Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy wrote:to jest choroba ;P nerwica natręctw
a ja nawet kubki odparzam wrządkiem zalewam
i talerze łyzki dopiero przecieram suchą czystą szmatką .Chyba do lekarza pojde haha
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Ja się za duzo oczytalam chyba wszystkiego i tak dokladnie wszystko czyszcze hah a moj się cieszy bo lubi to
a ja nawet kubki odparzam wrządkiem zalewam
i talerze łyzki dopiero przecieram suchą czystą szmatką .Chyba do lekarza pojde haha
Już obserwuje to u męża ciotki - JEDNA WIELKA TRAGEDIA
Fasia, Krysti lubią tę wiadomość
-
KRYSTI ale mi się nie chce nigdzie iść. Nawet kuchnię mam za daleko hehe
najlepiej jakby mi ktoś zrobił i do łóżka przyniósł
AMY ale ja mam na coś ochotę ale nie wiem na coto dopiero problem
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Kobiety wy tez tak macie ze dezynfekujecie wszystko w domu jak ja ,bo ja to przecieram tymi chusteczkami to w lazience to w kuchni wszystkie blaty masakra
Mam tak samo, a łazienka to już musi błyszczeć , nie cierpię brudnej łazienki....Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:A mój mąż wczoraj wrócił od lekarza i ma stwierdzoną Astmę Oskrzelową .. masakra .. w dorosłym wieku nabawić się czegoś takiego
Ja tak mam ale lekarz się w porę zorientował i od razu odczulanie, bo miałam duże zagrożenie zachorowania na astmę, ale przez ciąże musialam wszystko przerwać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mąż ma alergię na kurz, roztocza, ja zresztą też. No i u niego przeszło na astmę. Masakra jak On się dusi czasem
AMY znęcasz się nade mnąjuż mam takie ssanie w brzuchu, że się zaraz porzygam .. no dobra idę do kuchni
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Mąż ma alergię na kurz, roztocza, ja zresztą też. No i u niego przeszło na astmę. Masakra jak On się dusi czasem
AMY znęcasz się nade mnąjuż mam takie ssanie w brzuchu, że się zaraz porzygam .. no dobra idę do kuchni
najbardziej na trawy
Jak mi lekarka kropnęła alergenem na rękę to nawet nie zdąrzyła nakłóc skóry a mi się za moment zrobił rumień na 5x7 cm oO Byłą w szoku i powiedziała że takiego zaniedbania w alergii nie widziała i od razu mnie skierowała na odczulanie
Sama się znęcaszchciałam Ci pomóc żeby Ci się żołądek do kręgosłupa nie przykleił
-
nick nieaktualnyha no ja też sprzątam codziennie, zresztą niemożliwe inaczej bo 2 koty i pies w domu
ale nie popadam w nerwicę
owszem łazienka zdezynfekowana, w kuchni czysto ale bez przesady nie mam siły ani czasu na to
a ja chyba jednak zrezygnuję z Fasiowego koktajlu bo on taki bardziej wytrawny, zamiast tego będzie na słodko taki deser - banan/kiwi i jogurt naturalnymniam, ostatnio robiłam dwa razy tylko zamiast kiwi to truskawki...normalnie pychota
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 12:52
Fasia, Amy lubią tę wiadomość
-
Amy wrote:ja też nie lubię syfu, ale nei dezynfekuje otoczenia
nie popadam w taką przesadę
Ja sprzątam rozsądnie ale mam ochotę ostatnio wszystko od dołu do góry wysterylizować! To jakaś taka moja wewnętrzna potrzeba. Wszystko mi teraz śmierdzi, wszędzie mi duszno i mam potrzebę sterylności. I pewnie prędzej czy później to zrobię, nie wiem tylko jak. Muszę od kogoś pożyczyć myjkę parową i będę jechać nawet po ścianachAmy lubi tę wiadomość