Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kijanka_88 wrote:Hello wszystkim...
Ale NAs tu przybyło, że hoho
Witamy
Mnie powraca moje ADHD:D:D
Noo z łóżka już wstała, krople mnie odtykają, wczoraj taki obiadek zrobiłam, ze mam na 2 dni...
Młoda kopie... wiec cacy
aaa... i brzuch mi rośnie w tempie extremalnym..
Jutro USG zobaczymy małą..
Simle jak się czujesz ??
Musze sobie jakieś zajecie wymyśleć na popołudnie, chciała chodzic tak jak Wy na gimnastykę przejżałam cały interent czy jest coś w okolicy ale nie ma ;( więc coś z youtuba będę musiała wymyśleć.. bo mnie plecy zaczynają boleć ...
Dzisiaj ściągam siostre do mnie która też jest w ciąży moze na jakieś zakupy pójdziemy, bo nie ma za wiele skompletowane.. a tygodnie lezą...
No i teraz pytanie do mam... czy leciała kiedyś któraś z maluszkiem 3 miesięcznym...?? musze na 3 dni wybyć do Londyny we wrześniu a nie chciałabym jej zostawiać w pl...kot_bury lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! dmuchnęłyście mi na południe paskudną pogodę chyba
Nic mi się przez to nie chce, z wysiłkiem ten post nawet piszę
Gratuluję udanych wizyt
Maka - fajna ciążowa piłeczka
Kocie porządny brzuszek już i ładny wózeczek
Kijanka ja też planuję zacząć ćwiczyć z filmikami Angeliki Pióro, o coś takiego znalazłam: https://www.youtube.com/watch?v=04tNOBOq44g , tylko na wizycie pojutrze muszę się upewnić czy nie ma żadnych przeciwskazań
aisa, jusella lubią tę wiadomość
-
majeczka87 wrote:wlasnie czytalam ze seks zakazany, totalne lezenie, wstawanie tylko do toalety zeby nie bylo krwotoku... cesarskie ciecie które jest tez ryzykowne ze byc moze bedzie trzeba usuwac cala macice.... ech.. w takim normalnym usg wykazywalo lozysko na scianie tylnej wysoko... JAK wsadzil sonde to okazalo sie ze przodujace... mam nadzieje ze sie podniesie.. bo nie chce tak spedzac calej ciazy... i boje sie troszke o to wszystko co bedzie.. teraz pewnie za miesiac powtorka i zobaczymy czy sie podnosi...
Majeczka pocieszę Cię, też mam łożysko przodujące od 6 tc i nic się nie dzieje tfu tfu .. nie mam wskazań do cc i mój gin powiedział , że to w niczym nie przeszkadza
ale Ważne jest to czy masz łożysko z przodu na górze czy na dole?
I co na to Twój lekarz prowadzący ciążę?Pozdrawiam Cię ciepło :*
[/url]
-
nowatorka wrote:majeczka lozysko czesto sie cofa. miejmy nadzieje ze i u ciebie tak bedzie.
kijanka moja kolezanka leciala z synem ktory mial tydzien ! jak dla mnie to szalenstwo ale jak widac wszystko bylo ok
jak Mała bedzie miała tydzien to coś czuje że nie będę wiedzieć jak się nazywam a co dopiero miałabym samolotem lecieć..
Koniec września to będzie miała 3 miesiące a i mąż się zadeklarował że poleci jako opiekunkażebym mogła ogarnąć swoje rzeczy..
Ja Adamexa "macałam" i to zależy kto co lubi.. ale warto sobie go zobaczyć.. na pewno ma dużą gondole...Kijanka
-
Karolajjn:) wrote:Majeczka pocieszę Cię, też mam łożysko przodujące od 6 tc i nic się nie dzieje tfu tfu .. nie mam wskazań do cc i mój gin powiedział , że to w niczym nie przeszkadza
ale Ważne jest to czy masz łożysko z przodu na górze czy na dole?
I co na to Twój lekarz prowadzący ciążę?Pozdrawiam Cię ciepło :*
masz łozysko przodujace czy na przedniej scianie? bo to co innego jak yzej pisalysmy;)
najszczeslisza ja poczulam 18t6d wiec duzo po Tobiedoczekasz sie
okoicach polowy da napewno znac
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
narazie o cc nic nie mowi bo wraz ze wzrostem maicy moze isc ku gorze. ma to na to wply ze zaslania szyje i jest sklonne do krawien jesli sie nie cofnie po polowie... narazie mowil ze bedziemy obserwowac.. ja juz nic nie dzwigne.. pierdziele
-
Dziewczyny spokojnie jeszcze poczujecie ruchy
Tak jak mówiłam moja koleżanka poczuła w 20 tygodniu więc wyluzujcie
Adamex jest fajny mi się podoba, ma dużą godnolę a bebetto torino trochę mniejsząJa myślę że pojedziemy do sklepu i ocenimy i będziemy wiedzieć
kijanka_88 lubi tę wiadomość
-
masz racje trzeba ierzyc ze bedzie dobrze... smieszne jest to e na normalnym usg jest lozysko na tylnej scianie wysoko... Boszzz dobrze ze poprosilam doktora o te sprawdfzenie szyjki
Karolajjn:), kot_bury lubią tę wiadomość
-
olcia_2209 wrote:Patutka, napisałyśmy posta w tej samej chwili. To dwa zupełnie inne położenia.
Jestem pewna, bo sama mam z przodu, ale nie przodujące.
Napisałam przecież że się nie znam2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
kama005 wrote:Dziewczyny spokojnie jeszcze poczujecie ruchy
Tak jak mówiłam moja koleżanka poczuła w 20 tygodniu więc wyluzujcie
podpisuje sie w 100 proc, tak tak na prawde poczułam wyraźne ruchy równo w wybiciem 22 tyg...
a i zapomniałam napisac mam zmieniony termin na 27 czerwca, ale nigdzie się nie ruszam
majeczka87, jusella, kot_bury, niezapominajka, _analiza lubią tę wiadomość
Kijanka