Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Telashe tak normalne. Jesli lekarz uwaza ze trzeba to jeszcze zrobi delikatnie dopochwowe. Jesli nie to nie
Dalile możliwe ze hormonyja mialam na poczatku ciazy tak albo jak mnie maz wkurzyl.. denerwowalam sie bardzo i jak mowili mi ze uspokoj sie ze wzgledu na dziecko to mowilam ze neiwiem czy chce je z nim miec.. przepraszalam potem dziecinke;D Maluszek przewroci nam swiat do góry nogami, ale bedziemy szczesciarami ze mozemy je miec... Tak wiele osob nie moze miec dzieci i nigdy nie spojrzy w oczka maluszka
Maka, eve90, stokrotka2013, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Tak każda ma prawo wyrazić swoje zdanie. Ale nikt nie namawia do brania. A że sama miałam problemy to rozumiem obawy dziewczyn. Miałaś problemy z ciąża, w ciąży? To Twoja pierwsza? Punkt widzenia zmienia się w raz z punktem siedzenia.
stokrotka2013, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja w drugiej połowie!
Patutka dałaś mi do myślenia tymi skurczami,bo ja też miałam przez kilka ostatnich nocy, ale brałam nospę i pomagało,więc nie jechałam na IP,a mam szyjkę tylko 31 mm i w dodatku kicham jak szalona cały tydzień...Nie wiem jak wytrzymam do następnej wizyty.
Trzymajcie się tam i też się za Was pomodlę.
Kot bury - śliczny pysiaczek ma ten Twój Filipek:)
A co do wątpliwości - chyba każda z nas je ma, ale ja powtarzam sobie, że damy radę. Martwię się bardziej czy będzie wszystko dobrze do końca ciąży,bo tyle się teraz słyszy o różnych przypadkach, przedwczesnych porodach, komplikacjach, itd. A czemu byśmy nie poradzili sobie z jednym maluszkiem skoro niektórzy mają po kilkoro i dają radęTym bardziej, że teraz jest tyle ułatwień,a dawniej trzeba było prać tetrę
Dziewczyny czy Wy też tak macie, że malutkie czasami ugniata już jakieś miejsca? Ja to mam wrażenie, że robi we mnie jakieś ćwiczenia rozciągające tak mnie w boku uwierazwłaszcza upodobała sobie dzidzia lewą stronę
Zuzulka88 lubi tę wiadomość
-
MirelS wrote:Witam się i ja w drugiej połowie!
Patutka dałaś mi do myślenia tymi skurczami,bo ja też miałam przez kilka ostatnich nocy, ale brałam nospę i pomagało,więc nie jechałam na IP,a mam szyjkę tylko 31 mm i w dodatku kicham jak szalona cały tydzień...Nie wiem jak wytrzymam do następnej wizyty.
Trzymajcie się tam i też się za Was pomodlę.
Kot bury - śliczny pysiaczek ma ten Twój Filipek:)
A co do wątpliwości - chyba każda z nas je ma, ale ja powtarzam sobie, że damy radę. Martwię się bardziej czy będzie wszystko dobrze do końca ciąży,bo tyle się teraz słyszy o różnych przypadkach, przedwczesnych porodach, komplikacjach, itd. A czemu byśmy nie poradzili sobie z jednym maluszkiem skoro niektórzy mają po kilkoro i dają radęTym bardziej, że teraz jest tyle ułatwień,a dawniej trzeba było prać tetrę
Dziewczyny czy Wy też tak macie, że malutkie czasami ugniata już jakieś miejsca? Ja to mam wrażenie, że robi we mnie jakieś ćwiczenia rozciągające tak mnie w boku uwierazwłaszcza upodobała sobie dzidzia lewą stronę
Zuzulka88 lubi tę wiadomość
Sergiusz
-
Maka wrote:Tylko że początkowo za utrzymanie ciąży odpowiada progesteron.. I co jeżeli kobieta ma jakiś niedobór? Nie rozumiem? ciąża silna i słaba...? Ja wiem że są ciąże bezproblemowe i z problemami. I w tym drugim wypadku każda rozsądna kobieta robi wszystko żeby było ok.. A nie czeka co los przyniesie bo ma "słabą" ciążę..
Naditta, jusella lubią tę wiadomość
-
Maka wrote:Tak każda ma prawo wyrazić swoje zdanie. Ale nikt nie namawia do brania. A że sama miałam problemy to rozumiem obawy dziewczyn. Miałaś problemy z ciąża, w ciąży? To Twoja pierwsza? Punkt widzenia zmienia się w raz z punktem siedzenia.
Widzę, że na siłę chcesz kontynuować dyskusje. Jak już napisałam, ja skończyłam i nie wypowiadam się więcej na ten temat.nowatorka lubi tę wiadomość
17.07.2016
-
majeczka87 wrote:ok ruszylam sie
jutro pierwsze zajecia w szkole rodzenia;)