Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Anga1989 wrote:Gratulacje
ja jutro bede wiedziec co z tym moim krwiakiem ale tyle co mi w szpitalu powiedzieli i napisali to spoczynkowy tryb zycia
Nie dostalas zadnych lekow na niego?
A gdzie go masz? Bo u mnie zjechala ponizej pecherzyka i gdzieś na dole jest i mówiła ze maly -
Nicka789 wrote:Nie dostalas zadnych lekow na niego?
A gdzie go masz? Bo u mnie zjechala ponizej pecherzyka i gdzieś na dole jest i mówiła ze maly
Nie wiem gdzie go mam bo mi nie powiedzieli. Ja tez niby mam maly: 11x5mm ale jutro bede dokladnie wiedziec co i jak
-
Anga1989 wrote:Nie wiem gdzie go mam bo mi nie powiedzieli. Ja tez niby mam maly: 11x5mm ale jutro bede dokladnie wiedziec co i jak
A mi nie podala wymiarow
A wizyta dopiero za 2 tyg 21.12 i boje sie zeby tylko nie urosl do tego czasu -
madziakowa wrote:Nicka- spokojnie, zdarza się, grunt to się zbytnio nie przejmować i za dużo nie myśleć
A co do pryszczy, o których pisałaś wczoraj, to aż się uśmiechnęłam, bo jesteśmy na tym samym etapie i u mnie też masakra na twarzy
To moze beda coreczki -
Hej Słoneczka,
Ja juz po wizycie. Wg OM ciaża 6t6d ale wg usg 5 tydzień więc aż o 2 tygodnie młodsza. Pecherzyk był ładnie osadzony ciałko żółte tez ale serduszka nie było widać. Następna wizyta za 10 dni czyli 16.12 na 8. Mam nadzieje ze będzie już wtedy ok. Ale poród wg OM na 28 lipca a wg usg na sierpień ale mi tu z Wami dobrze i nie chce tego zmieniać.
P.s. thermomix mam od roku i nie wyobrazam sobie kuchni bez niegoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 18:18
Anga1989, Selja, Fatim, PannaNatalia, Amore, DTEM, sisi, Marciiik, Leoparde lubią tę wiadomość
IO - Glucophare 2 x 1000
NT - Euthyrox 88
2017 CC 👸
-
Nicka789 wrote:1 cm szczęścia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2e2c1043a735.jpg
Mam krwiaka, pobrala mi gin material na posiew ale mowila,ze jest czysto. Dostalam lactovaginal. Jak u Was bylo z krwiakami?
Nicka ja krwawilam tydzien temu z wtorku na srode w nocy,okazalo sie tydzien temu ze to krwiak..dostalam duphaston 3x1 a dzis jestem po wizycie i krwiaka nie ma !!! I za to jest maluszek 5,4mm ,serduszko bilooooo! Wiek ciazy 6t2d
Oprocz tego dowiedzialamc sie ze ma dwurozna macice aleee przezwycoeze wszystko dla Groszka<3<3
Jrst na tyle dobrze ze jutro wracam do pracy,tylko od razu pedze doszefa ze nie bede pracowac po tyle godzin,8godzin i 5dni w tygodniu,koniec
Aleee bombaaa,ale sie ciesze juhuuuukolejna wizyta dopiero po swietach 28.12 czyli za trzy tygodnie,dlugo
Anga1989, Amore, sisi, bulkaasia, Leoparde lubią tę wiadomość
-
Uszko wrote:Nicka ja krwawilam tydzien temu z wtorku na srode w nocy,okazalo sie tydzien temu ze to krwiak..dostalam duphaston 3x1 a dzis jestem po wizycie i krwiaka nie ma !!! I za to jest maluszek 5,4mm ,serduszko bilooooo! Wiek ciazy 6t2d
Oprocz tego dowiedzialamc sie ze ma dwurozna macice aleee przezwycoeze wszystko dla Groszka<3<3
Jrst na tyle dobrze ze jutro wracam do pracy,tylko od razu pedze doszefa ze nie bede pracowac po tyle godzin,8godzin i 5dni w tygodniu,koniec
Aleee bombaaa,ale sie ciesze juhuuuukolejna wizyta dopiero po swietach 28.12 czyli za trzy tygodnie,dlugo
Ja wlasnie sie boje krwawien bo chyba padne na zawal. A caly czas leze wiec nie wiem skad sie przywlukl -
nick nieaktualnyNicka789 wrote:1 cm szczęścia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2e2c1043a735.jpg
Mam krwiaka, pobrala mi gin material na posiew ale mowila,ze jest czysto. Dostalam lactovaginal. Jak u Was bylo z krwiakami?Z tego co widziałam to DTEM może się wypowiedzieć, bo ona miała, ale czytalam na forach że to nie koniec świata
DTEM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNicka789 wrote:To moze beda coreczki
madziakowa lubi tę wiadomość
-
Nicka uszko gratuluje udanych wizyt
Ja musze do poniedzialku czekaca przez Wasze usg to najlepiej bym juz dzis poszla
Ja tez mam twarz w pryszczach.. I dekold i na cyckachcholerstwo!
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
megi78 wrote:U mnie z pryszczami był dramat w pierwszej ciąży. Normalnie gorzej jak nastolatka i mam syna, który zabrał mi też ładne włosy hehehe wiec nie zwasze dziewczyny zabieraja urodę hehehe
Kurcze a tak mi sie marzy coreczkaAle zobaczymy