Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój do mnie dzwoni i pyta się tak "i co zjadłas lody, zjadłas popcorn?" mówię mu ze tak i zagryzlam to czereśniami

Pomijam fakt że u rodziców zjadłam prawie kilogram czereśni. To aż się samo prosi o zjedzenie
stokrotka2013, ania181111, jusella, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Czereśni też nie potrafię sobie odmówić
mnie dziś wzięło tak na gazowane ze miranda smakowała jak nigdy moze to przez mecz
teraz mam zgage - mam za swoje zachcianki.
Milcia dzięki za odpowiedź
Mój syn też z tych mniej aktywnych nigdy jeszcze mnie w nocy nie obudził chyba ze tak mocno śpię ze nie czuje ja się wierci, też ruchy są inne niż wcześnie więcej wypychania, mietoszenia, wypinania i czkawka 2-3 razy dziennie, kopniak bardzo rzadko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 20:44
jusella, TheForfie lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia
) -
I tak z innej beczki bo się teraz zastanawiam czy na tym etapie ciąży gdyby było coś nie tak z ruchami (odpukać) to sprawdzić w domu detektorem czy lepiej jechać na ktg?
) -
Stokrotka, ja pytałam położną już jakiś czas temu i mówiła, że detektor ok, ale jak mnie coś niepokoi to nie wystarczy. Bo tętno może być, a z dzieckiem i tak może się coś złego dziać. Lepiej jechać i sprawdzić w szpitalu.
stokrotka2013, Pauli11, Pauli11 lubią tę wiadomość
17.07.2016

-
Też zawiodłam się meczem - dużo mniej emocji niż w poprzednich - dużo biegania mało akcji pod bramką

Teraz zjadłam kolację i zastanawiam się co zrobić z tak fajnie zaczętym wieczorem. Może poprzytulam się do męża?
stokrotka2013, jusella, Pauli11, Sanna lubią tę wiadomość

-
przepraszam ze was dzis nie odiwedzam ale siedze po uszy w temacie szczepien.. i im wiecej czytam tym bardziej sie zastnaawiam czy wogle szczepic..
http://szczepienie.blogspot.com/p/instrukcja-przetrwania-w-polskiej.html?m=1#witaminak
na tym blogu jest mnostwo cennych informacji
rozmawialam tez z osobami ktorych dzieci mialy NOP i argumenty przeciw jej: Po pierwsze szczepienia nie dają ocjrony
Ochrony*
Po drugie nawet jeśli jakaś dają to max na 15 lat
Po trzecie po szczepieniu możesz chorobę przrjsc ciężej niż bez szczepien Wiec po co szczepić się pytam ?
Równie dobrze teraz Ty możesz zachorować na gruźlicę bo szczepienie juz nie działa
A nie powiedziane że w ogóle dzialaloPo co szczepić mmr ? Skoro im szybciej dziecko zachoruje tym lepiej
Poza tym mmr jest robione na komórkach aborrowanych płodów czyli dna innego dIecka wszczepia się naszym dzieciom Poza tym masowe szczepienia i nagonka jest na dzieci żeby szczepić. A który dorosły jest szczepiony? To nas powinni szczepić bo to my jesteśmy niby zagrożeniem i jesteśmy w ogromnej większości nad dziecmiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 21:00
Zonti lubi tę wiadomość

Adaś skarbuś
56 cm szczęścia 3580 g miłości 
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Naditta też tak mi intuicja podpowiada ze spokój ze wszystko ok z dzieckiem to dopiero po fachowej ocenie - dziękuję za odpowiedź

Ja mam dziś kiepski dzień wszystkiego się boję
i ze nie dam rady buuuu czekam na jutro na nowy dzień.
Maka jak dobrze pamiętam to kiedyś wrzucilas link do tego testera paskowego wód plodowych możesz jeszcze raz go podać z góry dziękuję .Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 21:18
) -
heheh napisalam post i dopiero sie zortinowalam czytajac forum od tylu ze poruszany tez byl dzis ten temat;p nie sadzilam ze nie tlyko mnie dopadlo;p
Naditta, Zonti lubią tę wiadomość

Adaś skarbuś
56 cm szczęścia 3580 g miłości 
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Witam, melduje sie jako mamusia.

Zuzannka 20.06.2016 13.45
3600 gram samej slodyczy i 58 cm
Naditta, Marta22, jusella, ania181111, LilouK, Ana32, kama005, Ejrene, Pauli11, ada89, Kasiulina, Dalile, Maka, stokrotka2013, aga9009, September, Dunda, Agaax, nowatorka, eve90, figaa, Karolajjn:), julietta139, Evanlyn, aisa, Rammel, goodwill, mamuśka1, niezapominajka, renieczka, Sanna, Gagaga, majeczka87, Agness27, alexxx, MirelS, Wiola90, Milcia, kot_bury, TheForfie, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Spełniona mama z własną firmą www.paperstudio.pl -
nick nieaktualny
-
Porod szybko zlecial. Udalo sie bez CC. Do ostatnich chwil w domu pod nadzorem poloznej z ktora maz wisial na telefonie jak opetany
Do szpitala mielosmy 45 km
Smiali sie ze mnie ze chwile przed podaniem zzo jeszcze "siedze w pracy", rozmawiam z klientem i dopinam kampanie na lipiec zamiast krzyczec "Panie ja na porodowce!!!"
Bolu nie czulam, opieke i wsparcie mialam swietne:)
Najpiekniejsze co pamietam to malenka owinieta w pieluszke zaraz po odcieciu pepowiny i ryk mojego jak zobaczyl mala. Plakal rowno z Zuzannka
a ja razem z nimi 
Warto bylo.
kama005, ada89, Pauli11, Naditta, Zonti, LilouK, stokrotka2013, jusella, Agaax, nowatorka, eve90, malika89, figaa, julietta139, Evanlyn, aisa, Ana32, mamuśka1, renieczka, Sanna, ania181111, Gagaga, majeczka87, Agness27, Ejrene, Wiola90, kot_bury, TheForfie, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Spełniona mama z własną firmą www.paperstudio.pl
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH