Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
My też nie serduszkujemy już chyba 3 tygodnie, bo okazało się że mam malutką nadżerkę. Ostatnio plamiłam właśnie po współżyciu, także teraz wolę nie ryzykować. Z resztą ginka kazała stosować zastępcze metody
-
Fasia a ty musisz jeszcze luteine brac? Ja juz progesteronu nie biore.
No my tez juz ponad tydzien posucha bo moj sie na naszej podrozy poslubnej rozchorowal i nie chce mnie zarazic wiec nawet mnie nie dotyka. On ma straszna korbe jak ja albo on jest chory, nie mozeby sie wtedy nawet dotykac. Mi to normalnie jest obojetne bo ja sie od neigo jeszcz enigdy nie zarazilam ale teraz to uwazam naprawde, w lozku laczymy nasze stopy
Ja tez nad imieniem intensywnie mysle. Podoba mi sie Henryk ale moj nie chce.martafr lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PsotkaKotka wrote:Fasia a ty musisz jeszcze luteine brac? Ja juz progesteronu nie biore.
No my tez juz ponad tydzien posucha bo moj sie na naszej podrozy poslubnej rozchorowal i nie chce mnie zarazic wiec nawet mnie nie dotyka. On ma straszna korbe jak ja albo on jest chory, nie mozeby sie wtedy nawet dotykac. Mi to normalnie jest obojetne bo ja sie od neigo jeszcz enigdy nie zarazilam ale teraz to uwazam naprawde, w lozku laczymy nasze stopy
Ja tez nad imieniem intensywnie mysle. Podoba mi sie Henryk ale moj nie chce.
Ja prawdopodobnie luteinę będę brać do końca ciąży. Teraz zmiana z dopochwowej na podjęzykową żeby wyleczyć grzybice pochwybo niestety przez luteinę dopochwową one ciągle nawracają i ciężko jest się ich pozbyć ..
My chcemy Juliana, po dziadku mojego męża. Wszyscy o tym wiedzą, że jak synek to JulekNo ale dziś uznaliśmy, że trzeba to przemyśleć, bo to bardzo ważna decyzja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 22:42
adk_1989 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lwica wrote:FASIA gratulacje synka:)))duży chłopak:)))
A mogę sie spytać co jest przyczyna ze masz grzybice?
Tak sie czasem zdaza jak ktos bieze dopochwowo jakies leki no bo to sie ciagle gzrbie, potem to sie rozpuszcza i tam wyplywa.
Ja tez bralam progsteron i to chyba z 5 miesiecy dopochwowo ale grzybka sie nabawilam. W ogole grzybka mialam tylko trzy razy w zyciu a slyzalam ze niektore dziewczyny to bardzo czesto przerabija. -
Krysti wrote:No ja mam
justGENDER Scan
Time: Saturday 08 Nov 2014 - [09:40]
Hihi yupi mojego na mówiłam) 39£ kosztowało
Super! Zobaczymy czy ci się przeczucie sprawdzi.40 funtów to nie aż tak dużo.
Krysti lubi tę wiadomość
-
Lwica wrote:FASIA gratulacje synka:)))duży chłopak:)))
A mogę sie spytać co jest przyczyna ze masz grzybice?
Dziękuję)) Nawet filmik mamy, tzn sami sobie nagraliśmy komórką
bo na płytce to dopiero na połówkowym
Co do grzybicy to tak jak PSOTKA napisała - wszystko przez luteinę. Nie ma innych przyczyn. Ja biorę dwa razy dziennie tabletkę dopochwowo od 3 miesięcy. Ona wypływa, podrażnia mi całą myszkę i mam non stop infekcje. Jedną wyleczę za 2 tyg mam kolejną .. Teraz jakiś mocny lek dostałam na 15 dni i luteinę podjęzykowo żeby sie wyleczyćWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 23:29
-
nick nieaktualny
-
Witam się jeszcze na śpiąco
Zaraz śniadanko, prysznic i do lekarza NFZ po wyniki badań, później do pracy podrzucić L4, następnie z tatą na zakupy po znicze i jakąś spożywkę załatwię jak już z domu wyjdę. I wracam do ciepłego łóżeczka pod kocyk
Udanego porankuAmy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AMY dziękuję
jednak wszystko w moim przypadku przemawiało za synem nawet moje przeczucia
No wiem, że duży! Co prawda z nóżkami ale na każdym usg był bardzo maleńki, podgonił teraz
Nie wiem własciwie kiedy, mam przyjechać 20.11 na kontrolę i myślę, że wtedy ustalimy termin. W sumie wtedy to już będzie 20 tydzień. Jestem również zapisana na 1.12 żeby wziąć nowe L4 więc może właśnie wtedy. W jakich tyg się robi połówkowe ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 07:25
Amy lubi tę wiadomość
-
Ok, już wiem pierwsze między 18-22 a drugie między 28-32. Czyli akurat jak będę tego 1.12 to będzie mój 22 tydzień czyli podejrzewam, że właśnie wtedy zrobimy. Spytam w listopadzie na kolejnej wizycie
Zbieram się do lekarza. Papa -
nick nieaktualnyFasia wrote:AMY dziękuję
jednak wszystko w moim przypadku przemawiało za synem nawet moje przeczucia
No wiem, że duży! Co prawda z nóżkami ale na każdym usg był bardzo maleńki, podgonił teraz
Nie wiem własciwie kiedy, mam przyjechać 20.11 na kontrolę i myślę, że wtedy ustalimy termin. W sumie wtedy to już będzie 20 tydzień. Jestem również zapisana na 1.12 żeby wziąć nowe L4 więc może właśnie wtedy. W jakich tyg się robi połówkowe ?w 20tym alle jak zrobisz później to nic się nie stanie
-
nick nieaktualny