X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe wiekiem :) mam 19 lat :]

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • Ida Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MłodaDama wrote:
    Hehe wiekiem :) mam 19 lat :]
    I tym się przejmujesz? Hehe :)

mantissa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ulalala no to rzeczywiście Młoda Dama z Ciebie :D moja córka ma 16 lat... hihihi
    to ja w takim razie emerytka :D

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha oj dziewczyny hihih ;] no troszke skrępowana bym była hehe

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • 88macola Przyjaciółka

Wysłany: 30 października 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Kochana wiem o jakiej klinice mówisz :) I mimo że w niej nie rodzisz i tak możesz brać udział w szkole. I z tego co wiem w Zdrojach maja podpisana umowę i też jest darmowa.
    A słyszałaś może o tej Pani ? http://www.szkolarodzeniaszczecin.pl/?page_id=120 ja do niej planuje po kolejnej usg zadzwonić i się dowiedzieć kiedy można zacząć - bo chce do niej chodzić wszystkie moje koleżanki ją polecaja.

Angela wiem że mogę do niej chodzić, tylko nie wiem czy jest sens, skoro tam nie rodzę :) wiem, że w Zdrojach jakaś pani pielęgniarka prowadzi, ale właśnie 40zł za spotkanie.
    O darmowej szkole w Zdrojach nic nie wiem, ale jeszcze się dokładnie nie rozglądałam bo czas jest :)

o pani nie słyszałam, ale poczytam :)

Nikoś <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    daj spokój Młoda Dama idziesz i już, nie masz się co krępować :D i męża bierz niech się też uczy :)

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    eh Kaludia90 przykro :(

któraś z Was się dzisiaj pytała o szkołę rodzenia , więc my już jesteśmy zapisani i ruszamy 22.11 mamy 5 tygodni zajęć w weekendy i skończymy akurat przed Bożym Narodzeniem. Cieszę się bo teraz jeszcze mam na to siłę i łatwiej mi teraz niż później przez śnieg i korki jeździć z dużym brzuszkiem. Obejrzę sobie oddział, pokoje i poznam położne. Lekarza prowadzącego już tam mam na nfz więc wszystko zorganizowane :)[/QUOTE. Kasia jak się zapisalas? Sa jeszcze miejsca?

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MłodaDama wrote:
    Ja mam darmowa szkołę rodzenia w szpitalu w którym będę rodzić i zastanawiam się czy skorzystać trochę się dziwnie będę czuła chyba,bo będę najmłodsza i pewnie będą na mnie dziwnie patrzeć ehhh ...Mój tż mówił ,że poszedl by ze mna hihihi fajnie ;]

A czemu mialobyc to kogoś obchodzić ile masz lat??? Myśle ze do takiej szkoły rodzenia każdy przyjdzie aby pewnie czegoś sie nauczyć...i we własnym interesie a nie po to aby kogoś oceniać... Bynajmniej tak mi sie wydaje...
    Idź i sie nie przejmuj !!

mantissa lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaludia znalazłam na facebooku profil inflanckiej i tam są zamieszczane na bieżąco informacje o kolejnych sesjach szkoły rodzenia. Wystarczy napisać do nich, podać numer i oddzwaniają następnego dnia :) miejsca są na pewno, tylko musisz się zdecydować jakie dni i godziny Ci pasują. Ja idę w soboty i niedzielę o 11

https://www.facebook.com/Inflancka?fref=ts

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 19:29

• Lwica Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Kaludia znalazłam na facebooku profil inflanckiej i tam są zamieszczane na bieżąco informacje o kolejnych sesjach szkoły rodzenia. Wystarczy napisać do nich, podać numer i oddzwaniają następnego dnia :) miejsca są na pewno, tylko musisz się zdecydować jakie dni i godziny Ci pasują. Ja idę w soboty i niedzielę o 11

Fajnie ze macie tak to w większym wymiarze...
    U mnie to bedzie jedno popołudnie 4godz:(
    Więcej to duzo kosztuje...

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w tej mojej po 90 minut i spotkań jest w sumie 10. Idę odświeżyć wiedzę i nauczyć mojego kochanego :D

• mantissa Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    88macola wrote:
    Angela wiem że mogę do niej chodzić, tylko nie wiem czy jest sens, skoro tam nie rodzę :) wiem, że w Zdrojach jakaś pani pielęgniarka prowadzi, ale właśnie 40zł za spotkanie.
    O darmowej szkole w Zdrojach nic nie wiem, ale jeszcze się dokładnie nie rozglądałam bo czas jest :)

o pani nie słyszałam, ale poczytam :)

Pewnie, że jest sens. :) Nauczysz się oddychać, posłuchasz o laktacji i opiece nad noworodkiem, poćwiczysz itp. A na zwiedzianie oddziału w "swoim" szpitalu zawsze możesz umówić się oddzielnie. :)

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Psotka, ale jak płód odczuwa emocje i stres?

Hormony, nasze cialo produkuje rozne substancje w czasie stresu i nei tylko i one stymuluja maluszka.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 12:51

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia odezwij sie.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A fasia co u niej .

• Lali Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez co chwile zagladam czy FASIA dala juz znac.

Krysti lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Bambi85 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie tez otworzylam kompa zeby zobaczyc jak tam Fasi wizyta a tu echo : (. Ale ona kiedys pisala, ze jak sie dowie jaka plec pojada od razu na zakupy kupic cos dla maluszka wiec pewnie shopping robi : P ... ciekawe czy różowy czy niebieski .
    Fasia wszyscy na Ciebie tu czekają !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 21:28

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Ida Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 12:08

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 12:51

‹‹ 633 634 635 636 637 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ