Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:

Ja też niestety mam małe mieszkanko... 50m2. Na szczęście w sypialni mam dużą szafę na całą ścianę i tam będziemy trzymać wszystkie ciuchy nasze i Maleństwa. łóżeczko też powinno wleźć, za to gdzie ja wózek będę stawiać to nie mam pojęcia, chyba na głowie :P Albo w dużym pokoju zrobie małą graciarnię :P

Marta ja mam podobnie. Mamy mały pokoik dla maleństwa ale tam wejdzie komoda łóżeczko i koniec. Mogę pomarzyć o wanience na stojaku i oddzielnych stacjach na przewijaka.
    A wózek to bedzie chyba stał w salonie;]
    Także zazdroszczę tym dziewczyna które pokazują takie duże fajne pokoje dziecięce...
    A jeszcze miejsce na zabawki...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 10:36

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie, ja też pomyślałam teraz o szafach PAX własnie przez tą promocję. Można kilkaset złotych zaoszczędzić, a szafy są o tyle praktyczne, że jak będziemy chcieli w przyszlosci powiększyć szafę to po prostu dokupimy dalsze elementy :)

Bambi85 lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miejsca w domu mam dużo: 3 szafy pod zabudowę jedna 4m, druga 3,5m, a trzecia 6m długości, więc z układaniem rzeczy dla maluszka nie będzie problemu

Fasia, Lwica lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica, damy radę :) Co zrobić... :D
    My póki co mamy tam sypialnie i chyba w tych pierwszych miesiącach chciałabym spać razem z dzieckiem a potem to już mam zamiar się eksmitować do dużego to trochę miejsca się zrobi w tym pokoiku...

Lwica lubi tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie jak bardzo nie mogę się doczekać nowego domu ?? :) Całe życie mieszkam tu gdzie mieszkam, w tym samym pokoju, na kilku m2. A już za jakieś 7-8 miesięcy będę mieć swój własny dom, z ogrodem, tarasem. Całe 100m2 dla siebie :D

Dziecko, dom .. marzenia się spełniają :)

Lwica, Bambi85, sylvia007, Justinka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, weronika86 lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    BAMBI no własnie taki jest plan z ta szafą. Chcielismy taka kupić już do naszej sypialni w nowym domu no ale nie damy rady z koncem przed rozwiązaniem, dlatego uznałam, że trzeba ją wstawic do pokoju gdzie teraz mieszkamy, bo inaczej dziecko nie będzie mieć nawet ubrań :D
    Słyszałam o tej promocji, w ten weekend pewnie pojade z mężem wybrać i zamówić, a w tygodniu brat jak będzie busem z Holandii wracać to odbierze :)

Dzięki dziewczyny za wsparcie :*
    Nie wiem tylko czy Wam sie tak uda, ikea ma taka polityke ze jak kupujesz to zabierasz lub zamawiasz transport ( ktory tez zwykle jest b.szybko zwykle na nastepny dzien). Tzn znam zwyczaje tej w katowicach i tej w poznaniu bo teraz namietnie z niej korzystam, chociaz mysle ze to moze byc taka polityka ogolna firmy a nie konkretnego sklepu.
    Nie wiem Fasia jak duza ta szafpotrzebujesz do mieszkanka, ale mozesz juz cos wybrac pod katem nowego domu, teraz np kupic jeden modul ktory sie zmiesci Wam w pokoju, a jak sie przeprowadzicie na nowe to dokupic jeszcze taki sam, i bedziesz miec meeeega szafe.

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    Nie Robotka niestety, teraz do 16 listopada jest promocja tylko na szafy pax, do których wyposazenie komplement masz za 50 %, my akurat mielismy w planach kupic duza szafe do sypialni i nam sie udalo trafic na ta promocje. Pewnie jak sie ta promocja skonczy, bedzie jakas inna, a noz Ci spasuje : D
    no właśnie doczytałam:) ale promo fajne:)
    Justinka wrote:
    w lutym planujemy malowanie, aby odświeżyć po 3,5 roku mieszkania tutaj.. no i będziemy robić przemysłowanie
    my też planujemy malowanie pokoju dla dzidziusia:)
    teraz mam trawkowy kolorek plus dwie ładne tapety:) ale ten trawkowy kolorek chcę zastąpić albo beżem albo białym:) a to zrobimy w zimie:) ale jeszcze dokładnie nie wiem, może koło świąt, wtedy będzie mój tato:)
    jutro zaczynamy malowanie sypialni:) tapeta do mnie już jedzie:) będzie taki mały akcent fioletowy na ścianie z oknem balkonowym:)
    ja uwielbiam tapety:) ale w domu nie przesadzam, mam tylko w pokoiku małego i na przedpokoju niewielki akcent:)

co do szafy to u mnie idealnym rozwiązaniem będzie szafa na całą ścianę ale pod skosem a czy taką znajdę to wątpię, pewnie na zamówienie jedynie kiedyś tam, na razie mam jedno pomieszczenie na garderobę i to mi wystarcza.

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    Nie wiem tylko czy Wam sie tak uda, ikea ma taka polityke ze jak kupujesz to zabierasz lub zamawiasz transport ( ktory tez zwykle jest b.szybko zwykle na nastepny dzien). Tzn znam zwyczaje tej w katowicach i tej w poznaniu bo teraz namietnie z niej korzystam, chociaz mysle ze to moze byc taka polityka ogolna firmy a nie konkretnego sklepu.
    Nie wiem Fasia jak duza ta szafpotrzebujesz do mieszkanka, ale mozesz juz cos wybrac pod katem nowego domu, teraz np kupic jeden modul ktory sie zmiesci Wam w pokoju, a jak sie przeprowadzicie na nowe to dokupic jeszcze taki sam, i bedziesz miec meeeega szafe.

My do Wrocławia będziemy jechać. Jak się nie uda to obejrzę z mężem, wybiorę a z bratem podjadę w tygodniu żeby zamówić, kupić i przywieźć. Jakoś to ogarniemy :)

No właśnie o tym myślelismy żeby później dokupić taki sam moduł i zrobić sobie duuużą szafę na całą ścianę w sypialni, bo taki mamy plan :)

Bambi85 lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Wiecie jak bardzo nie mogę się doczekać nowego domu ?? :) Całe życie mieszkam tu gdzie mieszkam, w tym samym pokoju, na kilku m2. A już za jakieś 7-8 miesięcy będę mieć swój własny dom, z ogrodem, tarasem. Całe 100m2 dla siebie :D

Dziecko, dom .. marzenia się spełniają :)

znam dokładnie to uczucie:) terazm mam swoje 140m2, duży ogród, córę dzicko w drodze:) psa i kota:D

Fasia lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny właśnie zobaczyłam fajną wanienkę na allegro na licytacji, nową. Ja już mam, ale może którejś z was się przyda.
    http://allegro.pl/nowa-wanna-fisherprice-zaglowek-hamak-masaz-i4744881721.html

Fasia lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ROBOTKA - kota też mam, a psa kupimy juz na nowym miejscu :))) raaaaany nie mogę się doczekać !! W końcu coś w zyciu zaczyna Nam się układać .. oby tak zostało :)

sylvia007, Bambi85, Lwica lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak jestesmy przy temacie nowych domow, pokoikow dzieciecych... to mnie tez czeka przeprowadzka calkiem niedlugo, bo mysle ze do miesiaca bedziemy juz mieszkac na nowym, stare mieskzanko w zasadzie sprzedane, czekamy na te wszystkie formalnosci : D. Jak o tym mysle to troche mnie oslabia perspektywa pudel, pakowania, rozpakowywania ale moze jakos pojdzie. Jeszcze tylko kuchnia sie konczy i mozna w zasadzie mieszkac. No i nie moge sie doczekac urzadzania pokoiku dla maluszka, narazie jest bezowy, taki jasniutki, neutralny, czekalam na plec i teraz szukam jakiegos fajnego sposobu zeby go ozdobic, potem mebelki i wszystkie te potrzebne rzeczy achhh : D. Dlatego narazie nic nie kupuje, zeby miec mniej do pakowania i przewozenia. W tamtym roku bylismy na zupelnie innym etapie zycia, bajkowy slub, super podroz poslubna, same jakies szlenstwa i przyjemnosci. Na wiosne podjelismy decyzje ze chcemy cos zmienic, zaczelismy szukac nowego mieszkanka, zaplanowalismy dzidziusia, narazie wszystko sie udaje , ma nadzieje ze bedzie tak dalej : D.

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    ROBOTKA - kota też mam, a psa kupimy juz na nowym miejscu :))) raaaaany nie mogę się doczekać !! W końcu coś w zyciu zaczyna Nam się układać .. oby tak zostało :)
    FASIA żebyś wiedziała:) jak to się mówi, w życiu jeszcze różne rzeczy mogą nas spotkać, i dobre i złe:) ale najważniejsze to sobie z nimi radzić:) i cieszyć się aktualnym stanem:)

nas też nieziemsko cieszył nowy dom:) potem były i łzy i radość, złośc, i radość:) zanim dotarliśmy tu gdzie jesteśmy:)

jeszcze dużo przed nami wciąż:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SYLVIA fajna ta wanienka. A co myślicie o tych właśnie z IKEI ? Bo tam to wszystko tanie jak barszcz i zastanawiam się czy nie kupić, bo w końcu wanienka to wanienka. Czy nie ? :P

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Dziewczyny właśnie zobaczyłam fajną wanienkę na allegro na licytacji, nową. Ja już mam, ale może którejś z was się przyda.
    http://allegro.pl/nowa-wanna-fisherprice-zaglowek-hamak-masaz-i4744881721.html
    fajnaaaaa:) nie mam wanienki właśnie:) poczekam z licytacją do końca:) bo coś mi się nie wydaje że pójdzie tanio:)
    Fasia wrote:
    SYLVIA fajna ta wanienka. A co myślicie o tych właśnie z IKEI ? Bo tam to wszystko tanie jak barszcz i zastanawiam się czy nie kupić, bo w końcu wanienka to wanienka. Czy nie ? :P
    ja mam w planie własnie tam wanienkę kupić:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 10:57

Fasia lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej wam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 10:48

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Ja w ikei nie oglądałam, ale powiem wam, że my kupiliśmy zwykła taką i się sprawdzała, bez żadnych bajerów jej minus to brak odpływu, ale teraz mam nową wannę i jest dość wysoka więc i tak dzidziolka będę kąpać stawiając wanienkę na podłodze. Ta którą wstawiłam tania jest, bo my za taką zwykła w smyku płaciliśmy ok. 50 zł

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    no wlasnie nie wiem, przyjaciolka wlasnie ostatnio kupila i mowila ze nie wie czy jest zadowolona bo te wanienki podobno maja takie silikonowe elementy na dnie antyposlizgowe i boi sie ze tam sie bedzie syf zbieral mimo porzadnego mycia. Ja jeszcze sama nie ogladalam, musze kiedys zobaczyc przy okazji jak bede.

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acha wiecie co dzwonilam do tej lekarki no te tsh wyszlo 0,495 jakos tak grunt ze w normie to czemu te wolne b hcg bylo wysokie na badaniu genetycznym????ma ktos doswiadczenie w tej materi????

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o wanienki to ja preferuję zwykłe proste bez żadnych dodatkowych bajerów. Nie wiadomo jak dzidziuś będzie znosił kąpiel, a dodatkowe elementy mogą tylko utrudniać tę czynność.

Aa ważna sprawa - nie używajcie gąbek do kąpieli, takich, na których dziecko leży. Jest to mega skupisko bakterii i syfów wrrr :/

Robotka1, weronika86 lubią tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
‹‹ 698 699 700 701 702 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ