Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Sana dzis zaplacilam 150zl za wizyte. Plus 50zl za posiew. Za genetyczne placilam 250zl.
Mysle ze dzis nas tak super obsluzyla pani gin, bo przyszlam do niej 2gi raz (pierwszy to wlasnie byly genetyczne) i poprosilam o prowadzenie ciazy. Sprawilam jej kilka komplementow na zachete na poczatek blizszej znajomosci (w koncu dobrze jest dobrze zyc z ginem). Ona jak zobaczyla ze zrezygnowalam z invicty na jej rzecz to wiadomo ze po cichu na pewno sie cieszyla. Swietna kobieta, dojrzala, madra, z usmiechem na twarzy, z podejsciem do pacjentki,mila dla meza jako towarzysza wizyty (na genetycznym byla jeszcze z nami cora cala wizyte).
Wiadomo moja opinia o niej na pewno jej przyniesie korzysci, nowe klientki (jakies kolezanki). Ale ogolnie pierwsza wizyta tez taka byla udana, w przyjemnej atmosferze. Zaluje ze Juwelka mi nie dala znac o nich w ogole na poczatlu ciazy hehe. A ja dzis powiedzialam tej gin jasno i wyraznie, ze to moja druga ciaza i wiem czego moge,chce i powinnam oczekiwac od gina prowadzacego ciaze i ona w 100% spelnia moje kryteria. Mysle ze chwile latala z 5cm nad ziemia. A ja potem z pol h
w sumie latam do tej pory. Maz tez
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 21:48
wikaa, livia30, katepr, dora8201, 1kasiulka1, Sana, believe, juwelka lubią tę wiadomość
-
Daisy a gdzie chodzisz do ginka, może już był ten temat, to z góry przepraszam ale może mnie jeszcze tu nie było, bo zastanawiam się gdzie iść na połówkowe jak mój mi nie będzie chciał zrobić, aczkowliek myślę że weźnie mnie do szpitala ale tak czy inaczej poszłabym sobie gdzieś jeszcze oprócz tego o ile jest to możliwe żeby pójść tam gdzie chodzisz tylko na jedną wizytę w celu USG połówkowego.
velka lubi tę wiadomość
-
naaala myślę, że nie będzie problemu ze wcześniejszą wizytą. Muszę się umówić, tylko wkurza mnie to, że ciągle nawraca mimo leczenia...
poza tym, ciąża czy nie ciąża, to nie luuuubię chodzić do "grzebacza"...
Ale mnie ssie.... zjadłabym coś ale już po 22...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 22:06
-
wiadomo nikt nie lubi, aczkolwiek jak mogę zobaczyć swoje maleństwo to czekam z niecierpliwością
lepiej leć jak najszybciej mimo że pewnie będzie ''grzebał''ważne żeby nic się poważniejszego nie rozwinęło, a jak wiemy infekcje pochwy lubią przyczepiać się w ciąży częściej niż normalnie.
wikaa, velka lubią tę wiadomość
-
Naaala ja do Olszewskich. Polecila mi ich Juwelka na genetyczne wiec poszlam. Wyszlam zachwycona i tak juz zostalo. Ich gabinet to Pro Femina Gdansk Wrzeszcz na Dmowskiego
Jak pojdziesz na polowkowe to na pewno wyjdziesz zadowolona na 102. Ja to bede juz tylko ich polecac. No i moja ginke od nieplodnosci jedynie z Invicty. Przez te prawie poltora roku bardzo sie z nia zzylam
.
Taaak wiele tematow juz bylo, ale gdzie Wy wtedy bylyscie zamiast z nami na staraniach na owu i potem na bbf?naaala lubi tę wiadomość
-
Naala ja na polowkowe 16.03 umawialam sie na genetycznym 21.01
250zl i masz ful wypas pelne usg, sesje dzidzi, fote live 4d do ramki skiska canon z aparatu usg no i filmik z CALEJ wizyty (tak jest zawsze) na plytce. Mysle ze jak zadzwonisz po weekendzie to na spokojnie Cie zapisza.
Zebys tylko do Kolbud nie jechala do Medi Medic bo tam jakis debil pracuje, Kwiecinski sie nazywa. Gorszego konowala w zadnej specjalnosci nigdy w zyciu nie spotkalam. Poszlam do niego w 12 tc na genetyczne a on do mnie z ryjem sie wydarl PO CO PANI PRZYSZLA STRACE NA PANIA POL GODZINY! I inne teksty ktorych nawet nie chce pamietac. Otoz, wg niego 12tc to bylo ZDECYDOWANIE za wczesnie na genetyczne. Gdzie wiadomo robi sie od 11tc a w ogole to od 46mm do 84mm. A ten debil nawet mnie nie posadzil/polozyc zeby spr jaka duza jest dzidzia! A sie okazalo u innego lekarza nastepnego dnia rano ze Hania miala juz 5.3cm i mozna bylo spokojnie mierzyc wszystko. Eh! Nie chce tego nawet pamietac. Ja, gdzie normalnie trzymam sie twardo, wsiadlam w samochod i sie poplakalam. Ale najpierw oczywiscie rzucilam pare kurew
Wikaa ja na wlasna reke bym nic nie stosowala. Skonsultuj sie lekarzem bo na grzybice tylko antybiotyk, a nie iladiany itp. To wspomagajaco na flore, ale jak swedzi i piecze to grzybica na stowe. Zrob to jak najszybciej a nie patrz ze nie lubiszdziecko jest najwazniejsze, a nie komfort u grzebacza
poza tym, jak kazda z nas podkresla, nieleczony stan zapalny prowadzi do naprawde groznych powiklan.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 22:41
naaala, wikaa, livia30 lubią tę wiadomość
-
Wika cofnij stronke napisalam Ci tam odnosnie lekow
i to szybko do lekarza, nie mozesz tego zlekcewazyc i czekac do konca lutego. Wyobraz sobie co te bakterie moga zrobic przez 2 tyg z workiem owodniowym jesli pojda do gory
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 22:44