Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia wrote:Hehe to tylko ja sie nie maluje?
wczesniej lubilam sie ladnie pomalowac ale w ciazy nie mam na to ochoty w ogole a poza tym mam tak wysuszona skore ze po prostu bez sensu malowanie bo wszystko platami odchodzi
kremy nie pomagaja nic.. eh.
Ja mam to samoOd kiedy zaszlam w ciążę to ewentualnie trochę fluidu wymieszam z kremem i tusz do rzęs
a kiedyś to bym bez pełnego makijażu z domu nie wyszła
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Dziewczyny, jak się umawiacie na wizyty? Dokładnie co 4 tygodnie? Czy lekarz Wam sugeruje kolejny termin?
Ja mam zawsze równo co 4 tygodnie, lekarz wskazuje na datę. Ale tym razem nie mogę iść wtedy kiedy mówił, bo w pracy mam ważne wydarzenie i muszę wizytę przesunąć. I nie wiem - lepiej na ciut wcześniej (2 dni) czy później (tydzień). Takie są opcje.
Ja się umawiam co tyle co ile karze mi lekarz. Jeździłam co 4 ale lekarka powiedziała, że to za rzadko i chce mnie co 3 widzieć póki co.
Ja bym wolała 2 dni wcześniejIda lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Dziewczyny, jak się umawiacie na wizyty? Dokładnie co 4 tygodnie? Czy lekarz Wam sugeruje kolejny termin?
Ja mam zawsze równo co 4 tygodnie, lekarz wskazuje na datę. Ale tym razem nie mogę iść wtedy kiedy mówił, bo w pracy mam ważne wydarzenie i muszę wizytę przesunąć. I nie wiem - lepiej na ciut wcześniej (2 dni) czy później (tydzień). Takie są opcje.
Mi ginka sama sugeruje termin wizyty i jest to co 2-3tygodnie. Ja bym przesunela wizytę na szybszy terminIda lubi tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:aha ja mam usg połówkowe za tydzień 27.11 będzie 19 i 4 dni więc powinno być oki.
A mój K młodszy ode mnie o 6 lat...piszę, bo dziś o różnicach wiekowych była mowa
A moj 12 lat starszyfajnie, że Twój jest młodszy
KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
IDA, Ja mam wizytę co 4-5 tygodni, tak jak mi sugerują. Więc tak naprawdę jeśli wszystko u Ciebie przebiega prawidłowo i nie ma zadnych powodów do obaw, to możesz spokojnie tydzień później się umówic.
Ida, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjestem. trochę przeszło. nie wiem co to był za ból ale nie powiem najadłam się strachu.
ja do ginka chodzę średnio co 4 tygodnie.
jeśli chodzi o poduszkę do spania to mam tą :
http://allegro.pl/poduszka-ciazowa-kojec-do-spania-karmienia-gratisy-i4752957480.html
niestety nie mogę się do niej jakoś przekonać. jest dla mnie po prostu jakby za duża. Jak młody przyjdzie na świat to dorobię jej troczki i bede związywała dwa końce żeby powstało coś na kształt kojca -
KasiaKwiatek wrote:Natalia z fb wczoraj się odezwała, że doszły już wszystkie materiały i szyje moją pościelkę zamówioną. Ma wrzucić zdjęcia więc Wam też pokażę, może któreś z Was też się skusi
-
A ja tylko na moment... przeczytałam wszystko uff sporo produkujecie
Ja niestety mam strasznie fatalny humor a zarazem samopoczuciewczoraj pokłóciłam się z mężem o te akcje w weekend u teściów... o święta... ech mam dość.. a jeszcze dziś czeka mnie rozmowa, bo tego tak nie zostawię.. a pół dnia przepłakałam teraz głowa mega boli
Brzuszki macie przecudne, co raz większe
Dziś mam dzień fotki brzuszka.. przez dwa tygodnie przybyło tylko 1cm... można powiedzieć że zdjęcia się w ogóle nie różniąale na żywo uważam że jest większy, ciężko go już ukryć... nawet dziś idąc do urzędu specjalnie ubrałam luźniejszą sukienkę, a babka o widzę że rodzina się powiększa... hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 16:30
CzaryMary, Fasia, MartaAlvi, Klaudia90, Krysti, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustinka - nie smuć się. pomyśl o maluszku. on czuje Twoje złe humory. wiem, że łatwo jest tak pisać ale ja właśnie w takich sytuacjach myślę o małym i jakoś mi wtedy łatwiej
no i o czywiście cudaśny brzucholekWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 16:43
Justinka lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:A kiedy się robi test obciążenia glukozy? Między którymi tygodniami?
Ja teraz dostałam skierowanie na ostatniej wizycie, muszę zrobić za jakieś 2 tygodnie przed wizytączyli to będzie 21tc