Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hello. Nie wiem czy to normalne,ale wczoraj wieczorem zauważyłam że po bokach brzucha poniżej pepka zrobiły mi się takie doleczki i brzuch jakby przeniósł się wyżej nad pepkiem a poniżej pępka się zmniejszył..hmm jakoś nie pamiętam w poprzedniej ciąży tego..https://www.maluchy.pl/li-72635.png
-
Witam w 17 tygodniu:D ja mieszkam w małym mieście także sklepy z odzieżą używaną są stosunkowo tanie i można super rzeczy kupić
nie martwcie się tak tymi ciągnięciami macicy- to normalne, bo się naciąga wszystko;) ja mam na tą dolegliwość brać nospe.
Basia nie mam pojęcia co to może być, u mnie właśnie brzuch jest pod pępkiem. -
Dziękuje dziewczyny za wszystkie odp odnośnie macierzyńskiego:)
Ja pomału się ogarniam i mam zamiar na chwilę iść do pracy.
Co do ciuchów to ja kupiłam 2 pary spodenek, fajne rzeczy wystawiają czasami dziewczyny na wątku BAZAREK, możecie sobie tam zajrzeć
Odnośnie tych bóli to ja nie pomogę bo nic takiego nie mam.
Dunda na pewno wszystko będzie ok, 3mam kciuki:)aisa lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny doradzcie mi prosze Bo zastanawiam sie czy isc do lekarza ,trzeci dzien meczy mnie dosyc uciazliwy zoltozielony katar I troche kaszel ale ogolnie mam dobre samooczucie, lecze sie naturalnymi sposobami ale nie chce zaszkodzic mojemu synkowi.nie wiem czy jeszcze poczekac z tym lekarzem czy sie juz wybrac ?
-
Milcia wrote:Co do ZUSu, to ZUS ma 30 dni na wypłatę świadczenia od momentu złożenia dokumentów przez pracodawcę. Ja zawsze kasę dostawałam 24-25 każdego miesiąca. Chyba że dana firma zatrudnia więcej niż 20 pracowników, to wtedy pracodawca wypłaca zasiłek.
Moze i ma, ale ja czekałam półtora msc -
Witam
ja byłam na lumpeksie 2 razy i kupiłam bardzo duzo ciuszków
niektóre nowe z metkami a reszta jakby nie noszona/nie zniszczona. Muszę się hamować bo w nałóg wpadnę
a może mi powiedzieć, bo nie było mnie z wami od początku, dlaczego są 2 wątki Lipiec 2016 i Lipcowe Mamusie 2016? Pytam z ciekawościten wątek jest baaaardzo aktywny, tamten mniej, ale też fajny
kiedy iść najlepiej na USG połówkowe?2 lipca 2016r. Marcel -
Dalile wrote:Moze i ma, ale ja czekałam półtora msc
Ja za swoim pierwszym przelewem czekałam prawie 2 miesiące. Jak dzwoniłam po 30 dniach po ZUSu, to się okazało, że 2 przelewy przecież już poszły, tylko że ja nic nie dostałam... Okazało się, że na druku był wpisany zły nr konta i przelewy leciały w kosmos. Czasem zwlekają z pierwszym przelewem, ale potem wyrównują wszystko. -
Milcia wrote:Ja za swoim pierwszym przelewem czekałam prawie 2 miesiące. Jak dzwoniłam po 30 dniach po ZUSu, to się okazało, że 2 przelewy przecież już poszły, tylko że ja nic nie dostałam... Okazało się, że na druku był wpisany zły nr konta i przelewy leciały w kosmos. Czasem zwlekają z pierwszym przelewem, ale potem wyrównują wszystko.
Tego się właśnie spodziewałam po tych ch... (przepraszam jeżeli urazilam kogoś kto tam pracuje) to jest karygodne bo to są przecież nasze pieniądze a oni jakby łaskę robią... aż się zagotowalam i musze iść się zająć robieniem praniaMarcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
nick nieaktualnyPatutka wrote:Pokazuj. A co tak rzadko dostawy?
To całkowita wymiana towaru a dostaw nie maja tylko caly czas dokladają po troche . Ale wtedy trzeba sie naszukać żeby cos znaleźć . U nas za kg 18 zl
Witam sie w 18 tygodniu czyli zaczynam 5 miesiąc -
alexxx wrote:Witam
ja byłam na lumpeksie 2 razy i kupiłam bardzo duzo ciuszków
niektóre nowe z metkami a reszta jakby nie noszona/nie zniszczona. Muszę się hamować bo w nałóg wpadnę
a może mi powiedzieć, bo nie było mnie z wami od początku, dlaczego są 2 wątki Lipiec 2016 i Lipcowe Mamusie 2016? Pytam z ciekawościten wątek jest baaaardzo aktywny, tamten mniej, ale też fajny
kiedy iść najlepiej na USG połówkowe? -
nowa! wrote:Czesc dziewczyny doradzcie mi prosze Bo zastanawiam sie czy isc do lekarza ,trzeci dzien meczy mnie dosyc uciazliwy zoltozielony katar I troche kaszel ale ogolnie mam dobre samooczucie, lecze sie naturalnymi sposobami ale nie chce zaszkodzic mojemu synkowi.nie wiem czy jeszcze poczekac z tym lekarzem czy sie juz wybrac ?
Wiesz co zależy, nie pamiętam czy pracujesz? Jeśli tak to poszłam bym po zwolnienie i wyleczyła się w domu pożądnie, jeśli nie to ja bym nie szła bo na przeziębienie lekarz nic nam nie poradzi. Lecz się domowymi sposobami, syrop z cebuli itd. Ewentualnie zaopatrz się w aptece- z serii Prenalen- dla kobiet w ciąży jest dostępny syrop, tabletki do ssania i chyba też sprej do nosa.nowatorka lubi tę wiadomość