Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySprawdziłam...
wiek 28 miesiac pazdziernik czyli 10 wychodzi ze chlopak...
chyba dobrze ?
Bo chodzi o to kiedy test mi pokazal ciaze a to byl pazdziernik wiec ten miesiac tak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 19:37
Evanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja z ciekawości też szukałam,i tych stron jest tam mnóstwo i za każdym razem mi wychodzi co innego. NP.
wg wieku i miesiącu poczęcia - wychodzi chłopak
a wg wieku i daty zapłodnienia/owulka -wychodzi dziewczynka
Ale ja to bym chciała chłopczyka bo tyle u nas w rodzinie dziewczynek że czas teraz na chłopczyka,znowu mój Mąż marzy o dziewczynce
Ale wiecie co,nie ważne co będzie ważne żeby było zdroweWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 19:44
-
My oboje bardziej chcemy chlopca ale jak bedzie dziewczynka tez bedziemy szczesliwi
Moj sie domaga a ja go stopuje nie nie dopoki gin nie da zielonego swiatla. Boje sie na razie co by nie zaszkodzic.
Ja nie mam checi na czekolade i sernik ktory uwielbiam ale za to bezy moge jesc kilogramami
Mam mega apetyt. Mdlosci zero. Klucie w podbrzuszu mnie troszke ja wiem denerwuje i niepokoikatsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Sprawdziłam...
wiek 28 miesiac pazdziernik czyli 10 wychodzi ze chlopak...
chyba dobrze ?
Bo chodzi o to kiedy test mi pokazal ciaze a to byl pazdziernik wiec ten miesiac tak?
miu sie wydaje że jeżeli chodzi miesiac poczęcia to wtedy kiedy byola owulacja
szczerze to sama sie juz pogubiłamEvanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobra dziewczyny my tu gadu gadu a ja musze sprawdzić obecnosc dzisiejszą i wybrac się na strone powitalną naszego wątku
Wpisałbym naszą nową koleżanke ale nie znam jeszcze terminu porodu a wykres ma niedostepny wiec nawet w ten sposób sie nie moge dowiedziec.
No cóż trzeba poczekać aż sama powieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 19:52
-
nick nieaktualnykama005 wrote:My oboje bardziej chcemy chlopca ale jak bedzie dziewczynka tez bedziemy szczesliwi
Moj sie domaga a ja go stopuje nie nie dopoki gin nie da zielonego swiatla. Boje sie na razie co by nie zaszkodzic.
Ja nie mam checi na czekolade i sernik ktory uwielbiam ale za to bezy moge jesc kilogramami
Mam mega apetyt. Mdlosci zero. Klucie w podbrzuszu mnie troszke ja wiem denerwuje i niepokoi
No obecnosc sprawdzona
Jutro nie które osoby maja ostatni dzien jak widze aby sie udzielić inaczej sie bedziemy żegnac.
No ale cóż po co nam osoby ktore i tak sie nie odzywają a widziałam na innych forach ze aktywne są wiec co tu dużo mówic Napewno nigdzie nie wyjechały ani nie wylądowały w szpitalu ze nie mogą poinformowac skoro na innych wątkach je widzeEvanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kama005 wrote:Witaj kijanka
No niestety z jazdy konnej musisz zrezygnować
Mnie dzisiaj kluje raz z lewej raz prawej. Nosz kurde. Teraz probuje postać przy desce do prasowania i nie mogę przez to kłucie a na siedząco nie umiem prasować!
Z objawow to mi dokuczają czasami leciutke mdłości, bol cycków, od cholery śluzu białego (przez co sprawdzamza kazdym razem czy to nie cos innego), z wypróżnianiem nie mam problemów na całe szczęście, i czasami wilczy apetyt!.
Ja mam dokładnie to samo dzisij kłuje mnie raz z prawej i lewej, i co gorsza coraz bardziej mnie mndli ;( Chciałam zrobić ćwiczenia na piłce i dla kobiet w pierwszym trymestrze ale kiepsko dzisiaj, a wczoraj leżałam jak kłoda bo mnie brzuch bolał..
Jezdzić na razie nie będę choć to ciężki po 20 latach jeżdżenia dzień w dzień.katsuyoshi lubi tę wiadomość
Kijanka
-
katsuyoshi wrote:Wiesz ja nie wiem czy moze czy też nie ...
Krwawienia wystepują czasem bez powodów.
Tyle,ze to mi krew.. a beżowa taka wydzielina.. jak by kawa z mlekiem...katsuyoshi, kama005 lubią tę wiadomość
-
Evanlyn wrote:Już Ci pisze
Od rana dziewczyny przejęte Twoim stanem włącznie ze mną proponują Ci różne sposoby jak zażegnać zaparcie. Agnieś pisała że ma podobny problem
Dziewczyny też cieszą się lub smucą że mają lub nie mają objawów ciążowych
Mamy nową koleżankę: kijanka_88, która lubi jeździć konno ale nie może właśnie kijanka napisz termin porodu żeby Kat wpisała Cie na listę
Termin porodu 3 lipca
katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
Kijanka
-
nick nieaktualnykijanka_88 wrote:Ja mam dokładnie to samo dzisij kłuje mnie raz z prawej i lewej, i co gorsza coraz bardziej mnie mndli ;( Chciałam zrobić ćwiczenia na piłce i dla kobiet w pierwszym trymestrze ale kiepsko dzisiaj, a wczoraj leżałam jak kłoda bo mnie brzuch bolał..
Jezdzić na razie nie będę choć to ciężki po 20 latach jeżdżenia dzień w dzień.
Witaj moja droga.
Jak juz doszło do mnie że jestes u nas nowa wiec stąd zapytam Ciebie o pare rzeczy
*1 Ile się staraliscie
*2 jaki masz termin porodu wedlug bbf ? sprawdziłabym to sama ale masz nie udostepniony wykres.
*3.Miło mi cię powitać na wątku naszych przyszłych jak i obecnych mamusiek
*4 to twoja pierwsza dzidzia?
Wybacz jesli juz na te pytania odpowiadałas ale mnie nie bylo a ze musze wpisać cie na naszą liste powitalną obecnosci to pytam -
nick nieaktualny