Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
mon!ta^ wrote:A ja tam nie narzekam. Bo my co chwile gdzieś u znajomych albo znajomi u nas. Co chwile jakaś idziemy w tez nie lubię siedzieć w domu plus teraz zrobiłam sobie dodatkowe zajęcie szycie wiec mam co robić :p
Właśnie w domu roboty jest tyle ze zawsze można sobie coś znaleźć tylko mi to nigdy nie odpowiadało i już czekam na powrót do pracy. boję się o Szymona jak zniesie żłobek i jak ja ogarne dom,pracę i diete małego. Ale kto ma dac radę? Jakoś to będzie.
Katepr też miałam te przypadłość. Szymon był szczepiony i go ominęło. A co sądzicie o szczepieniu na ospe? Dzieci zlobkowe maja sanepidowskie wiec u nas za jedyna sluszna cene - gratis. -
Byl dzis na glukozie. Bleeee juz zapomnialam jakie to okropne. Przezylam ale do konca dnia juz mnie muli....
Konwalia ja teraz poczulam dosc pozno bo k 19 tyg chyba z tego co pamietam. Ale teraz mam wiecej tluszczyku niestety.... az sie boje jak skoncze z jaka waga
A juz rwa kulszowa nie daje mi zyc. -
No kurczę!!!
Musze nadrobic bo w tym jestem nieźle.
Ile nowo zafasolkowanych! Gratulacje i zdrowych ciąż
U nas jakos leci. Mala śmiga sama juz dluugo, w żłobku to tez juz jak u siebie hehe
U nas szczepionka na ospę w 15 mcu niby obowiazkowa. Ale u dzieci niezlobkowych lekarze odradzają bo jakies tam niekorzysci ma. -
mon!ta^ wrote:jenny a jak tam się czujesz? Jak dziewczyny chodzą już?
--
Mateusz 23.08.2018 [*] 9t+4d -
Konwalia wrote:Jaka tu cisza... To ja się pochwale, że Lilcia w 13 miesięcznice zaczęła chodzić. Z dnia na dzień coraz lepiej jej to wychodzi. Jestem z niej dumna. Musze zakupić jakieś buty dla niej.
Konwalia lubi tę wiadomość