociechy
Szczegóły oferty i link do licytacji:
https://www.facebook.com/974773962544992/photos/gm.928954200514136/981813911840997/?type=1&theater
A oto strona bazarek Maciusia gdzie mieszczą się wszystkie licytacje:
https://www.facebook.com/events/924899807586242/
Pozdrawiam -
Haneczka wyprowadziłam się teraz z Wrocławia, ale moi znajomi z synkiem chodzili tutaj: http://www.nemoswim.pl/
U nas teraz też nocki gorsze niż wcześniej, była jedna pobudka, a teraz różnie. Niezależnie o której się obudzi, to od tego momentu je co godzinę do rana i śpi z nami.
Rozszerzanie diety dopiero przed nami, zaczniemy od glutenu (kasza manna) i warzywek, chcę gotować sama, ale dawać też słoiczki, żeby było w razie wyjazdów.
MF zazdroszczę własnych warzyw i owocków
Gratuluję ząbków -
MF: super możliwość z tymi owocami, ja zamrozilam tylko dynie, zresztą możliwości zamrazarki są też ograniczone..
Dietetyczka moja mówiła mi wczoraj, że mogę się miesiąc z tym glutenem jeszcze wstrzymać skoro mała jest karmiona piersią.
Miłego dnia życzę -
Jod Szymek przewraca się juz z brzuszka na plecki i odwrotnie. Raz leży na brzuszku, raz na plecach. Diete zaczynalam rozszerzac od warzyw, a teraz daje juz dania z mieskiem. Za owockami nie przepada.
Kaszek nie daje, tylko kleik na noc (bo bez cukru) i do tego keliku dodaje kaszke manna (najzwyklejsza nie dla dzieci) z czubeczka łyżeczki.
Walczymy z katarem. Inhalacje, oklepywania, odciaganieMasakra jakaa. Dziś 5 dzień...
-
To jeszcze mam pytanie - jeśli chcę rozrabiać kaszkę ze swoim mlekiem, to lepiej żeby była to ryżowa/manna bez dodatku mleka, prawda? A jeśli z obiadkiem, to może być mleczno-ryżowa czy też lepiej bez mleka?
Kurczę, gdybym wiedziała, że będę mieć tyle wątpliwości co i jak, to wzięłabym się za to wcześniej
PS. Aguś, a ta najzwyklejsza kasza manna jest bez cukru? I współczuję kataruOby szybko przeszedł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 13:26
-
Dziewczyny później Was nadrobię bo normalnie brak mi czasu!
Powiedzcie mi czy jeśli mam kaszkę do rozrobienia w wodzie, to mogę trochę wrzucić do mojego mleka żeby przemycić gluten? i ile tego dać? jestem zielona w tym temacie -
Hahaha ale jestem debil, jak wół jest napisane BEZGLUTENOWA!
ale dzięki Aguś za odzew, przynajmniej wiem jaka kupić
i współczuję tego katarku, Szymuś się biedny namęczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 16:12
-
U nas tez chorobsko sie rozwija
maly ma katarek i kaszle jak na zlosc na weekend wiec do lekarza dopiero w poniedziałek
do tego ten zabek i wszystko sie nalozylo
tak mi go zal .
A ja tez zle sie czuje gardlo mnie boli bo afta na migdalku mi sie zrobila ledwo potrafię mowic do dziecka ehh
Agus wspolczuje chorutkiego synka , mam nadzieje ze wyzdrowieja nasze dzieciaczki szybko bez powiklanWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 18:51