Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam , melduję się w dalszym ciągu w dwupaku . 2 dni do terminu a mnie lapia tylko bóle @ , więc nic konkretnego w dalszym ciągu .
Wczoraj ie już nie odzywalam bo zjechała się do mnie rodzina z Anglii , przywitać synka , który ma ich totalnie w nosie :p
Jak tam samopoczucie u dziewczyn w dwupakach??
Majecxka co się stało? Krwotok jakiś czy co ??majeczka87 lubi tę wiadomość
[/url] -
Hej dziewczyny, ja melduję że też nadal jesteśmy w dwupaku. Jutro wywolywanie, bo dwa masaże szyjki nic nie dały.. także może jutro dołączę do szczęśliwego grona mamusiek
Pozdrawiam wszystkie z cudownego szpitala !LilouK, jusella, eve90, Agness27, Zuzulka88, kot_bury, Agaax lubią tę wiadomość
-
Hey. Rodzic dziewczynki!!!! My tu czekamy na Wasze maluszki
Nasza mała już spokojniejsza. Nawet dała nam pospac w nocy
Majeczka o co chodzi???jusella, Karolajjn:), Kasiulina, Agness27, Zuzulka88, kot_bury, Agaax, majeczka87 lubią tę wiadomość
-
Dobryyy, nawet bardzo
Chyba mi się wody sączą... mam tylko nadzieję, że to nie siusiaje. No cóż, siurami mi to nie pachnie, ale kto wi. Skurczybyków brak, a przynajmniej ich nie czuję.
Poczekam jeszcze trochę i skoczę do szpitala niech no popaczo w kanał. Swoją drogą dziś ładna data, podoba mi się, młody mógłby tak się zdecydować
Powodzenia laski i pięknej niedzieliaisa, jusella, Marta22, Naditta, Kasiulina, eve90, Agness27, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Lilouk - oby w końcu się ruszyło - Życzę byś ze szpitala z Maleństwem wróciła
Kama - super, że Maleństwo już spokojne jest.
U nas sielanka - Szymonek grzeczniutki, bezproblemowy, łatwy w obsłudze - nakarmić, przebrać i dużo przytulać. Odpukać zero kolek, darcia w nocy czy w dzień - po prostu ideał. W nocy czasem jedna pobudka na karmienie, czasem dopiero o 6tej .
Tatusiek pięknie się zajmuje Maluchem - najchętniej nie odstępowałby Go na krok. Troszkę przewrażliwiony jest i zachowuje się jak babcia dobra rada więc muszę go stopować.
Dziś robimy leniwą niedzielę - do obiadu leżymy w łóżku i się byczymy a po obiedzie jak nie będzie padać to jakiś spacer zaliczymy .
Udanej niedzieli życzę, potrzebującym skurczy i szybkich porodów a Mamuśkom, które urodziły życzę by Dzieciaczki były tak spokojne jak SzymcioLilouK, aisa, Kasiulina, eve90, Agness27, Zuzulka88, kot_bury, niezapominajka lubią tę wiadomość
-
Lilouk, super wieści! Oby sie w końcu rozkreciło i czekamy na wieści od Ciebie już jako mamuśki
Jakiś kilkudniowy przestój, pasuje, żeby się w końcu coś wykluło
Ja nadal w dwupaku, dziś już troszkę lepszy nastrój niż wczoraj i dużo planów bo piękny dzień. Wolałabym się szybciej unikać z porodem, bo w przyszłym tygodniu prawdziwe lato w UK, nawet ponad 30 stopni! Za gorąco...
Wczoraj przez pół dnia bezbolesne skurcze, ale regularne co 6 minut. Nawet w nocy mnie budziły. Dzisiaj ból jak na @ od rana. Oby mały się szykowałjusella, LilouK, aisa, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
nick nieaktualny
-
Dzięki za kciukasy, oby oby! 100% to nie siury bo cieknie i cieknie... ubrałam sobie półmetrową zapiekankę na nietrzymanie moczu z Teny, bo zwykła nie daje rady. Powoli mnie skurcze łapią, ale nie boli póki co.
Po godzinie dodzwoniłam się do szpitala, masakra, tutaj to wszędzie trzeba się zapowiedzieć, a żeby to zrobić musisz wpierw spędzić pół dnia na telefonie.
Czekam aż mój se zad umyje i zrobi się na bóstwo i jedziemy na przegląd. Pewnie mnie odeślą do domu
Wyłaź Henior, a za Tobą niech reszta lipcowych dzieciaczków się ciśnie do wyjścia_analiza, jusella, Naditta, aisa, Kasiulina, eve90, Zuzulka88, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
-
LilouK - ja też trzymam kciuki żeby to była oznaką szybkiego i łatwego porodu
Basia - no niby tez tak myślałam, w sumie cały czas myślę nad tym intensywnie, ale szyjka trwa nienaruszona wiec nie wiem czy takie bezbolesne nicnierobiące z szyjką skurcze można brać za dobry omen
Na razie myślę sobie ze daje małemu czas do poniedziałku czyli ma jeszcze paręnaście godzin na próbę naturalnej ewakuacji wczoraj naoglądałam się Położnych na wszelki wypadek
Dziś już skurczy nie czuje regularnych za to ból menstruacyjny od rana. Na wszelki wypadek śniadanko lekkie zaliczyłam, z obiadem tez nie chce się zapychać
Nie bardzo uśmiecha mi się czekać jak na zbawienie do terminu @, ogólnie w domu taka sytuacja ze im szybciej mały przyjdzie tym lepiej...
Kama - czytalam ze miałaś problemy z psem, powiedz mi proszę jak to się objawialo - my mamy w domu małego szczekacza i właśnie nie wiem jak zareaguje (w sensie nie boję się o zdrowie a o sen małego, czy ie będzie dziamdział cały czas i ujadal). W razie gdyby co pisałaś o tabletkach, dalej działają? Może my też troszkę będziemy faszerować dziada...jusella, LilouK, Zuzulka88, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny w dwupaku I te już jadące do szpitala : powodzenia jeju już niedługo będziecie po patrzeć na swoje dzieci to najpiękniejsze co może być
My dziś może do domu pojedziemy : czekamy na wyniki małej
póki co cyce bolą okropnie leje się z cycka i z dołu Ale już coraz mniej więc się pocieszam
dobrze ze w domu laktator W szpitalu też mam ale dali mi elektryczny więc odciagam i przystawiam hanie bo inaczej nie daje rady żeby złapała cycka
Nasz ogólny stan określam na zajebisty hahaNaditta, jusella, _analiza, LilouK, Zuzulka88, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
No zastój jest konkretny.
To wszystko przez to, że Lilouk zablokowała kolejkę!
Wychodzi na to, że ja następna.
Dobrze by było. Oby!
Dzisiaj wlazłam na wagę. Lekkie wow, bo się okazuje że na dzień dzisiejszy mam +10 kg! To chyba w cycki mi poszło, bo ostatnio to z dnia na dzień coraz większe.
Aha i zastanawiam się, jak ja dziecko nakarmie jak się urodzi, kiedy mnie cycki tak mocno bolą... Ciężko mi dotknąć brodawkiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 12:36
jusella, ania181111, Marta22, LilouK, Zuzulka88, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
U mnie ból brzucha się zaczyna może coś rusza , i mega śluz biały fuuujj ... podobno to czop tyle że wodnisty ważne że nie swędzi nie boli , to znaczy e raczej nie infekcja we wtorek lekarz . Oby do tej pory ruszyło .
Miłej niedzieliLilouK, kot_bury, Agness27 lubią tę wiadomość
[/url]