Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie mam nadzieję że jak nadejdzie czas spacerówki to będzie chciał jeździć bo na razie to każdy spacer to walka, która kończy się tak że wracam do domu z dzieckiem na ręku a drugą pcham wózek
w ogóle to tak Wam się wbiłam na forum ale pomyślałam że u Was dowiem się najlepiej
-
dziewczyny pomocy co na bol na ząbkowanie ostatnio wogole nie sypiam maly ciagle placze mało spi i jest nie dowyczymaniahttps://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
hej Dziewczyny, witam sie, jestem marcowka (23.03.2015), ale na Marcowych Mamusiach cisza jakas. Czy ktoras z Was ma jakis sposob jak odstawic od piersi? nauczyc dziecko pic mleko MM? Moja Emi umie pic z butli (moje mleko wypije) ale MM juz nie...
-
Aga i camilia też jest dobra na zabkowanie. Polecam kolejnosc- zel na dziasla, jak nie dziala to camilia, jak nie dziala to paracetamol.
Annika ja nie pomoge, bo moje dziecko samo odrzucilo ssanie piersi po 2, 5 miesiaca i musialam odciagac mleko. -
Ja też będę niedlugo wychodzić z karmienia piersią już się boje
Wiem tylko że radzą podawać mm z KP coraz bardziej zmniejszając ilość KP, najlepiej jak butla będzie karmił ktoś inny niż mama
Aha i dawać na dobrych hu orze a nie kiedy dziecko jest głodne i złeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 18:23
-
MF dokładnie odebralam to tak ze Ignaś dostaje jeść z metalowej łyżki oO
sprawdzanie zębów metalowa lyzeczka? Chyba bym na taki głupi pomysł w życiu nie wpadła bo Olo mnie zawsze chwyta za rękę i pcha wszystko do gardła. . Ile razy już mi tak zrobił z miękką łyżeczka to nie wspomnę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 20:07
-
Witam się i ja
Widze, że ciąg dalszy ząbków.. u nas dalej cisza
A co do łyżeczek metalowych to ja też używam do sprawdzania czy nie ma zębolków. Nasze mamy tak robiłydzisiaj np, karmiłam modego taką łyżwczką bo nie mogłam znaleźć plastikowej... nie dajmy się zwariować ;P
Krysti ~~>, Krysti ~~>, AlicjaaA lubią tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Amy_ wrote:MF dokładnie odebralam to tak ze Ignaś dostaje jeść z metalowej łyżki oO
sprawdzanie zębów metalowa lyzeczka? Chyba bym na taki głupi pomysł w życiu nie wpadła bo Olo mnie zawsze chwyta za rękę i pcha wszystko do gardła. . Ile razy już mi tak zrobił z miękką łyżeczka to nie wspomnę.
Jula tez pcha wszystko, włącznie z moimi palcami do gardła, najpierw myślałam,że to przez zęby,ale ostatnio gdzieś czytałam,że dzieci tak uniewrażliwiają gardło przygotowując się np na jedzenieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 08:01
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 16:29
-
nick nieaktualny
-
Dzieki za zainteresowanie moim problemem, mimo, ze nie jestem Kwietniowka;)
mf - juz tlumacze. Mam teraz zapalenie piersi, 2 tyg temu mialam zastoj piersi (drugiej niz tej z zapaleniem teraz), wczesniej z 4 tyg temu mialam tez zastoj (w tej piersi gdzie teraz zapalenie). Staram sie dbac o piersi, ale jak widac dlugie karmienie im juz nie sluzy, wiec chcialabym wycofywac sie juz - pol roku juz karmie. Zwlaszcza, ze teraz biore antybiotyk, ktory pewnie jakis tam wplyw na dzieciaka ma. No wiec chcialam dac mlodej teraz butle z MM zamiast z piersi, a tu wielki ryk (mimo ze potrafi pic, moje mleczko z butli jeszcze 3 tyg temu 210 ml wypila), a jakies 1,5 miesiaca temu normalnie pila MM. Boje sie ze znow bede miala zapalenie i co, znow antybiotyk? Do czego to prowadzi?
iwonka1077 - a w jakich proprcjach najlepiej zaczac to mieszanie mleka matki z MM?
MlodaDama, shimmer_lip - ja tez przytulam mocno, poczatki sa ciezkie, ale w koncu mamy nasze ukochane szkraby przy nas, najwazniejsze, ze zdrowe, jeszcze sobie wszystko odbijemy