Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeeeestem
Maluch ma 16cm chyba razem z nóżkami. Wszystkie pomiary są dobre. No i cóż, muszę Was wszystkie zmartwić ale w moim przypadku zabobony się sprawdziły - będziemy mieć SYNA !!
)))
Angela89, Bambi85, Krysti, martafr, KasiaKwiatek, MartaAlvi, ziolko, Eweliśka, misia83, Lwica, Ulka84, Rudzia, Amy, Ola89, Robotka1, liwi, liloe, Klaudia90, Auro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Jasne, że nie wolno się denerwować, ale powiedzcie same - czy to na pewno możliwe, by przez 9 miesięcy być oazą spokoju?
Raczej ciężko.
Z Fasią na pewno wszystko ok, pewnie zmęczona wrażeniami po wizycie zapomniała o nas i poszła w kimę.
Edit:
O już Fasia jest widzę.Gratulacje.
To tak już na 100% czy prawdopodobnie? Widzę, że zaczyna nam się mnozyć tych synusiów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 21:35
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:
) gratulacje .
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nic nam się w Smyku nie podobało więc kupiliśmy skarpeteczki
żeby chociaz jedna rzecz była z dzisiejszego dnia
A co do tej mojej wypukłości to lekarka się troszkę zaniepokoiła ale powiedziała, ze to musi byc macica. Sprawdziła na usg wszystkie wokół kilkanaście razy, nawet nerki, torbiel juz prawie całkowicie zniknęła, dziecko przesunęło sie jakoś bardziej na lewą stronę więc to po prawej to musi być macica.
Mam grzybicę więc dostałam jakiś silniejszy lek niż ostatnio. Luteinę dopochwową zmieniamy na jakiś czas na podjęzykową, no i jak wyleczę grzybka to możemy delikatnie spróbować serduszkowaniawow po 3 miesiącach
Odpoczynku jeszcze więcej (o ile się da). Powiedziała, że prędzej czy później i tak się położę do szpitala. Na chwilę obecną jest dobrze ale naprawdę muszę o siebie bardzo mocno dbać, bo nie ma żartów ..
Kolejna wizyta 20.11Angela89, Bambi85, Amy lubią tę wiadomość
-
Czyli praktycznie same dobre wieści.
Super! Cieszę się razem z tobą.
A ja się muszę pożalić, bo u nas już dwa tygodnie bez serduszkowania.
Bo cały zeszły tydzień byłam chora, więc nie miałam zbytnio nastroju, a w tym tygodniu moj TŻ ma jakieś zapalenie mięśnia z boku i ledwo się podnieść może i przesunąć, bo go potwornie boli. Mam za swoje chorowanie.
-
mantissa wrote:Czyli praktycznie same dobre wieści.
Super! Cieszę się razem z tobą.
A ja się muszę pożalić, bo u nas już dwa tygodnie bez serduszkowania.
Bo cały zeszły tydzień byłam chora, więc nie miałam zbytnio nastroju, a w tym tygodniu moj TŻ ma jakieś zapalenie mięśnia z boku i ledwo się podnieść może i przesunąć, bo go potwornie boli. Mam za swoje chorowanie.
My od początku sierpnia bez .. 3 miesiące -
Dziękuję dziewczyny za gratulacje
) Teraz musimy z mężem przemyśleć kwestię imienia. Niby jedno mieliśmy już wybrane ale teraz jak się okazalo, że jednak syn to musimy to przemyslec raz jeszcze
ziolko, Krysti lubią tę wiadomość