Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie mam nadzieję że jak nadejdzie czas spacerówki to będzie chciał jeździć bo na razie to każdy spacer to walka, która kończy się tak że wracam do domu z dzieckiem na ręku a drugą pcham wózek
w ogóle to tak Wam się wbiłam na forum ale pomyślałam że u Was dowiem się najlepiej 
-
dziewczyny pomocy co na bol na ząbkowanie ostatnio wogole nie sypiam maly ciagle placze mało spi i jest nie dowyczymaniahttps://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
hej Dziewczyny, witam sie, jestem marcowka (23.03.2015), ale na Marcowych Mamusiach cisza jakas. Czy ktoras z Was ma jakis sposob jak odstawic od piersi? nauczyc dziecko pic mleko MM? Moja Emi umie pic z butli (moje mleko wypije) ale MM juz nie...

-
Aga i camilia też jest dobra na zabkowanie. Polecam kolejnosc- zel na dziasla, jak nie dziala to camilia, jak nie dziala to paracetamol.
Annika ja nie pomoge, bo moje dziecko samo odrzucilo ssanie piersi po 2, 5 miesiaca i musialam odciagac mleko. -
Ja też będę niedlugo wychodzić z karmienia piersią już się boje
Wiem tylko że radzą podawać mm z KP coraz bardziej zmniejszając ilość KP, najlepiej jak butla będzie karmił ktoś inny niż mama
Aha i dawać na dobrych hu orze a nie kiedy dziecko jest głodne i złeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 18:23
-
MF dokładnie odebralam to tak ze Ignaś dostaje jeść z metalowej łyżki oO
sprawdzanie zębów metalowa lyzeczka? Chyba bym na taki głupi pomysł w życiu nie wpadła bo Olo mnie zawsze chwyta za rękę i pcha wszystko do gardła. . Ile razy już mi tak zrobił z miękką łyżeczka to nie wspomnę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 20:07
-
Witam się i ja

Widze, że ciąg dalszy ząbków.. u nas dalej cisza
A co do łyżeczek metalowych to ja też używam do sprawdzania czy nie ma zębolków. Nasze mamy tak robiły
dzisiaj np, karmiłam modego taką łyżwczką bo nie mogłam znaleźć plastikowej... nie dajmy się zwariować ;P
Krysti ~~>, Krysti ~~>, AlicjaaA lubią tę wiadomość

[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Też bym na to nie wpadła gdyby nie szwagierkaAmy_ wrote:MF dokładnie odebralam to tak ze Ignaś dostaje jeść z metalowej łyżki oO
sprawdzanie zębów metalowa lyzeczka? Chyba bym na taki głupi pomysł w życiu nie wpadła bo Olo mnie zawsze chwyta za rękę i pcha wszystko do gardła. . Ile razy już mi tak zrobił z miękką łyżeczka to nie wspomnę.

Jula tez pcha wszystko, włącznie z moimi palcami do gardła, najpierw myślałam,że to przez zęby,ale ostatnio gdzieś czytałam,że dzieci tak uniewrażliwiają gardło przygotowując się np na jedzenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 08:01
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 16:29
-
nick nieaktualny
-
Dzieki za zainteresowanie moim problemem, mimo, ze nie jestem Kwietniowka;)
mf - juz tlumacze. Mam teraz zapalenie piersi, 2 tyg temu mialam zastoj piersi (drugiej niz tej z zapaleniem teraz), wczesniej z 4 tyg temu mialam tez zastoj (w tej piersi gdzie teraz zapalenie). Staram sie dbac o piersi, ale jak widac dlugie karmienie im juz nie sluzy, wiec chcialabym wycofywac sie juz - pol roku juz karmie. Zwlaszcza, ze teraz biore antybiotyk, ktory pewnie jakis tam wplyw na dzieciaka ma. No wiec chcialam dac mlodej teraz butle z MM zamiast z piersi, a tu wielki ryk (mimo ze potrafi pic, moje mleczko z butli jeszcze 3 tyg temu 210 ml wypila), a jakies 1,5 miesiaca temu normalnie pila MM. Boje sie ze znow bede miala zapalenie i co, znow antybiotyk? Do czego to prowadzi?
iwonka1077 - a w jakich proprcjach najlepiej zaczac to mieszanie mleka matki z MM?
MlodaDama, shimmer_lip - ja tez przytulam mocno, poczatki sa ciezkie, ale w koncu mamy nasze ukochane szkraby przy nas, najwazniejsze, ze zdrowe, jeszcze sobie wszystko odbijemy

musiałam tłumacza przysięgłego zaliczyć,potem reszta .