Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak miło zajrzeć i zobaczyć tyle postów
Haneczka, rety, już 10 tydzień mija..zanim się obejrzysz, a będzie pierwszy trymestr za tobą Tak jak pisze Aguś, dawaj znać jak się czujesz i kiedy wizyta
Annika, ja mam kojec caretero quatro i jest super. Rano jak wstaniemy to go wkładam i idę się myć, zjeść śniadanie. Tomek lubi stać w nim, chodzi w koło trzymając się barierek. Używamy też jak obiad jemy z mężem, to mały też w kojcu siedzi. Poza tym to raczej za czesto nie wkładam, nie ma tak żeby w nim siedział i się bawił, ale i tak uważam, że jest super pomocny.
Iwonka, mimka, wózek super Bardzo lekki i lekko się prowadzi, a Tomek uwielbia w nim jeździć, bo jest dość płytki, kubełkowy i dzięki temu wszystko dobrze widzi. Ale tak jak piszesz Iwonka, jest wyjątkowo bardzo wysoki. Ja mam 175 cm wzrostu, a ręce do niego mam wysoko, nawet jak dla mnie to mógłby być trochę niższy. Ale jestem mega zadowolona z niego Nawet schodząc z 3 pietra na jednym ręku niosę Tomka, a w drugim ręku znoszę złożony wózek i jest o wiele lżejszy od dziecka
JoD, a skąd masz kulki do kojca? Można je gdzieś kupić? I dużo ich tam masz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 15:06
annika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też szukam spacerówki, bo moja jest używana po trójce dzieci i niestety powoli dogorywa Tylko jak tak szukam, to żadna nie spełnia moich oczekiwań
Alicjaa, kupowałam tutaj: http://allegro.pl/pilki-pileczki-kulki-300szt-7cm-do-basenu-7-kolor-i6000615873.html Mamy ten sam kojec, co Wy i te 300 sztuk jest według mnie akuratAlicjaaA lubi tę wiadomość
-
JoD, fajne, tylko jednak trochę kosztują Mnie najbardziej przeraża, że te wszystkie piłki będą fruwać po pokoju.. W wanience podczas kąpieli ma 4 zabawki gumowe i największą frajdą jest wyrzucanie ich poza wanienkę, obawiam się, że tu by było podobnie. 4 zabawki ogarnę, ale 300 piłek to może być już ciężko hehe, ale pomysł fajny te piłeczki
Angela, sto lat dla Martynki Był jakiś motyw przewodni imprezki urodzinowej? Co tam wymyśliłaś ciekawego? Może jakieś inspiracje zasięgniemy No i ciekawe kto tam nowy w brzuszku się kryje Daj znać jak będziesz wiedziała już jaka jest płeć. Niech zdrowo rośnie maluszek -
Tak się składa, ze byłam na wizycie dzisiaj:) Dzidziuś ma śliczne rączki i nóżki,serduszko bije, ma 2,81cm co odpowiada 9+4 czyli dokładnie tyle ile sobie wyliczyłam z daty zapłodnienia:) Tylko dziwne, bo lekarz podał mi termin na 27.09 a bbf mówi 26.09. Komu wierzyć? Założył mi gin kartę ciąży i pobrał cytologię. Pierwszy raz mnie to bolało, ale zwalił na tyłozgięcie macicy.
Wagę mam identyko jak z Arturkiem przy pierwszym wpisie w kartę ciąży 51,2kg!
Miałam tez usg piersi. Wszystko cacy,aż się lekarz zdziwił, że do stycznia karmiłam a tu śladu nie ma. Podobały mu się
Robotka pisała na wrześniówkach ze po tej akcji z podszywaczka na kilku wątkach (niezła afera swoja droga)zniknęła z forum. Ale wróciła. Pewnie ze złości usunęła posty...
Mój Artek chetnie siedzi w kojcu, a jak mu sie znudzi to wstaje w nim i sobie gada. Pozwalam mu tez biegac po salonie i kuchni, ale tylko gdy mam go na oku i kable itp są pochowane. Mój jest firmy Cam taki wielki 110 na 120 z siatką dookoła.
Kulki to świetny pomysł dla kojca! Może kupię młodemu na roczek i bedzie mual frajdę jak goście przyjdą kojec ma wysokie ścianki więc raczej nie przerzuci na zewnątrz.Aguś86, Krysti ~~>, AlicjaaA, Ulka84 lubią tę wiadomość
-
Ahaaa i czuje się juz lepiej w dzień, ale wieczorami dalej dramat. Nudności, ból żołądka, wzdęcia, brak apetytu. I tak już od miesiąca:| Nagram sobie filmik antykoncepcyjny z wieczora i będę puszczać, gdy tylko przyjdzie mi do głowy trzeci słodki bobasek!
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!!!
Marzec... taki nostalgiczny dla mnie miesiąc ;)rok temu - ostatni miesiąc ciąży i intensywne przesiadywanie na forum, śledzenie marcowych porodów kwietniówek z zapartym tchem. Wzruszam się, że czas tak leci... że nasze dzieci zaraz będą mieć rok, pierwszy rok, taki ważny z tyloma postępami że rok temu jeszcze z brzuszkiem a dziś moja córcia sama chodzi (na razie rekord 9 kroków
A jeszcze większe wzruszenie mnie dopada na wieść o ciąży haneczki i angeli dziewczyny gratuluje!!! Plusy i minusy - nie można zbytnio odpocząć przy małym brzdącu, ale za to kolejna ciąża już nie taka straszna, nie jest wielką niewiadomą, kobieta nie boi się wszystkiego co zakłuje, zaboli
Dbajcie o siebie, ściskam :*
Aguś86, haneczka, Angela89, Murraya lubią tę wiadomość
-
Mnie tez sentyment ogarnal. Przez ten rok nasze dzieciaczki zrobily taki postep. Moja Emilka juz calkiem sobie radzi z chodzeniem. A jeszcze niedawno taka malutka byla. W ogole to nie sadzilam ze az tak mozna kochac- ach ta milosc matczyna.
Dziewczyny w ciazy dbajcie o siebie, nudnych ciaz Wam zycze zakonczonych latwym porodem o czasie.
Mi sie niedlugo konczy urlop rodzicielski. Jak sobie pomysle ze wracac do pracy trzeba to mi jakos tak dziwnie. Dobrze zemam jeszcze zalegly urlop to wroce miesiac pozniej. Nie wiem co czuly kobiety jak ten urlop rodzicielski byl taki krotki kiedys i musialy wracac zostawiajac takiego maluszka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 17:27
haneczka lubi tę wiadomość