Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kati mocno współczuję!!! Wiem że nie ma teraz słów pocieszenia, ale będę mocno trzymała za Ciebie kciuki żeby udało Wam się jak najszybciej mieć kruszynkę przy sobie!!!
-
Dzięki dziewczyny, trzymam kciuki za Was wszystkie.
Aga89 wrote:Kati mocno współczuję!!! Wiem że nie ma teraz słów pocieszenia, ale będę mocno trzymała za Ciebie kciuki żeby udało Wam się jak najszybciej mieć kruszynkę przy sobie!!!
Aga teraz to Tobie bardziej potrzebne kciuki żebyś nie przeżywała tego co ja.
Mam nadzieję że u Ciebie to głupi straszak i żarcik ze strony maluszka.Aga89 lubi tę wiadomość
IVF MAJ 2016beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
Według usg zaczęłam dzisiaj 9 tc
Suwaczka na razie nie zmieniam, poczekam na kolejne usg czy potwierdzi. Zgadzałoby się to idealnie z owulacja wyznaczoną przez ovu na 11dc
Ida, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Ida Ale Ci dobrze że się lepiej czujesz w drugiej połowie dnia, ja po powrocie z pracy nie ma mowy żebym coś zrobiła, od razu łózeczko i przymusowa drzemka.
mówisz że się cieszysz na powrót do szkoły:)? no to super:) zazdroszczę
a właśnie, a propo szkoły;) muszę córce wyprawkę ubraniową do zerówki zrobićw przyszłym tygodniu bo w tym już nie ma szans:P
Ida lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Zastanawiam się ile z nas będzie miło bliźniaki... U mnie już raczej wykluczone, jak widziałam jednego dzidziolka
a ile z nas jest przed pierwszym usg??
u mnie też raczej nie bo na usg nic takiego nie było widaća jestem po stymlulacji więc w grupie podwyższonego ryzyka jestem;)
Ida lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, przyjmiecie mnie?
Ja jestem swierzynka. Chyba najpozniejszy z was termin mam. Jak wszystko dobrze pojdzie to na 27 kwietnia 2015Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 14:58
Ida, Justinka, haneczka, Fasia, liwi, Ewelcia lubią tę wiadomość