X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez tak miałam ostatnio ale teraz mi czas leci szybciej :) wnet tylko patrzec jak bedziemy rodzić.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)
    A ja się witam spod gabinetu, zaraz będę krew pobierać i mocz oddawać. Opilam się wody żeby łatwiej poszło ale nie jadłam i chyba Groszek nie lubi jak głoduję bo rzuca się po brzuch :-) i bardzo dobrze bo wczoraj cały dzień śpioch i już mi na psychikę wyjechało, że mi brzuch maleje... :-P paranoja...
    Ciekawe ile będę czekać i ile dziś ściągną...jeeeeść!

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    A mi się znowu dłuży jakoś tak ostatnio, wydaje mi się że minęły całe wieki odkąd byłam na USG a tu nawet 2 tygodnie nie minęły :)
    Mnie się też dłuży, ale chyba przez to że już Małą łazi po brzuchu nie myślę o usg :) Ale chciałąbym ją znów zobaczyć, bo ostatnio ją oglądałąm jak byłam w 13 tygodniu, bo ostatnio mi lekarz nic nie pokazał mimo, że miałąm usg :P a to ciul :P
    ale wytrzymam do 10 :D wtedy dostanę filmik i będę mogła oglądać na spokojnie :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha i Fasia gratulacje chłopania! Zazdroszczę że już wiesz, ja mam nadzieję za tydzień w czwartek, że dojrzy bez wątpliwości i tych "na ileś procent". Sam prosił przyjść, że już wypatrzy i powie :-)
    No i chciałabym chłopca...bo dwie już niunie w domu...:-) ale oby było zdrowe

Fasia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Dzień dobry :-)
    A ja się witam spod gabinetu, zaraz będę krew pobierać i mocz oddawać. Opilam się wody żeby łatwiej poszło ale nie jadłam i chyba Groszek nie lubi jak głoduję bo rzuca się po brzuch :-) i bardzo dobrze bo wczoraj cały dzień śpioch i już mi na psychikę wyjechało, że mi brzuch maleje... :-P paranoja...
    Ciekawe ile będę czekać i ile dziś ściągną...jeeeeść!
    Łe ale się męczysz :P ja nigdy na czczo nie chodzę, nie będę meczyć dziecka ;)

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uh Amy 1000 lików Ci stuknęło :-P

Amy, Krysti lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Uh Amy 1000 lików Ci stuknęło :-P
    ło faktycznie :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozpoczęłam drugi tysiąc :-)

Nawet szybko idzie,.jedna babka już tylko przede mną.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w piątki też nei ma kolejek, a w poniedziałek jakby się ludzie wściekli :)

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w waszych laboratoriach nie ma tak, że kobiety w ciąży i ludzie ka krzywą cukrową wchodzą poza kolejką? Jak się odważą oczywiście coś powiedzieć zanim ich kolejka nie zakrzyczy na śmierć. Ale generalnie u mnie w całej przychodzi pomachanie kartą ciąży jest równoznaczne z pierwszeństwem. Oprócz w kolejce do gina oczywiści :) Ale ja jakoś nie mam tupetu jeszcze żby korzystać, póki mogę stać i nie widać po mnie ciąży to stoję a jak już będzie mi ciężko to nie mam zamiaru się pierdzielić :)

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia gratuluje Synka!! :)

A ja juz mam weekend w niedziele zakupy dla Maluszka a w poniedzialek zobacze mojgo Robaczka!! <3 <3 <3

Fasia lubi tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie jest tak ze krew pobiera polozna u siebie w gabinecie :)

l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    A w waszych laboratoriach nie ma tak, że kobiety w ciąży i ludzie ka krzywą cukrową wchodzą poza kolejką? Jak się odważą oczywiście coś powiedzieć zanim ich kolejka nie zakrzyczy na śmierć. Ale generalnie u mnie w całej przychodzi pomachanie kartą ciąży jest równoznaczne z pierwszeństwem. Oprócz w kolejce do gina oczywiści :) Ale ja jakoś nie mam tupetu jeszcze żby korzystać, póki mogę stać i nie widać po mnie ciąży to stoję a jak już będzie mi ciężko to nie mam zamiaru się pierdzielić :)
    To są wewnętrzne przepisy albo grzeczność pacjentów że ciężarną wpuszczą. Ja też się nigdy się nei pchałam poza kolejnością chyba że jakaś pani z przychodni zauważy ciąże to wtedy wychodzi i mówi reszcie że następna w kolejne cjestem ja ze względu na ciąze i wtedy nikt nic nie mówi - ale to się zdarza w przychodni, nie w labo, niestety
    Pierwszeńśtwo mają tylko kombatanci wojenni i chorzy z bólem i gorączką - i taki przepis obowiązuje w każdej przychodni :)

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Was też dzisiaj taki pochmurny dzień? Mi się nic nie chce jak jest taka pogoda...

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak będę w wyższej ciąży to może i będę wchodzić bez kolejki ale w sumie nei wiem. Nie przeszkadza mi, że pójdę w późniejszych godiznach bo u mnie kolejki tylko z samego rana a o 11 czy 10 nikogo juz nie ma :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    U Was też dzisiaj taki pochmurny dzień? Mi się nic nie chce jak jest taka pogoda...
    dzień tragiczny... pochmurno, mży, i nawet jest nadal mgła :) byle do 14.20 i spadam do męża :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam ochotę na makaron kokardy z brokułem i czosnkiem na oliwie z oliwek !! :(

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzis -2 na termometrze :O

l22njw4zq8sux6j8.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    dzień tragiczny... pochmurno, mży, i nawet jest nadal mgła :) byle do 14.20 i spadam do męża :D

No to u mnie podobnie niestety, całe szczęście że to piątek już :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    No to u mnie podobnie niestety, całe szczęście że to piątek już :)

Właśnie chciałam to napisać, nieważne jaka pogoda ważne, że piątek! :D

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
‹‹ 636 637 638 639 640 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ