Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe wiekiem
mam 19 lat :]
-
nick nieaktualny
-
Hahaha oj dziewczyny hihih ;] no troszke skrępowana bym była hehe
-
Angela89 wrote:Kochana wiem o jakiej klinice mówisz
I mimo że w niej nie rodzisz i tak możesz brać udział w szkole. I z tego co wiem w Zdrojach maja podpisana umowę i też jest darmowa.
A słyszałaś może o tej Pani ? http://www.szkolarodzeniaszczecin.pl/?page_id=120 ja do niej planuje po kolejnej usg zadzwonić i się dowiedzieć kiedy można zacząć - bo chce do niej chodzić wszystkie moje koleżanki ją polecaja.
Angela wiem że mogę do niej chodzić, tylko nie wiem czy jest sens, skoro tam nie rodzęwiem, że w Zdrojach jakaś pani pielęgniarka prowadzi, ale właśnie 40zł za spotkanie.
O darmowej szkole w Zdrojach nic nie wiem, ale jeszcze się dokładnie nie rozglądałam bo czas jest
o pani nie słyszałam, ale poczytamNikoś -
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:eh Kaludia90 przykro
któraś z Was się dzisiaj pytała o szkołę rodzenia , więc my już jesteśmy zapisani i ruszamy 22.11 mamy 5 tygodni zajęć w weekendy i skończymy akurat przed Bożym Narodzeniem. Cieszę się bo teraz jeszcze mam na to siłę i łatwiej mi teraz niż później przez śnieg i korki jeździć z dużym brzuszkiem. Obejrzę sobie oddział, pokoje i poznam położne. Lekarza prowadzącego już tam mam na nfz więc wszystko zorganizowane[/QUOTE. Kasia jak się zapisalas? Sa jeszcze miejsca?
-
MłodaDama wrote:Ja mam darmowa szkołę rodzenia w szpitalu w którym będę rodzić i zastanawiam się czy skorzystać trochę się dziwnie będę czuła chyba,bo będę najmłodsza i pewnie będą na mnie dziwnie patrzeć ehhh ...Mój tż mówił ,że poszedl by ze mna hihihi fajnie ;]
A czemu mialobyc to kogoś obchodzić ile masz lat??? Myśle ze do takiej szkoły rodzenia każdy przyjdzie aby pewnie czegoś sie nauczyć...i we własnym interesie a nie po to aby kogoś oceniać... Bynajmniej tak mi sie wydaje...
Idź i sie nie przejmuj !!
mantissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaludia znalazłam na facebooku profil inflanckiej i tam są zamieszczane na bieżąco informacje o kolejnych sesjach szkoły rodzenia. Wystarczy napisać do nich, podać numer i oddzwaniają następnego dnia
miejsca są na pewno, tylko musisz się zdecydować jakie dni i godziny Ci pasują. Ja idę w soboty i niedzielę o 11
https://www.facebook.com/Inflancka?fref=tsWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 19:29
-
KasiaKwiatek wrote:Kaludia znalazłam na facebooku profil inflanckiej i tam są zamieszczane na bieżąco informacje o kolejnych sesjach szkoły rodzenia. Wystarczy napisać do nich, podać numer i oddzwaniają następnego dnia
miejsca są na pewno, tylko musisz się zdecydować jakie dni i godziny Ci pasują. Ja idę w soboty i niedzielę o 11
Fajnie ze macie tak to w większym wymiarze...
U mnie to bedzie jedno popołudnie 4godz:(
Więcej to duzo kosztuje... -
nick nieaktualny
-
88macola wrote:Angela wiem że mogę do niej chodzić, tylko nie wiem czy jest sens, skoro tam nie rodzę
wiem, że w Zdrojach jakaś pani pielęgniarka prowadzi, ale właśnie 40zł za spotkanie.
O darmowej szkole w Zdrojach nic nie wiem, ale jeszcze się dokładnie nie rozglądałam bo czas jest
o pani nie słyszałam, ale poczytam
Pewnie, że jest sens.Nauczysz się oddychać, posłuchasz o laktacji i opiece nad noworodkiem, poćwiczysz itp. A na zwiedzianie oddziału w "swoim" szpitalu zawsze możesz umówić się oddzielnie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No wlasnie tez otworzylam kompa zeby zobaczyc jak tam Fasi wizyta a tu echo : (. Ale ona kiedys pisala, ze jak sie dowie jaka plec pojada od razu na zakupy kupic cos dla maluszka wiec pewnie shopping robi : P ... ciekawe czy różowy czy niebieski .
Fasia wszyscy na Ciebie tu czekają !Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 21:28
-
nick nieaktualny