Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam na drugie Basia- tata tak chciał po mojej mamie. Nigdy mi to nie sprawiało problemu, że mam drugie imię. Teraz nawet czuje wdzięczność, moja mama rok temu zmarła na raka i bardzo to przeżyłam. Mam taką specyficzną pamiątkę po niej w postaci drugiego imienia.
-
Ja też uważam, że mamy ogromny wachlarz możliwości jeśli chodzi o imiona dla dzieci. Jak patrzyłam na statystyki imion z tego roku to wszystkie imiona chłopięce, które mnie i mojemu mężowi się podobają znajdują się na 30 którymś miejscu
czyli nie są z początku listy co oznacza, że są mało popularne
natomiast co do dziewczynki to imię Hania zrobiło się modne dopiero kilka lat temu, a ja wiem od 14 lat, że jak będę miec córę to właśnie tak dam jej na imię - po jej Babci. I to czy nastała teraz moda na to imię, akurat w tym jedynym przypadku guzik mnie obchodzi, bo byłam pierwsza
A córka (jeśli kiedyś będę mieć) na pewno mi to wybaczy jeśli będzie jedną z 5 innych dziewczynek w klasie o tym samym imieniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 22:40
martafr, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Ostatnio oglądałam stary kalendarzyk mamy były tam przeróżne imiona i kiedy kto obchodzi imieniny ;] nam przypadły do gustu Świętopełka i Machabeusz
co wy na to ??? hahahahaha
Melduje ,że usg połówkowe będę miała 12 listopada jupiiiiale to na razie taki wstępny termin
A tak serio do tych imion my na razie obstawiamy Zuzanna i Adam zobaczymy czy coś się zmieni ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 22:42
martafr, Fasia, Lali lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Dokladnie Amy!
a ja mialam jechac po komode jutro ale ze dzis sa moje urodziny to jade z tata dzis !!!
aaaa juz sie nie moge doczekac
A ja jeszcze leżę w lóżku, zaraz się zbieramy na cmentarz. A głowa mnie dzisiaj boli, nie wiem z czego :] chyba mam uczulenie na męża ;PRudzia, martafr lubią tę wiadomość
-
Amy wrote:O to super!
A ja jeszcze leżę w lóżku, zaraz się zbieramy na cmentarz. A głowa mnie dzisiaj boli, nie wiem z czego :] chyba mam uczulenie na męża ;P
ja tez jeszcze w lozku i tez boli mnie glowaheh tylko ze mnie to przez to ze sie kie wysyoiam w nocy bo staram sie spac na lewym boku a straszniw mi nie wygodnie
-
nick nieaktualny