Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
jednataka wrote:
Ja dziś lezalam na kanapie i marzyłam o hamburgerze czuje,że będzie syn,z corka nawet nie moglam na mięso spojrzeć!
A Wy macie jakieś przeczucia?
Ojesu, jak ja wczoraj wieczorem marzyłam o hamburgerze z foodtrucka "Krowa na plaży" a najczęściej takie pragnienia są u mnie po 22:00
Mam przeczucie, że będzie chłopak ale jeszcze się wszystkie możemy mocno zdziwićOleczka ur. 10.06.2017
-
Ja czuję dziewczynkę i mój Mąż tez. Ale może to dlatego że staraliśmy się stworzyć dziewczynkę a co będzie to będzie oby bylo zdrowe i donoszone
Oj to prawda mega mi ulzylo. Po raz pierwszy odkąd jestem w ciąży nie jestem spieta. Współczuję szefów którzy tak źle reagują ale sami sobie szkodzą bo u takiego pracując i będąc w ciąży niezagrozonej szybciej pójdzie się na l4... U mnie to jeszcze nie koniec bo nie dostałam do ręki umowy. Zobaczymy co dalej.
Leoparde, Aguuuś lubią tę wiadomość
-
Muszka15 wrote:Trisska14 i Zoja,...tylko spokojnie....kontrolujecie to,bierzecie leki,odpoczywacie,no nic wiecej chyba nie da sie zrobic...nie ma skrzepow,skurczy...to pewnie hormonalne cuda sie wyorawiaja,3 mam kciuki zebyscie to wziely na spokojnie a klopot szybko sie zmyl....ja chwilowo nie mam tych plamien ale jakos jestem uprzedzona i zupelnie sie nie zdziwie jak znow cos sie pojawi...nadal chodze do wc z lekka panika a juz nie wspomne o tych orgazmicznych snach,kilka dni juz mnie minely ,wiem ze tez je miewacie ale dlaczego mnie ten orgazm az tak boli?! Dostaje takiego skorczu ze sie wybudzam i potem dopiero jest panika bo po pierwszym takim snie mialam tez plamienie...
18.11.2015 Aniołek - W -
Phi no wiecie co, buraki z tych szefów...moj na szczęście cudowny.
Nie miałabym oporów chyba żeby zniknąć z pracy z dnia na dzień po takim tekście o wykorzystaniu systemu!!!Aguuuś lubi tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
Leoparde staraliśmy się 2 dni przed ale okazało się że była 1 dzień lub 2 dni wcześniej chyba przez to że zmieniliśmy otoczenie na tydzień akurat do dnia owulacji ale i tak wierzę że będzie dziewczynka
No to ja po wizycie u endokrynologa. Przy podwyzszonym TSH a reszcie ok chciała mi dac jod ale powiedzialam że biorę Folik z jodem więc przepisala Euthyrox N50. Kolejna wizyta za 4 tygodnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 19:08
-
Mania25 wrote:Leoparde staraliśmy się 2 dni przed ale okazało się że była 1 dzień lub 2 dni wcześniej chyba przez to że zmieniliśmy otoczenie na tydzień akurat do dnia owulacji ale i tak wierzę że będzie dziewczynka
No to ja po wizycie u endokrynologa. Przy podwyzszonym TSH a reszcie ok chciała mi dac jod ale powiedzialam że biorę Folik z jodem więc przepisala Euthyrox N50. Kolejna wizyta za 4 tygodnie.
A robilas samo tsh czy tez ft3,ft4, anty tpo i anty tg? -
Trisska14 wrote:No i mam już brązowe plamienia, leżę i duphaston ale lekarz dopiero jutro
Zoja lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Co do plci to mezu mowi ze zrobil corke i nic innego slyszec nie chce jak mowi do brzucha albo caluje to w kolko mowi "czesc kochana coreczko"
A ja mysle ze corka a z tylu glowy czasem uderza synek mieszane uczucia
A co do imion to mamy kropke.
Byla Vanessa albo Lisa albo Jouline ale ja cos siie do nich przekonac nie moge. Do polski nie wrocimy zostaniemy tu ale jakos nie wiem.. Dla chlopaka Christian Julian bo masz syn ma Julian Christian i chcemy odwrotnie. Ale mam na to jeszcue 7 msc wiec duzo moze sie zmienic
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Mnie sie Vanessa i Lisa tez podoba ale!
Lisa to bylo jedno z pierwszych imion po synku jak zaszlam w ciaze od razu byla Lisa jak musialam isc na zabieg po kilku msc przygarnelismy sunie i ja nazwalam Lisa. A ze musielismy ja oddac to mi smutno na to imie
A Vanessa nadal nie wiem cos mi nie pasuje i nie wiem co chyba mieciutkie skroty ze nie ma
07.11.2012 Julian
lottinka wrote:Phi no wiecie co, buraki z tych szefów...moj na szczęście cudowny.
Nie miałabym oporów chyba żeby zniknąć z pracy z dnia na dzień po takim tekście o wykorzystaniu systemu!!!
Pozbawił mnie wszelkich wyrzutów sumienia. Za 2 tygodnie mam wizytę, biorę l4 i do tej pracy nie wrócę a po macierzyńskim znajdę nową pracę.Selja, asiczka11, Marciiik lubią tę wiadomość
Aniołek 7t3d (*) -
Wróciłam do domku
Kropcio jest olbrzymem tj. ma 1.59 cm. Wg usg jestem w 8t 0d
Słyszałam serduszko
Zalecenia: zero nerwów bo wszystko jest ok i następna wizyta w styczniu po badaniach prenatalnych
Jestem szczęśliwa !! zeszło ze mnie ciśnienie.
Ps. Myślę, że kropek jest chłopakiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 20:17
kate88:), She86, Leoparde, Nicka789, asiczka11, bulkaasia, Zoja, mania 89, sisi, Anga1989, Solane, Aguuuś lubią tę wiadomość