Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Hahahaha nieźle ja już nie mogę patrzeć na słodkie...bleee muli mnie fest ale jestem taka dzisiaj szczęśliwa że nawet mi to nie przeszkadza mama u mnie byłą i nawiozła mi kilogramy owoców: mandarynki, winogrona, badany, pomarańcze a to tego żeby się fajnie rzygało słone paluszki i Toffifee
Ino ze ja na słodkie mam apetyt i chyba córa mi sie szykuje
A ja za bardzo za słodkim nigdy nie bylamEvanlyn lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:ale ci dobrze ale tez tak mam , pelno owoców i w ogóle
Ino ze ja na słodkie mam apetyt i chyba córa mi sie szykuje
A ja za bardzo za słodkim nigdy nie bylamkatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:MOja koleżanka jadła kupę słodkiego przed ciążą a w ciąży ją od tego odrzuciło i myślała że będzie miała chłopaka ale masz dziewczynka
Evanlyn lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:To róznie z tym bywa, niby mozna w jakis sposób zadzialac na płec ale nie wiem ile w tym ogolnie jest prawdy
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
Jednak do teściów przyszłych nie pojechaliśmy,wiec J zrobil obiadek,na deser miałam ochote na budyń tez zrobil,i zasnęłam teraz wstałam i glodna jestem strasznie.
Kompletnie nie wiem co bym zjdla..
Nie moge sie doczekać,jak pojde na l4.. jutro mam wolne jeszcze,a w wtorek zmiana 10h..katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Myślę że mało zobaczę jak u mnie będzie bo było trafiane na dziewczynkę ale ja tam wierzę tylko w biologie jakieś reguły muszą kierować tym światem a nie tylko przypadki
Evanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTalusia wrote:Jednak do teściów przyszłych nie pojechaliśmy,wiec J zrobil obiadek,na deser miałam ochote na budyń tez zrobil,i zasnęłam teraz wstałam i glodna jestem strasznie.
Kompletnie nie wiem co bym zjdla..
Nie moge sie doczekać,jak pojde na l4.. jutro mam wolne jeszcze,a w wtorek zmiana 10h..
kiedy ja ostatnio go jadłamEvanlyn, Talusia lubią tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:a bo wy przed owulką sie serduszkowaliscie tak? ja w sumie tez no i w dniu owu tez wiec moze plemniki zafasalkowaly z dnia przed owulka z serduszkowania
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:a idz ty wredoto
budyn jest pyszny !! D
No to bedziemy miały córki ooo trzeba tak postawic haha
Wszyscy naokoło wróżą mi chłopaka - dosłownie wszyscy, tylko my z M twardo: NIE! będzie dziewczynka zobaczymy kto ma racjekatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Nie zaprzeczam doskonałości budyniu, zaznaczam tylko że jakbym go teraz zjadła albo chociaż poczułą jego zapach nie skończyło by się to za dobrze haha
Wszyscy naokoło wróżą mi chłopaka - dosłownie wszyscy, tylko my z M twardo: NIE! będzie dziewczynka zobaczymy kto ma racjeEvanlyn lubi tę wiadomość
-
a ja sobie spokojnie leze i ogladam moj serial a pozniej zaplanowalismy zmoim ze na kanapie pod kocykiem o obejrzymy sobie "Minionki" ))
takze bedzie wesolo
a co do plci to moja tesciowka twierdzi ze potrafi to jakos obliczyc z mojej i mojego lubego daty urodzenia i ze sie ponoc sprawdza. ja tam w takie bajki nie wierze ale jak po porodze okaze sie ze miala racje to ten sposob opatentuje
buzialki milego filmowego wieczorku :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 19:00
Evanlyn, Talusia lubią tę wiadomość
-
madziarella88 wrote:a ja sobie spokojnie leze i ogladam moj serial a pozniej zaplanowalismy zmoim ze na kanapie pod kocykiem o obejrzymy sobie "Minionki" ))
takze bedzie wesolo
a co do plci to moja tesciowka twierdzi ze potrafi to jakos obliczyc z mojej i mojego lubego daty urodzenia i ze sie ponoc sprawdza. ja tam w takie bajki nie wierze ale jak po porodze okaze sie ze miala racje to ten sposob opatentuje
buzialki milego filmowego wieczorku :*
Tez oglądaliśmy Minionki,ale ja zasnęłam.. takze nic nie wiem jak sie zakończyła baja:)Evanlyn, katsuyoshi lubią tę wiadomość
-
madziarella88 wrote:a ja sobie spokojnie leze i ogladam moj serial a pozniej zaplanowalismy zmoim ze na kanapie pod kocykiem o obejrzymy sobie "Minionki" ))
takze bedzie wesolo
buzialki milego filmowego wieczorku :*Talusia lubi tę wiadomość
-
Evanlyn wrote:W wolnej chwili możesz opisać to też zobaczę z ciekawości wg chińskiego kalendarza też mam mieć dziewczynkę
Mi z chińskiego wychodzi - chlopak: D chodz moj mowo,ze bedzie Dziewczynka: )Evanlyn, katsuyoshi lubią tę wiadomość
-
Evanlyn wrote:Ja oglądałam z dziećmi więc...nie oglądałam właściwie
No tak.. my kochamy ogladac filmy,ja to hororry bym ciagle oglądała,ale bajki tez kochamEvanlyn, madziarella88, katsuyoshi lubią tę wiadomość
-
Evanlyn wrote:W wolnej chwili możesz opisać to też zobaczę z ciekawości wg chińskiego kalendarza też mam mieć dziewczynkę
mi tez wychodzi dziewczynka z chinskiego ;p jak mi tesciowka juz obliczy i zdradzi jak to robi to sie chetnie podziele
a tymczasem zmykam ! do milego !;*
talusia zebys ty widziala ile ja horrorow mam w swojej kolekcjiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 19:05
-
Talusia wrote:No tak.. my kochamy ogladac filmy,ja to hororry bym ciagle oglądała,ale bajki tez kocham
Talusia lubi tę wiadomość