Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć
majeczka współczuje
Ja dzisiaj w ramach gimnastyki odśnieżyłam podwórze bo napadało nam od rana 20 cm śniegu jest biało i pięknie jak w prawdziwą zimę a nie jakieś ciapy...
Dobra wiadomość jest taka że zaliczyłam dzisiaj projekt na 5.0 co znaczy że zostało mi tylko skolekcjonować wpisy u dwóch wykładowców z 5 przedmiotów i zobaczyć czy dam radę napisać jednak tą pracę inżynierską chociaż nie wiem po co jak i tak się nie obronię teraz może za rok się przyda
Miłego dniakatsuyoshi, majeczka87, Ola_85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Cześć
majeczka współczuje
Ja dzisiaj w ramach gimnastyki odśnieżyłam podwórze bo napadało nam od rana 20 cm śniegu jest biało i pięknie jak w prawdziwą zimę a nie jakieś ciapy...
Dobra wiadomość jest taka że zaliczyłam dzisiaj projekt na 5.0 co znaczy że zostało mi tylko skolekcjonować wpisy u dwóch wykładowców z 5 przedmiotów i zobaczyć czy dam radę napisać jednak tą pracę inżynierską chociaż nie wiem po co jak i tak się nie obronię teraz może za rok się przyda
Miłego dnia
Gratuluje w takim razie hehe. No za rok to dzidzia juz bedzie miała kilka miesiecy wiec mysle ze spokojnie sobie poradzisz
Ja małego uspałam i własnie szykuje obiad ten który miał byc wczoraj
W ogóle zauważyłam ze na różowej na wątku Ev tylko z naszej starej ekipy ja sie udzielamWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 14:18
Evanlyn, Ola_85 lubią tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Czy odsnieżanie to aby nie za duzy wysiłek dla cieżarnej?
Gratuluje w takim razie hehe. No za rok to dzidzia juz bedzie miała kilka miesiecy wiec mysle ze spokojnie sobie poradzisz
Ja małego uspałam i własnie szykuje obiad ten który miał byc wczoraj
W ogóle zauważyłam ze na różowej na wątku Ev tylko z naszej starej ekipy ja sie udzielam
-
majeczka87 wrote:siedze i wyje od kiedy sie dowiedzialam... jedyna nadzieja w tym ze dobrze go po porodzie poprowadzą i mnie i unikaniemy zakazenia
Mam tylko ogromną nadzieję że to nie zaszkodzi maluszkowi że nie wiedziałam o tym że jestem chora...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 11:26
-
Majeczka !!! nie załamuj się proszę Cię ! mówicie żeby być dobrej myśli w mojej sprawie, bądźcie też w swojej !
Małabella pewna nie jestem ale z tego co słyszałam to nie jest groźne w ciąży ale przeszkadza w zajściu w ciąże. Oczywiście dowiedz się. Ale nie panikowałabym na zapas.
Evanlyn mam tą samą teorię dotyczącą ruchu. Jestem instruktorką fitness i nie wyobrażałam sobie, że przestanę ćwiczyć. Teraz po zabiegu muszę się bardzo oszczędzać przez jeszcze 2 tygodnie, ale potem do ćwiczeń !!! Ja mam swój zestaw ćwiczeń dla ciężarnych ale jak ktoś nie wie co i jak to polecam program Angeliki Piórko na YT !!!Agaax, palma, katsuyoshi lubią tę wiadomość
Bobitta
-
nick nieaktualnyBobitta wrote:Majeczka !!! nie załamuj się proszę Cię ! mówicie żeby być dobrej myśli w mojej sprawie, bądźcie też w swojej !
Małabella pewna nie jestem ale z tego co słyszałam to nie jest groźne w ciąży ale przeszkadza w zajściu w ciąże. Oczywiście dowiedz się. Ale nie panikowałabym na zapas.
Evanlyn mam tą samą teorię dotyczącą ruchu. Jestem instruktorką fitness i nie wyobrażałam sobie, że przestanę ćwiczyć. Teraz po zabiegu muszę się bardzo oszczędzać przez jeszcze 2 tygodnie, ale potem do ćwiczeń !!! Ja mam swój zestaw ćwiczeń dla ciężarnych ale jak ktoś nie wie co i jak to polecam program Angeliki Piórko na YT !!!
Bo ja po ciazy chce zgubic brzuszek i marze aby był plaski
Mam nadzieje że jakos mi dorazisz i w ogoleBobitta lubi tę wiadomość
-
zawsze marzyła mi się ciąża, w której bez problemu będe mogła jeździć na rowerze, chodzić na basen czy robic lekkkie cwiczenia. Niestety po poronieniu, a teraz krwiaku, plamieniu,krwawieniu, powiekszonym pecherzyku i zaleceniu początkowym: leżec i wstawać tylko jak potrzeba to nawet w II i III trymestrze będe bała się porządniej ruszyć... Cóż może nadrobie po ciązy o ile czas pozwoli06.2015 - poronienie
-
Dziewczyny dzisiaj zauważyłam na staniku z lewej strony takie plamy zaschnięte, skorupy białe, a stanik czarny miałam. Jak nacisnęłam delikatnie pierś to poleciało parę kropelek wody (?) i tak samo z prawą piersią. Czy to może być siara już?
Zaczynam się martwic. Dodam, że piersi bolą jak zwykle - trochę przy dotyku. Są normalne, nie zaczerwienione ani nic...2 lipca 2016r. Marcel -
alexxx wrote:Dziewczyny dzisiaj zauważyłam na staniku z lewej strony takie plamy zaschnięte, skorupy białe, a stanik czarny miałam. Jak nacisnęłam delikatnie pierś to poleciało parę kropelek wody (?) i tak samo z prawą piersią. Czy to może być siara już?
Zaczynam się martwic. Dodam, że piersi bolą jak zwykle - trochę przy dotyku. Są normalne, nie zaczerwienione ani nic...
-
alexxx wrote:Dziewczyny dzisiaj zauważyłam na staniku z lewej strony takie plamy zaschnięte, skorupy białe, a stanik czarny miałam. Jak nacisnęłam delikatnie pierś to poleciało parę kropelek wody (?) i tak samo z prawą piersią. Czy to może być siara już?
Zaczynam się martwic. Dodam, że piersi bolą jak zwykle - trochę przy dotyku. Są normalne, nie zaczerwienione ani nic...alexxx lubi tę wiadomość
-
alexxx wrote:Hej Izka jeśli twój lekarz ma dobry sprzęt to mysle że już powinno być coś widać napisz po wizycie jak tam dzidzia i ile ma cm trzymam kciuki
Alexxx z dzidzią wszystko dobrze, na badaniu leżał pleckami do nas i nie było widać co jest . Był bardzo spokojny, od czasu do czasu sie poruszył, pomachał do nas rączkami, chyba będzie z niego mały leniuszek . Ma juz 8,2 cmmadziarella88, kas91, alexxx lubią tę wiadomość
-
bylam na wizytcie, lekarz mowi ze nie mial nigdy pacjentki z krztuscem i skontaktuje sie z kolegą pulmunologiem i do niego mam jutro zadzwonić i o wszystkim mi powie co robić. ŚMIAL SIE ze jestem twarda kobieta skoro nie chce leczenia zeby chronic dziecko bo on mial krztusic i wie czym to pachnie. Test PAPPA z krwi jak najbardziej w porządku
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016