Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A u mnie niestety w nocy doszlo to plamienia/krwawienia... koszmar,myslalam ze ponownie jest po wszystkim.
Wizyte z poniedzialku przełożyłam na dzis zeby zobaczyć co jest grane...
Okazalo sie ze pecherzyk jest,tylko malutko wiec nic wiecej nie.mozna powiedziec,a na dodatek zrobil mi sie jakis krwiak...i to przez niego to krwawiebie.. dostałam duohaston 3x1 i za tydzien do kontroli, no mam nadzieje ze nic sie nie wydarzy! Gin jeszcze nie przekreslil wszystkiwgo,dlatego musze walczyć,chce mslec pozytywnie! Musi byc wszystko dobrze!
Dobrego wieczoru i ciesze sie z waszych wizyt oraz dobrych nowin,oby tak dalej :-* -
Selja super wiadomość
Alimak ja na pierwszej wizycie nie miałam usg gin powiedział że za wcześnie i nic nie będzie widać, miałam normalne badanie ginekologiczne, przy tym też badał brzuch żeby sprawdzić czy nie ciąża pozamaciczna i zbadał mi piersi, no i pobrał jeszcze czystość pochwy i cytologie bo nie miałam aktualnej.
Ja mam przeczucie że będzie syn, nawet raz mi się przyśnił, a ponieważ siostrom też wyśniłam synków to myślę że może się sprawdzić u nas będzie Krzyś albo Natalka imiona wybraliśmy w podróży poslubnej jeszcze przed ciąża i tak zostało:-) -
Uszko wrote:A u mnie niestety w nocy doszlo to plamienia/krwawienia... koszmar,myslalam ze ponownie jest po wszystkim.
Wizyte z poniedzialku przełożyłam na dzis zeby zobaczyć co jest grane...
Okazalo sie ze pecherzyk jest,tylko malutko wiec nic wiecej nie.mozna powiedziec,a na dodatek zrobil mi sie jakis krwiak...i to przez niego to krwawiebie.. dostałam duohaston 3x1 i za tydzien do kontroli, no mam nadzieje ze nic sie nie wydarzy! Gin jeszcze nie przekreslil wszystkiwgo,dlatego musze walczyć,chce mslec pozytywnie! Musi byc wszystko dobrze!
Dobrego wieczoru i ciesze sie z waszych wizyt oraz dobrych nowin,oby tak dalej :-*
Dziewczyny umieram ze strachu przez te moje plamienia. Jutro rano wizyta u Gina.
Proszę trzymajcie za mnie kciuki jak ja zawsze za Was :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 22:45
AniaKami, sisi lubią tę wiadomość
18.11.2015 Aniołek - W -
Selja cudowne wiesci
Leoparde ja mam na imie Kamila a kazdy w rodzinie mowi na mnie Kala
Uszko cale szczescie ze to ten krwiaczek. Dbaj o siebie i nie panikuj.
Zoja trzymam movno kciuki i WIEM ze to nic groznego tak samo jak wiem ze schodzisz na zawal w kazdej wizycie w wc trzymaj sie kochana, zaraz ranek i raz dwa wizyta na ktorej wszystko bedzie dobrze!
A co do mnie to 4 dzien z rana bylo plamienie o ile to plamieniem mozna nazwac. Kolor taki toffi i to jest z ranca jedna kropa taka malutka przewaznie.
A no i szykuje sie bezsenna noc.Selja, Leoparde lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny wczoraj byłam na wizycie, w końcu trafiłam na fajnego lekarza nasza dzidzia ma 0,88 cm i serduszko bije 157 / min Nawet słuchaliśmy 2 sekundy niesamowite uczucie
DTEM, Marciiik, She86, Selja, Leoparde, bulkaasia, sisi, Marzenie27 lubią tę wiadomość
Monika
4cs - podobno bezowulacyjny jednak okazał się szczęśliwy!!
15.11.2016 - 34 dc - test pozytywny w dniu 30 urodzin mojego Męża!! -
Cześć mamuśki:)
Ja dziś wyjątkowo wyspana- choc chęcie do działania brak, każdy coś już działa, sprząta na święta. A ja myślę jak się do tego w ogóle zabrać...
Z wróżby "obrączkowej" wysła nam dziewczynka i tak mgłoby zostać, ale jeżeli będzie chłopiec to też cudnie- byle zdrowe:)
Wybrane imiona tak mniej- więcej, Alicja lub Ignacy -
monika1991 wrote:Cześć dziewczyny wczoraj byłam na wizycie, w końcu trafiłam na fajnego lekarza nasza dzidzia ma 0,88 cm i serduszko bije 157 / min Nawet słuchaliśmy 2 sekundy niesamowite uczucie
-
nick nieaktualnyHej widze, że nie tylko ja miałam słabą noc. Masakra, wzdęcia i gazy mnie wykańczały do 3 nad ranem, potem już padłam ze zmęczenia. Chyba czas kupić espunisan bo nie da się funkcjonować.
W dodatku mąż mnie zaraził. Dobrze, że mamy pasiekę to choć pyłkiem i miodem się poleczę, może puści
A za oknem cudnie! Nie mam nawet jak wyjechać z domu, będę skazana na dzień z teściową, ehhhh
Marzenie27 - śliczne imiona, zwłaszcza NatalkaMarzenie27 lubi tę wiadomość