Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka juz prędzej na mnie bo on moich rodziców bardzo szanuje i ma z nimi świetny kontakt a to pewnie dlatego ze swoich nie ma. Szczerze powiem ze juz nie mogę się doczekać naszego rozpakowywania się i czytania relacji z porodów, oby były szybkie
ewela86 lubi tę wiadomość
-
hahahahahahaha ale się usiałam czytając o tym worku
my dziś z M. byliśmy na spacerku i załapałam się przy nim na:
banana, maliny, kebaba takie miałam smaki hehe teraz w ruch poszły czereśnie a czekają jeszcze truskawkia mały tak się ułożył w brzuchu w pewnym momencie że musieliśmy przystanąć na trochę bo nie mogłam zrobić kroku dopóki się nie przekręcił.
-
No właśnie!
Dziewczyny co z nami?
Juz 20-sty a tutaj jeszcze wszystkie w dwupakach ;-P
Z reguły to duza cześć dziewczyn z innych forów w połowie miesiąca poprzedzającego była rozpakowana...
Ze niby nasze lipcatka takie punktualne wszystkie?Zgredek lubi tę wiadomość
-
Hehe Verona dobre, ale sie usmialam
No wlasnie kolejny dzien a tu ani widu ani slychu zeby ktores malenstwo chcialo na swiatCiekawe kiedy sie zacznie... Wydaje mi sie, ze jak pojdzie to hurtem codziennie jakis porod bedzie
-
Kasiulka to widze prawdziwa owocowa uczte mialas
Rex wspolczuje samopoczucia mam nadzieje, ze szybko Ci przejdzie
Biedroneczka chyba musisz sie bardziej postarac skoro mala nie chce sluchacrex, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość
-
Kochane. Dziś też się źle czuję. Trzymajcie kciuki, żeby Lili poczekała chociaż do wtorku. Z dnia na dzień coraz bardziej i coraz częściej boli brzuch. Do poniedziałkowego późnego wieczoru jestem sama z dziećmi i boję się, że dziewczynki będę musiała zawieźć do mojej mamy mieszkajacej ponad 20km ode mnie...
-
Verona widzę, że zostałaś, a raczej Twój M. humorem dzisiejszego dnia
Dobra historia
Kamyk trzymam mocno kciuki! Napewno się uda
A ja dzis jak zwykle sama. Mam tak samo jak Dora, mój M. całe dnie od świtu do popołudnia w pracy, a później warsztat, garaż i jego zabawki, po czym wraca najwczesniej 22. Więc praktycznie cały czas jestem sama. Wiem, że robi to dla nas, żebyśmy wyszli na prostą ale ta samotność mnie coraz częściej mega dołuje....