Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:nie no w sumie to nie są więc jak chcesz możesz kupić chłopcu różową
Będę twarda i się wstrzymam, a dzidzia może mi to wynagrodzi i się ujawni następnym razem.
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Dziekuje Wam :* zobsczymy co mi powie prawnik pod koniec listopada sie do niego wybieram.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 13:22
Rudzia, Fasia lubią tę wiadomość
-
Robotka jeśli nie ma go w papierach to żeby go pozwać o alimenty trzeba założyć sprawę o ustalenie ojcostw..
Rudzia i on się nie ma czego zrzekac bo nie ma związku prawnego między Wami. Po prostu jak Sofia się urodzi to idziesz do urzędu i rejestrujesz córkę bez ojca -ojciec nieznany. Co innego jak tatuś chciałby uznać to musielibyscie rejestrować razem i on musiałby uznać dziecko przed naczelnikiem urzędu.martafr, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
88macola wrote:kochana cały świat
oprócz ciężarnych i ginekologów. Jak jakaś ciocia/wujek/babcia sie mnie pyta, w którym miesiącu jestem, a ja odpowiadam że w 17 tygodniu, to się "krzywo" patrzą i pytają "no tak, ale w którym miesiącu?". wbrew pozorom tylko ktoś kto był w ciąży wymiernie rozumie liczenie na tygodnie, a cała reszta liczy na miesiące
Moj facet ostatnio był u mnie w pracy zawieść zwolnienie i się go pytają który to już miesiąc a on nie miał pojęcia. Mówi, że 19 tydzień a oni się dziwnie patrzyli na niegoprzyjechał do domu i mówi, żebym go o miesiącach informowała a nie o tygodniach bo na kretyna wychodzi
mantissa, 88macola, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:A jak będziesz ustalać kwotę alimentów to wal z górnej półki :] sąd i tak przyzna tyle żeby i jemu na życie starczyło, ale jak podasz śmieszną kwotę to sąd sam też jej nie podwyższy. Nie miej skrupułów
Amy święta racja - nie ma co się cackać - on też się nie martwi że Wasze dziecko nie będzie miało ojca - tego prawdziwego
jak by mi mój taki numer wykręcił to bym go zatłukła czym popadnie- co by mi w ręce pierwsze wpadło !
Rudzia - trzymaj się i bądź dzielna - zwłaszcza dla dzidzi :* -
PsotkaKotka wrote:w ogole bym nei chciala nic rozowego
. Ani nic w ksiezniczki
. Ale nie mialabym problemu kupioc dziewczynce niebieska posciel w autka
-
misia83 wrote:Dziewczyny, zastanawiam się po jakim czasie będziemy mogły wyjść z dzieckiem na dwór. Nie chodzi mi o mega długie spacery, chodzi mi raczej o wyjście np. do sklepu bo ja raczej sama z dzieckiem w tygodni będę.
-
Ola89 wrote:Ja się zastanawiałam jak święta wielkanocne spędzimy, część pewnie w szpitalu a część w oczekiwaniu jeszcze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 13:32
-
AMY mi się przy córce własnie smaki pomieszały w 5 miesiącu:) do tego czasu byłam obstawiona pasztetami i serami białymi a potem jak mnie naszło na słodycze to tak już zostało:)
i najśmieszniejsze że np miałam faze na milky way, potrafiłam kupić 10 na zaś a po dwóch dniach już mi było na ich widok nie dobrze:Dmartafr lubi tę wiadomość