Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Na swięta mi się zapomniało to napiszę chociaż na Nowy rok
Wszystkiego co najlepsze, zdrowych dzieci, dużo miłości i spełnienia waszych marzeń no i żeby ten 2016 był lepszy od poprzedniego a jak ktoś zadowolony to zeby był chociaż porównywalny....
Ulka84, Aguś86, AlicjaaA, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Dlugo mnie nie bylo!
mamy 3 zabki, siedzimy juz od dawna, raczkujemy, gadamy dadi i tata...w dwoch jezykach, ale mama powiedziec to nie....patrzy wtedy na mnie jak na wariatke jak powtarzam ma=ma...haha chodzimy przy meblach, 3 samodzielne kroki zaliczone. -
Weronika, czyżbyś też dołączyła do grona ponownych ciążóweczek? Gratulacje!!
Do mnie przedwczoraj zadzwoniła przyjaciółka obecnie w ciąży, że miała o mnie sen. Śniło jej się, że zadzwoniłam do niej z nowiną o ciąży i to w drugim miesiącu. Dla mnie puki co to byłoby przerażające, mimo że marzę o drugim dziecku z niewielką różnicą wieku, bo Tomek daje mi tak w kość przez te ząbkowanie... No i zdecydowanie puki co jestem za mało zaradna, ledwo daję radę przy jednym dziecku. Więc morał taki, że podziwiam wszystkie Kwietniowki oczekujące na następne dzieciaczkiweronika86 lubi tę wiadomość
-
Alicja ja też podziwiam dziewczyny, że się zdecydowały. Nie wiem jakbym sobie poradziła z dwójka. Jeszcze jakby maluszek był taki jak Antoś do 2-3 miesiąca to porażka
aa pochwalę się, że 31 grudnia Antoś pierwszy raz sam stanął w łóżeczku Ale nadal nie raczkuje tylko pełzaweronika86, AlicjaaA, Agusiek89 lubią tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
AlicjaaA wrote:Weronika, czyżbyś też dołączyła do grona ponownych ciążóweczek? Gratulacje!!
Do mnie przedwczoraj zadzwoniła przyjaciółka obecnie w ciąży, że miała o mnie sen. Śniło jej się, że zadzwoniłam do niej z nowiną o ciąży i to w drugim miesiącu. Dla mnie puki co to byłoby przerażające, mimo że marzę o drugim dziecku z niewielką różnicą wieku, bo Tomek daje mi tak w kość przez te ząbkowanie... No i zdecydowanie puki co jestem za mało zaradna, ledwo daję radę przy jednym dziecku. Więc morał taki, że podziwiam wszystkie Kwietniowki oczekujące na następne dzieciaczki
AlicjaaA lubi tę wiadomość