X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcowe Mamusie 2016
Odpowiedz

Lipcowe Mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Hahahaha :D nieźle :D ja już nie mogę patrzeć na słodkie...bleee :D muli mnie fest :D ale jestem taka dzisiaj szczęśliwa że nawet mi to nie przeszkadza :D mama u mnie byłą i nawiozła mi kilogramy owoców: mandarynki, winogrona, badany, pomarańcze a to tego żeby się fajnie rzygało słone paluszki i Toffifee :D
    ale ci dobrze :D ale tez tak mam , pelno owoców i w ogóle :D
    Ino ze ja na słodkie mam apetyt i chyba córa mi sie szykuje :D
    A ja za bardzo za słodkim nigdy nie bylam :D

Evanlyn lubi tę wiadomość

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    ale ci dobrze :D ale tez tak mam , pelno owoców i w ogóle :D
    Ino ze ja na słodkie mam apetyt i chyba córa mi sie szykuje :D
    A ja za bardzo za słodkim nigdy nie bylam :D
    MOja koleżanka jadła kupę słodkiego przed ciążą a w ciąży ją od tego odrzuciło i myślała że będzie miała chłopaka ale masz dziewczynka :D

katsuyoshi lubi tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    MOja koleżanka jadła kupę słodkiego przed ciążą a w ciąży ją od tego odrzuciło i myślała że będzie miała chłopaka ale masz dziewczynka :D
    To róznie z tym bywa, niby mozna w jakis sposób zadzialac na płec ale nie wiem ile w tym ogolnie jest prawdy :D

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    To róznie z tym bywa, niby mozna w jakis sposób zadzialac na płec ale nie wiem ile w tym ogolnie jest prawdy :D
    Myślę że mało :D zobaczę jak u mnie będzie bo było trafiane na dziewczynkę ale ja tam wierzę tylko w biologie :D jakieś reguły muszą kierować tym światem a nie tylko przypadki :D

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Talusia Ekspertka

Wysłany: 15 listopada 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak do teściów przyszłych nie pojechaliśmy,wiec J zrobil obiadek,na deser miałam ochote na budyń tez zrobil,i zasnęłam :D teraz wstałam i glodna jestem strasznie.
    Kompletnie nie wiem co bym zjdla..

Nie moge sie doczekać,jak pojde na l4.. jutro mam wolne jeszcze,a w wtorek zmiana 10h..

katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość

f1ae37f895.png

Dar z Miłości na ktory czekaliśmy <3
    10 Lipiec 2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Myślę że mało :D zobaczę jak u mnie będzie bo było trafiane na dziewczynkę ale ja tam wierzę tylko w biologie :D jakieś reguły muszą kierować tym światem a nie tylko przypadki :D
    a bo wy przed owulką sie serduszkowaliscie tak? ja w sumie tez :D no i w dniu owu tez :D wiec moze plemniki zafasalkowaly z dnia przed owulka z serduszkowania :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Talusia wrote:
    Jednak do teściów przyszłych nie pojechaliśmy,wiec J zrobil obiadek,na deser miałam ochote na budyń tez zrobil,i zasnęłam :D teraz wstałam i glodna jestem strasznie.
    Kompletnie nie wiem co bym zjdla..

Nie moge sie doczekać,jak pojde na l4.. jutro mam wolne jeszcze,a w wtorek zmiana 10h..
    ooo budyn :D
    kiedy ja ostatnio go jadłam :D

Evanlyn, Talusia lubią tę wiadomość

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    a bo wy przed owulką sie serduszkowaliscie tak? ja w sumie tez :D no i w dniu owu tez :D wiec moze plemniki zafasalkowaly z dnia przed owulka z serduszkowania :D
    Wg OF owulka byłą 27go i wtedy nie było <3 więc teoretycznie dziewczynka :D budyń...słodkie....bleee :D

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Wg OF owulka byłą 27go i wtedy nie było <3 więc teoretycznie dziewczynka :D budyń...słodkie....bleee :D
    a idz ty wredoto :D
    budyn jest pyszny !! D

No to bedziemy miały córki ooo :D trzeba tak postawic haha

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    a idz ty wredoto :D
    budyn jest pyszny !! D

No to bedziemy miały córki ooo :D trzeba tak postawic haha
    Nie zaprzeczam doskonałości budyniu, zaznaczam tylko że jakbym go teraz zjadła albo chociaż poczułą jego zapach nie skończyło by się to za dobrze :D haha :D

Wszyscy naokoło wróżą mi chłopaka - dosłownie wszyscy, tylko my z M twardo: NIE! będzie dziewczynka :D zobaczymy kto ma racje :D

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Nie zaprzeczam doskonałości budyniu, zaznaczam tylko że jakbym go teraz zjadła albo chociaż poczułą jego zapach nie skończyło by się to za dobrze :D haha :D

Wszyscy naokoło wróżą mi chłopaka - dosłownie wszyscy, tylko my z M twardo: NIE! będzie dziewczynka :D zobaczymy kto ma racje :D
    Pewnie ze wy macie racje a nie cala reszta w kolo :D

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    Pewnie ze wy macie racje a nie cala reszta w kolo :D
    Jak wyjdzie chłopak to nie będę zaskoczona bo nie mierzyłam temp :P

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • madziarella88 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sobie spokojnie leze i ogladam moj serial ;) a pozniej zaplanowalismy zmoim ze na kanapie pod kocykiem o obejrzymy sobie "Minionki" ;)))
    takze bedzie wesolo ;)
    a co do plci to moja tesciowka twierdzi ze potrafi to jakos obliczyc z mojej i mojego lubego daty urodzenia i ze sie ponoc sprawdza. ja tam w takie bajki nie wierze ale jak po porodze okaze sie ze miala racje to ten sposob opatentuje ;)
    buzialki milego filmowego wieczorku :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 19:00

Evanlyn, Talusia lubią tę wiadomość

5b09mg7y1fm9q2ki.png
  • Talusia Ekspertka

Wysłany: 15 listopada 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziarella88 wrote:
    a ja sobie spokojnie leze i ogladam moj serial ;) a pozniej zaplanowalismy zmoim ze na kanapie pod kocykiem o obejrzymy sobie "Minionki" ;)))
    takze bedzie wesolo ;)
    a co do plci to moja tesciowka twierdzi ze potrafi to jakos obliczyc z mojej i mojego lubego daty urodzenia i ze sie ponoc sprawdza. ja tam w takie bajki nie wierze ale jak po porodze okaze sie ze miala racje to ten sposob opatentuje ;)

Tez oglądaliśmy Minionki,ale ja zasnęłam..:) takze nic nie wiem jak sie zakończyła baja:)

Evanlyn, katsuyoshi lubią tę wiadomość

f1ae37f895.png

10 Lipiec 2016 <3
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziarella88 wrote:
    takze bedzie wesolo ;)
    W wolnej chwili możesz opisać to też zobaczę z ciekawości :D wg chińskiego kalendarza też mam mieć dziewczynkę :D

Talusia lubi tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Talusia wrote:
    Tez oglądaliśmy Minionki,ale ja zasnęłam..:) takze nic nie wiem jak sie zakończyła baja:)
    Ja oglądałam z dziećmi więc...nie oglądałam właściwie :D

Talusia, katsuyoshi lubią tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Talusia Ekspertka

Wysłany: 15 listopada 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    W wolnej chwili możesz opisać to też zobaczę z ciekawości :D wg chińskiego kalendarza też mam mieć dziewczynkę :D

Mi z chińskiego wychodzi - chlopak: D chodz moj mowo,ze bedzie Dziewczynka: )

Evanlyn, katsuyoshi lubią tę wiadomość

f1ae37f895.png

10 Lipiec 2016 <3
  • Talusia Ekspertka

Wysłany: 15 listopada 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Ja oglądałam z dziećmi więc...nie oglądałam właściwie :D

No tak..:D my kochamy ogladac filmy,ja to hororry bym ciagle oglądała,ale bajki tez kocham

Evanlyn, madziarella88, katsuyoshi lubią tę wiadomość

f1ae37f895.png

10 Lipiec 2016 <3
  • madziarella88 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:

mi tez wychodzi dziewczynka z chinskiego ;p jak mi tesciowka juz obliczy i zdradzi jak to robi to sie chetnie podziele ;)
    a tymczasem zmykam ! do milego !;*

talusia zebys ty widziala ile ja horrorow mam w swojej kolekcji ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 19:05

5b09mg7y1fm9q2ki.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Talusia wrote:
    No tak..:D my kochamy ogladac filmy,ja to hororry bym ciagle oglądała,ale bajki tez kocham
    Ja byłam ostatnio na nocy grozy w Multikinie - ogólnie denne filmy ale fajny klimat tak całą noc w kinie :D o 5 rano się seans skończył :D

Talusia lubi tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
‹‹ 23 24 25 26 27 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ