X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie z wrażenia po USG zapomniała napisać :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Kobiety wy tez tak macie ze dezynfekujecie wszystko w domu jak ja ,bo ja to przecieram tymi chusteczkami to w lazience to w kuchni wszystkie blaty masakra :)

to jest choroba ;P nerwica natręctw :P

Bambi85 lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każdy z nas ma nerwice natręctw i sobie nie zdaje z niej sprawy :D

Ja też używam takich chusteczek i nimi czyszczę, głównie w kuchni :)

Bambi85 lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    to jest choroba ;P nerwica natręctw :P
    Ja się za duzo oczytalam chyba wszystkiego i tak dokladnie wszystko czyszcze hah a moj się cieszy bo lubi to :) a ja nawet kubki odparzam wrządkiem zalewam :D i talerze łyzki dopiero przecieram suchą czystą szmatką .Chyba do lekarza pojde haha

• Fasia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjadłabym coś ale nie wiem co .. super :/

Krysti lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Skąd ja to znam :D
    zjadłabym coś ale na nic nie mam ochoty :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Fasia ja ide na salatke z pomodorem ogorkiem salatą i jakiś kurczak . w domu nic nie mam juz zakupy dopiero zrobię:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ja się za duzo oczytalam chyba wszystkiego i tak dokladnie wszystko czyszcze hah a moj się cieszy bo lubi to :) a ja nawet kubki odparzam wrządkiem zalewam :D i talerze łyzki dopiero przecieram suchą czystą szmatką .Chyba do lekarza pojde haha
    Tylko tak z dzieckiem nei przesadzaj bo jak go będziesz chronić przed bakteriami to niestety będzie wększe prawdopodobieństwo wystąpienia chorób takich jak astma niż dzieciak który ma kontakt ze wszystkim bez ograniczeń ;)
    Już obserwuje to u męża ciotki - JEDNA WIELKA TRAGEDIA :)

Fasia, Krysti lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KRYSTI ale mi się nie chce nigdzie iść. Nawet kuchnię mam za daleko hehe :D najlepiej jakby mi ktoś zrobił i do łóżka przyniósł :D

AMY ale ja mam na coś ochotę ale nie wiem na co :P to dopiero problem :P

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:

AMY ale ja mam na coś ochotę ale nie wiem na co :P to dopiero problem :P
    Napij się wody :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 12:36

• Fasia Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój mąż wczoraj wrócił od lekarza i ma stwierdzoną Astmę Oskrzelową .. masakra .. w dorosłym wieku nabawić się czegoś takiego :/

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Napij się wody :P

LOOOOL :D piję ale to nic nie daje .. jeeeeeeeeeeeeeść :D

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Kobiety wy tez tak macie ze dezynfekujecie wszystko w domu jak ja ,bo ja to przecieram tymi chusteczkami to w lazience to w kuchni wszystkie blaty masakra :)

Mam tak samo, a łazienka to już musi błyszczeć , nie cierpię brudnej łazienki....

Krysti lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    A mój mąż wczoraj wrócił od lekarza i ma stwierdzoną Astmę Oskrzelową .. masakra .. w dorosłym wieku nabawić się czegoś takiego :/
    Możliwe że był już na coś uczulony.
    Ja tak mam ale lekarz się w porę zorientował i od razu odczulanie, bo miałam duże zagrożenie zachorowania na astmę, ale przez ciąże musialam wszystko przerwać

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    LOOOOL :D piję ale to nic nie daje .. jeeeeeeeeeeeeeść :D
    heheeh :P wyciśnij do niej cytrynę :P kwas cię pobudzi i na cokolwiek będziesz miała ochotę :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też nie lubię syfu, ale nei dezynfekuje otoczenia ;)
    nie popadam w taką przesadę :P

• Fasia Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż ma alergię na kurz, roztocza, ja zresztą też. No i u niego przeszło na astmę. Masakra jak On się dusi czasem :/

AMY znęcasz się nade mną :P już mam takie ssanie w brzuchu, że się zaraz porzygam .. no dobra idę do kuchni :P

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Mąż ma alergię na kurz, roztocza, ja zresztą też. No i u niego przeszło na astmę. Masakra jak On się dusi czasem :/

AMY znęcasz się nade mną :P już mam takie ssanie w brzuchu, że się zaraz porzygam .. no dobra idę do kuchni :P
    No współczuję mężowi. ja też mam na kurz i roztocza i mogłabym tak wymieniać i wyminiać :P najbardziej na trawy :) Jak mi lekarka kropnęła alergenem na rękę to nawet nie zdąrzyła nakłóc skóry a mi się za moment zrobił rumień na 5x7 cm oO Byłą w szoku i powiedziała że takiego zaniedbania w alergii nie widziała i od razu mnie skierowała na odczulanie :P

Sama się znęcasz :P chciałam Ci pomóc żeby Ci się żołądek do kręgosłupa nie przykleił :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha no ja też sprzątam codziennie, zresztą niemożliwe inaczej bo 2 koty i pies w domu :) ale nie popadam w nerwicę :D owszem łazienka zdezynfekowana, w kuchni czysto ale bez przesady nie mam siły ani czasu na to
    a ja chyba jednak zrezygnuję z Fasiowego koktajlu bo on taki bardziej wytrawny, zamiast tego będzie na słodko taki deser - banan/kiwi i jogurt naturalny :D mniam, ostatnio robiłam dwa razy tylko zamiast kiwi to truskawki...normalnie pychota

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 12:52

Fasia, Amy lubią tę wiadomość

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    ja też nie lubię syfu, ale nei dezynfekuje otoczenia ;)
    nie popadam w taką przesadę :P

Ja sprzątam rozsądnie ale mam ochotę ostatnio wszystko od dołu do góry wysterylizować! To jakaś taka moja wewnętrzna potrzeba. Wszystko mi teraz śmierdzi, wszędzie mi duszno i mam potrzebę sterylności. I pewnie prędzej czy później to zrobię, nie wiem tylko jak. Muszę od kogoś pożyczyć myjkę parową i będę jechać nawet po ścianach :D

Amy lubi tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
‹‹ 596 597 598 599 600 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ