Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ginek powiedzial ze mozna antybiotyk sumamed wziać, jesli objawy krztusca sa dokuczliwe. Że to poniekad moja decyzja i nie powinien zaszlodzic dziecku... jednak jak czytam fora to na dwoje babka wróżyla i jesli nie musze tego leku to narazie nie bede brala chyba... A co bedzie w okresie okoloporodowym to on mówi ze zobaczymy jeszcze
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Cześć dziewczyny
Jesteśmy na podobnym etapie ciąży, więc chciałam Was zapytać jak Wy znosicie ciąże?
Mi dolegliwości pierwszego trymestru wciąż nie przeszły...czuję się osłabiona, wymiotuję kilka razy dziennie, zapachy doprowadzają mnie do szału, kręci mi się w głowie...wyniki badań mam dobre. -
Hej Karolla ja jestem w 15 tygodniu i 4 dniu moje dolegliwości minęły gdzieś koło 12 tygodnia. Tzn ja nie miałam wymiotów tylko same mdłości więc i tak wczesna ciąża była dla mnie łaskawa generalnie w pierwszym trymestrze oprócz mdłości miałam ciągłą ochote spać i to chyba było najbardziej uporczywe. Ahh no i jeszcze dość często bolała mnie głowa. Ale na moje oko to bardziej przez to ciągle spanie
Tobie życzę szybkiego powrotu do "normalności" -
witajcie, dawno mnie nie bylo ale niestety sesja jest i dzis postanowilam wejsc na moment, u mnie przeziebienie mnie dopadlo, glowa pobolewa, a tak jak od początku praktycznie zero nieprzyjemnych objawów ciązy ;p we wtorek ide do lekarza i nie moge sie doczekac szkoda ze do 17 bede musiala czekac ;p
oczywiscie dam znac jak po wizycieaniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
czesc dziewczyny !
ale tu cisza ostatnio. Gdzie sie pozostale kobietki podzialy ? w sen zimowy pozapadaly czy jak ? wszystko mozliwe, sama bym chcetnie ta wstretna zime przespala :p jak samopoczucie w was ? no i brzuszki ? rosna ? u mnie juz sie ladnie powoli zaokragla
milego i spokojnego weekendu wam zycze kochane ! ;* -
nick nieaktualnypalma wrote:Pojechałam wczoraj do szpitala, niestety źle wieści, serduszko fasolki nie bije! dziś mam jakieśtabletki ddostać. Obym lyzeczkowania nie miała:(
To jest pewne na 100% ze nie bije?
Jakim cudem? Skoro niby bylo wszystko dobrze?
Boże ! Nie chce nawet wyobrażac sobie co czujesz tyle tygodni ciazy za tobą a tu takie cos.... -
katsuyoshi wrote:Oj !
To jest pewne na 100% ze nie bije?
Jakim cudem? Skoro niby bylo wszystko dobrze?
Boże ! Nie chce nawet wyobrażac sobie co czujesz tyle tygodni ciazy za tobą a tu takie cos....aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
juz jestem w domu, myslalam ze psychicznie bede to ciezko znosic, ale dzieki temu ze doktor powiedzial ze po pierwszym okresie mozemy znowu dzialac, to chyba mnie uratowalo od psychologa
caly czas myslimy zeby jak naszybciej zaczac staranka i jak najszybciej zaciązyc,wierzymy ze tak bedzie innej opcji nie bierzemy pod uwage .
aaaa i ogolólnie płód obumarl w 8tygWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 14:52
katsuyoshi, Ev lubią tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualnypalma wrote:juz jestem w domu, myslalam ze psychicznie bede to ciezko znosic, ale dzieki temu ze doktor powiedzial ze po pierwszym okresie mozemy znowu dzialac, to chyba mnie uratowalo od psychologa
caly czas myslimy zeby jak naszybciej zaczac staranka i jak najszybciej zaciązyc,wierzymy ze tak bedzie innej opcji nie bierzemy pod uwage .
aaaa i ogolólnie płód obumarl w 8tyg -
katsuyoshi wrote:A ja nadal nie rozumiem dlaczego plody obumierają?? ;/ i to po tylu tygodniach... dziwne to wszystko
majeczka NIE DZIĘKUJĘ, tak na szczescie mówieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 18:13
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)