Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry
A ja się witam spod gabinetu, zaraz będę krew pobierać i mocz oddawać. Opilam się wody żeby łatwiej poszło ale nie jadłam i chyba Groszek nie lubi jak głoduję bo rzuca się po brzuchi bardzo dobrze bo wczoraj cały dzień śpioch i już mi na psychikę wyjechało, że mi brzuch maleje...
paranoja...
Ciekawe ile będę czekać i ile dziś ściągną...jeeeeść! -
nick nieaktualnyOla89 wrote:A mi się znowu dłuży jakoś tak ostatnio, wydaje mi się że minęły całe wieki odkąd byłam na USG a tu nawet 2 tygodnie nie minęły
Ale chciałąbym ją znów zobaczyć, bo ostatnio ją oglądałąm jak byłam w 13 tygodniu, bo ostatnio mi lekarz nic nie pokazał mimo, że miałąm usg
a to ciul
ale wytrzymam do 10wtedy dostanę filmik i będę mogła oglądać na spokojnie
-
nick nieaktualnyAha i Fasia gratulacje chłopania! Zazdroszczę że już wiesz, ja mam nadzieję za tydzień w czwartek, że dojrzy bez wątpliwości i tych "na ileś procent". Sam prosił przyjść, że już wypatrzy i powie
No i chciałabym chłopca...bo dwie już niunie w domu...ale oby było zdrowe
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Dzień dobry
A ja się witam spod gabinetu, zaraz będę krew pobierać i mocz oddawać. Opilam się wody żeby łatwiej poszło ale nie jadłam i chyba Groszek nie lubi jak głoduję bo rzuca się po brzuchi bardzo dobrze bo wczoraj cały dzień śpioch i już mi na psychikę wyjechało, że mi brzuch maleje...
paranoja...
Ciekawe ile będę czekać i ile dziś ściągną...jeeeeść!ja nigdy na czczo nie chodzę, nie będę meczyć dziecka
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A w waszych laboratoriach nie ma tak, że kobiety w ciąży i ludzie ka krzywą cukrową wchodzą poza kolejką? Jak się odważą oczywiście coś powiedzieć zanim ich kolejka nie zakrzyczy na śmierć. Ale generalnie u mnie w całej przychodzi pomachanie kartą ciąży jest równoznaczne z pierwszeństwem. Oprócz w kolejce do gina oczywiści
Ale ja jakoś nie mam tupetu jeszcze żby korzystać, póki mogę stać i nie widać po mnie ciąży to stoję a jak już będzie mi ciężko to nie mam zamiaru się pierdzielić
-
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:A w waszych laboratoriach nie ma tak, że kobiety w ciąży i ludzie ka krzywą cukrową wchodzą poza kolejką? Jak się odważą oczywiście coś powiedzieć zanim ich kolejka nie zakrzyczy na śmierć. Ale generalnie u mnie w całej przychodzi pomachanie kartą ciąży jest równoznaczne z pierwszeństwem. Oprócz w kolejce do gina oczywiści
Ale ja jakoś nie mam tupetu jeszcze żby korzystać, póki mogę stać i nie widać po mnie ciąży to stoję a jak już będzie mi ciężko to nie mam zamiaru się pierdzielić
Pierwszeńśtwo mają tylko kombatanci wojenni i chorzy z bólem i gorączką - i taki przepis obowiązuje w każdej przychodni -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny