Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój do mnie dzwoni i pyta się tak "i co zjadłas lody, zjadłas popcorn?" mówię mu ze tak i zagryzlam to czereśniami
Pomijam fakt że u rodziców zjadłam prawie kilogram czereśni. To aż się samo prosi o zjedzeniestokrotka2013, ania181111, jusella, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Czereśni też nie potrafię sobie odmówić
mnie dziś wzięło tak na gazowane ze miranda smakowała jak nigdy moze to przez mecz
teraz mam zgage - mam za swoje zachcianki.
Milcia dzięki za odpowiedź
Mój syn też z tych mniej aktywnych nigdy jeszcze mnie w nocy nie obudził chyba ze tak mocno śpię ze nie czuje ja się wierci, też ruchy są inne niż wcześnie więcej wypychania, mietoszenia, wypinania i czkawka 2-3 razy dziennie, kopniak bardzo rzadko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 20:44
jusella, TheForfie lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia)
-
I tak z innej beczki bo się teraz zastanawiam czy na tym etapie ciąży gdyby było coś nie tak z ruchami (odpukać) to sprawdzić w domu detektorem czy lepiej jechać na ktg?
-
Stokrotka, ja pytałam położną już jakiś czas temu i mówiła, że detektor ok, ale jak mnie coś niepokoi to nie wystarczy. Bo tętno może być, a z dzieckiem i tak może się coś złego dziać. Lepiej jechać i sprawdzić w szpitalu.
stokrotka2013, Pauli11, Pauli11 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Też zawiodłam się meczem - dużo mniej emocji niż w poprzednich - dużo biegania mało akcji pod bramką
Teraz zjadłam kolację i zastanawiam się co zrobić z tak fajnie zaczętym wieczorem. Może poprzytulam się do męża?stokrotka2013, jusella, Pauli11, Sanna lubią tę wiadomość
-
przepraszam ze was dzis nie odiwedzam ale siedze po uszy w temacie szczepien.. i im wiecej czytam tym bardziej sie zastnaawiam czy wogle szczepic..
http://szczepienie.blogspot.com/p/instrukcja-przetrwania-w-polskiej.html?m=1#witaminak
na tym blogu jest mnostwo cennych informacji
rozmawialam tez z osobami ktorych dzieci mialy NOP i argumenty przeciw jej: Po pierwsze szczepienia nie dają ocjrony
Ochrony*
Po drugie nawet jeśli jakaś dają to max na 15 lat
Po trzecie po szczepieniu możesz chorobę przrjsc ciężej niż bez szczepien Wiec po co szczepić się pytam ?
Równie dobrze teraz Ty możesz zachorować na gruźlicę bo szczepienie juz nie działa
A nie powiedziane że w ogóle dzialaloPo co szczepić mmr ? Skoro im szybciej dziecko zachoruje tym lepiej
Poza tym mmr jest robione na komórkach aborrowanych płodów czyli dna innego dIecka wszczepia się naszym dzieciom Poza tym masowe szczepienia i nagonka jest na dzieci żeby szczepić. A który dorosły jest szczepiony? To nas powinni szczepić bo to my jesteśmy niby zagrożeniem i jesteśmy w ogromnej większości nad dziecmiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 21:00
Zonti lubi tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Naditta też tak mi intuicja podpowiada ze spokój ze wszystko ok z dzieckiem to dopiero po fachowej ocenie - dziękuję za odpowiedź
Ja mam dziś kiepski dzień wszystkiego się bojęi ze nie dam rady buuuu czekam na jutro na nowy dzień.
Maka jak dobrze pamiętam to kiedyś wrzucilas link do tego testera paskowego wód plodowych możesz jeszcze raz go podać z góry dziękuję .Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 21:18
-
heheh napisalam post i dopiero sie zortinowalam czytajac forum od tylu ze poruszany tez byl dzis ten temat;p nie sadzilam ze nie tlyko mnie dopadlo;p
Naditta, Zonti lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Witam, melduje sie jako mamusia.
Zuzannka 20.06.2016 13.45
3600 gram samej slodyczy i 58 cmNaditta, Marta22, jusella, ania181111, LilouK, Ana32, kama005, Ejrene, Pauli11, ada89, Kasiulina, Dalile, Maka, stokrotka2013, aga9009, September, Dunda, Agaax, nowatorka, eve90, figaa, Karolajjn:), julietta139, Evanlyn, aisa, Rammel, goodwill, mamuśka1, niezapominajka, renieczka, Sanna, Gagaga, majeczka87, Agness27, alexxx, MirelS, Wiola90, Milcia, kot_bury, TheForfie, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Spełniona mama z własną firmą www.paperstudio.pl -
nick nieaktualny
-
Porod szybko zlecial. Udalo sie bez CC. Do ostatnich chwil w domu pod nadzorem poloznej z ktora maz wisial na telefonie jak opetany
Do szpitala mielosmy 45 km
Smiali sie ze mnie ze chwile przed podaniem zzo jeszcze "siedze w pracy", rozmawiam z klientem i dopinam kampanie na lipiec zamiast krzyczec "Panie ja na porodowce!!!"
Bolu nie czulam, opieke i wsparcie mialam swietne:)
Najpiekniejsze co pamietam to malenka owinieta w pieluszke zaraz po odcieciu pepowiny i ryk mojego jak zobaczyl mala. Plakal rowno z Zuzannkaa ja razem z nimi
Warto bylo.
kama005, ada89, Pauli11, Naditta, Zonti, LilouK, stokrotka2013, jusella, Agaax, nowatorka, eve90, malika89, figaa, julietta139, Evanlyn, aisa, Ana32, mamuśka1, renieczka, Sanna, ania181111, Gagaga, majeczka87, Agness27, Ejrene, Wiola90, kot_bury, TheForfie, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Spełniona mama z własną firmą www.paperstudio.pl