Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
LaRunia, mam tylko nadzieję, że za wiele za nie nie zaplacilas, bo aż szkoda przy tak krótkim użytkowaniu
No i tak czekam i czekam, żeby móc się pochwalić, że Tomek chodzi, ale coś się ten mój leniuszek nie śpieszy. Jeszcze trochę, a tu nie będzie komu się chwalić..
Więc apeluję do załogi, która przyczyniła sie do stworzenia chyba najwięcej stronicowego wątku, bo aż szkoda aby to wymarło..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2016, 23:59
-
Jestem, jestem ale zarobiona troszkę, u mamy... Działka w spadku, mamy tydzień zeby w miarę ja zrobić....
Alicjaaa, może dołącz do nas na Gangu, co?
Ania biega jak szalona, a Ty odpoczywaj, sa upały, ńie musisz być w takim ruchu HihiAlicjaaA lubi tę wiadomość
-
Alicja: zaznajomione, ale przyjelysmy juz pare dziewczyn, ktore byly spoza watku zrodlowego z ovu
Moj maly chce zrec tyle, a potem chlusta nosem i ustami jak stary, teraz.zasnal, po dwoch godz, wiec powinnam sie i ja klasc, zeby jak najwiecej przespac..
Mam pytanie: moj wierzga tak nieskladnie lapkami i nozkami robi sie wtedy bordowy, mama mnie meczy, ze co to znaczy, sugeruje, ze jem zle rzeczy, ze go boli, ale ja uwazam, ze tak kolezka ma ze tak sie porusza, ma niecale 3tyg, poza tym nie placze nie jeczy wiec nie bede mu kolki na sile wciskala.. -
Zgredko, spytaj położnej, No ale skoro nie płacze to chyba nie kolka, nie wiem, nie znam sie i nie chce sie znać.....
Alicjo, ze Zgredzia Coe znamy to jakoś Cie tam "wciśniemy"
Fajne dziołchy tam są
Jestem wykończona.... Ten ogródek mnie wykończy..... No ale musimy jak najwiecej do soboty zrobić, aby jako tako to wyglądało.
Dobrze, ze moja mama swietnie sobie z wnuczka radzi (choc pampers był założony tył na przód), babcia szczęśliwa, dziecko szczęśliwe i wykończoneprzyszłam, wymylam, dałam butle i dziec śpi, (i właśnie słysze chrapanie wiec babcia rownież) hihihi
Zmykam i ja
Dobranoc -
nick nieaktualny
-
Polarisa gratulacje! Super
Oj dawno mnie tu nie było... tak w skrócie to od kilku miesięcy borykam się z wysypką u Antosia. Nie wiem co jest jej powodem. Od dzisiaj mamy antybiotyk bo jest podejrzenie, że to jakieś zakażenie bakteriąA poza tym to Antoś coraz więcej "mówi" - oczywiście po swojemu
Papuguje wszytko i wszytskich
Polarisa90 lubi tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Polarisa, gratuluje parki
Ulka, powodźenia! No i oby małemu wysypka ustąpiła.
Moja Ania ma krostki na policzkach, nie wiem z czego, gdy będę u lekarza to podpytam, choc to łatwe nie bedzie bo moja to rozdarciuch okropny i badać sie nie da.Polarisa90 lubi tę wiadomość
-
Polarisa: gratulacje
myślę, że to może napięcie mięśniowe, w końcu każdy układ jest jeszcze niedojrzały, to i nerwowy, tak się czasem napina, ale jak się go trzyma to się uspokaja, wygląda na takiego, co lubi być opatulony, może otulaczek mu kupię, lubi też ciepło, a mała z kolei chłodnolubnaPolarisa90, olka30 lubią tę wiadomość