Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ona2012 wrote:Hej dziewczyny:) Odebrałam dzisiaj wyniki morfologii i niestety mam już anemię. Wyniki są gorsze niż się spodziewałam. Hemoglobina, hematokryt i erytrocyty dużo, dużo poniżej normy. W poniedziałek przyjmuje mój lekarz, więc gonię do niego po żelazo i może jakieś witaminy, bo tej pory brałam tylko kwas foliowy.
Łączę się w bólumoje wyniki są tak zle, że czeka mnie szpital 4.03 jeśli idąc do gina nic się nie poprawią po lekach. No coz....
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Moja tesciowa zakazala mi ogladac reklam z chorymi dziecmi bo sie napatrze... powiedzialm jej ze to zabobony i gdyby mial byc juz chory to by byl w momecie polaczenia plemnika i jajeczka. I zamknela sie;) brzydko mowiac;) lekki foch byl ale jej przeszlo heheh
nowatorka bardzo sie ciesze;))
Najszczesliwsza teraz jestes najszczeslisza;)nowatorka, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
nowatorka wrote:Ja juz po polowkowym. Wszystko ok
niestety nie zostawil mi zadnego wyraznego zdjecia
A mam w zasadzie do Ciebie pytanie. Czy w 13 tc mówił lekarz co wskazuje na dziewczynkę?
Jestem ciekawa czy moja córka zostanie córką, a usg dopiero we wtorekmajeczka87, nowatorka lubią tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
kama005 wrote:Mirel S masakra z tą lekarka... Chore... Jej obowiązkiem jest spojrzeć odpowiadac na pytania a nir odwalać robotę. Tragedia po prostu. Kazałam jej sprawdzać raz jeszcze!
Noo dobrze ujęte,masakra, ale ja nie potrafię być niegrzeczna w stosunku do osoby 20 lat starszej i wszystko przyjmuję skinieniem głowy. Jeszcze mi powiedziała, że ma USG słabej jakości - HAHA dobre nie? ;/
Nowatorka gratuluję udanej wizyty
Współczuję dziewczyny tej anemii. Ja się dziś tak zdołowałam tą wizytą, że popłakuję cały dzieńdobrze, że 10 marca połówkowe,może tamten lekarz będzie miał inne podejście...
nowatorka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Jestem po wizycie. Wyniki nie są takie złe. Wymaz na posiew pobrany. Szyjka twarda, zamknięta - tylko nie sprawdzał ile cm. Podgladalismy dzieciątko - wszystko ok i znowu obstawil dziewczynkę
majeczka87, kot_bury, nowatorka, jusella, Zuzulka88, Wiola90, aisa, mamuśka1, niezapominajka, stokrotka2013, _analiza lubią tę wiadomość
-
Maka zrób suwaczek
A tak w ogóle to chyba masz dziewczynkę pewną?
MirelS jak będzie CI robił USG to zapytaj się od razu jaka płeć
Poprasowałam i teraz sobie usiadłam na chwilę na dupie. Ale niedługo wychodzę na zakupyjusella, Zuzulka88, MirelS lubią tę wiadomość
-
Patutka wrote:Gratuluję 100% córvi
A mam w zasadzie do Ciebie pytanie. Czy w 13 tc mówił lekarz co wskazuje na dziewczynkę?
Jestem ciekawa czy moja córka zostanie córką, a usg dopiero we wtoreknie mowil mi co wskazuje na dziewczynke tylko powiedzial ze dziewczynka i byl juz wtedy pewny
teraz mam to na pismie:)
Zuzulka88, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Ja po wizycie, Zosia ma 14 cmSpała kręgosłupkiem do góry i leniwie odpędzała prawą stopą aparat od usg. Takie "nie przeszkadzać"! Ja już śpię!
Dziś znowu ją czułam, bąbelki, to takie piękne.
Za dwa tygodnie połówkowe.
Oglądaliśmy też wózki - w hurtowni proponowano nam oprócz mojego wymarzonego EXpanse (tu akurat mieli Mondo) dwa inne, tańsze:
- BEXA Ideal z naprawdę lekką goldolą - jedną ręką uniosłam!, ale nie pojeździłam
- ROAN Bass - dość lekko się prowadzi, ale mały koszyk na dole
Za to moje cudo - jednym palecem obrócę wózek dookoła. 500 zł drożej niż najtańsza opcja, ale chyba warto.
Co do rad - moja mama i teściowa wiedzą, że mi nie ma co radzić i tak zrobię po mojemuTeściowa coś czasem próbuje mi wciskać, ale ją szybko pacyfikuję.
Ja piję colę - przyznaję się bez bicia, pomaga mi na żołądek. Staram się jej nie pić, jak nie muszę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 20:25
nowatorka, aisa, mamuśka1, Ejrene, jusella, majeczka87, Agaax, stokrotka2013, _analiza, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Patutka - moje z prenatalnych
Lekarz mówi, że jakby stało, to byłby chłopczyk, ale czasem zdarza się, że podnosi się później
A i żeby nie dawać 3 posta - racuszki Asit dziś na śniadanie - wymiatają!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 20:23
jusella, majeczka87, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Gartuluje wizyt:)
Patutka mnie lakarz mowil se widzi dziurea pomiedzy nogami nic nie dynda- cytuje
Ale na polowoowych juz dokladnie widzialam co i jak
Nowotorka gratacje pewnej dziewczyny
Dalila ja tez pije cole i tez szczegolnie wtedy kiedy mnie boli zolodek lub jest mi nie dobrze, ale tez wtedy kiedy mi slabo bo to szybka dostawa cukru, ale tez pije kawe herbate jem wszystko ( z wyjatkiem miesa) ale to bardziej ideologicznie
Ja teraz mam intensywny czas, ale czuje powoli narastajace zmaczenie , i wyraznie powoli przestane dawa. Rade, mysle ze dokoncze zajecia do konca marca i robie przerwe, zobaczymy ...
Co do tesciowych hmm widze sie z nia raz na 3 miesiace, nie wtraca sie ale i wogole jest ok. A moja mame spacyfikowalam totalnie i wie ze komentarze zbedne bo i tak zrobie po swojemu.
Uciekam spac bo juz mi sieniczy kleja a jutro mam znowu tour de polone i 12 godz.
Do jutramajeczka87, jusella, nowatorka, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Kijanka
-
Witam was
Gratuluję udanych wizyt
Ja dziś troszke pobuszowalam po lumpku i kupiłam parę fajnych rzeczy dla synka, tak mysle czy to już nie za duzo tego się robi powoli
Swoją drogą.. nie wiem czy to już brak słońca... Czy tylko taki okres ale ostatnio jestem taka zmeczona.. właściwie nie robie nic meczacego bardzo ale brak mi sił, a już wejście na 4 piętro to wogole wysapac się nie moge... Chyba jakiś gorszy okres mnie złapał..
Tak wiec nie smęce juz, tylko życzę kolorowych snów
Zuzulka88 lubi tę wiadomość
-
nowa! wrote:Gratuluje kochane dobrych wiadomości z udanych wizyt troche was dzisiaj bylo.moj synek miał dzisiaj imprezkę w brzuchu bo bardzo ruchliwy byl.
Nowa, to chyba nasi Mali Panowie się dziś zmówili bo mój nieźle dziś szalejei to praktycznie cały dzień
Zuzulka88 lubi tę wiadomość
-
Dalile wrote:
Ale dalie, po 20 tc to już dziewczynkom nie dynda nic, bo to odpada
Bynajmniej tak widzialam na nagraniach 3D koleżanek, w necie no i w jakiś informacjach o ciąży. I tym opadającym to mi mowil w 13tc
Kijanka-ja słyszałam w 13 tc że ten siusiak na chłopaka jest za krótki i z jego myśli sądzi, że bedzie to na 70% dziewczynka.
Dlatego tak się też nie mogę doczekaćkot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Patutka wrote:ona2012 wrote:Hej dziewczyny:) Odebrałam dzisiaj wyniki morfologii i niestety mam już anemię. Wyniki są gorsze niż się spodziewałam. Hemoglobina, hematokryt i erytrocyty dużo, dużo poniżej normy. W poniedziałek przyjmuje mój lekarz, więc gonię do niego po żelazo i może jakieś witaminy, bo tej pory brałam tylko kwas foliowy.
Łączę się w bólumoje wyniki są tak zle, że czeka mnie szpital 4.03 jeśli idąc do gina nic się nie poprawią po lekach. No coz....
I ja do was dalaczam ...ja tez mam słabe wynikii od poniedziałku czeka mnie szpital
Dominika w drodze -
Dalile wrote:Pytałaś jak to w 13 tc wyglądało, to ci pokazałam
Przepraszam, nie zaczaiłam... hahah. Myslalam, że to z teraz nie wiem dlaczego oO
A nie mowil Ci może o długości tego czegoś?2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️