Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystko ok. Plamien znow nie ma..
Bol jajnika bo macica sie rozchodzi i wypycha wszystko.
Bobas tanczyl i mial piekne raczki i nozki ktore szybko zlaczyljak mamusia nogi na krzyz jak tata chce patrzec
Zdjecia nie mam bo byly noe wyrazne i pani po czasie powiedziala ze moglam powiedziec to by druknela.
Mam jeszcze w tym tyg skonsultowac sie z moim lekarzem. Jeszcze przed swietami. By zobaczyl czy na pewno wszystko ok .
Na jajniku dodatkowo cysta. Niegrozna. Taka typowo ciazowa.madziakowa, Zoja, DTEM, Amore, Leoparde, megi78, Solane, bulkaasia, AniaKami lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
rosax3 wrote:Wszystko ok. Plamien znow nie ma..
Bol jajnika bo macica sie rozchodzi i wypycha wszystko.
Bobas tanczyl i mial piekne raczki i nozki ktore szybko zlaczyljak mamusia nogi na krzyz jak tata chce patrzec
Zdjecia nie mam bo byly noe wyrazne i pani po czasie powiedziala ze moglam powiedziec to by druknela.
Mam jeszcze w tym tyg skonsultowac sie z moim lekarzem. Jeszcze przed swietami. By zobaczyl czy na pewno wszystko ok .
Na jajniku dodatkowo cysta. Niegrozna. Taka typowo ciazowa.
Wracaj do sił!
18.11.2015 Aniołek - W -
rosax dobrze że wszystko ok, mam nadzieję że szybko dojdziesz do siebie
zoja gratluję dobrych wieści na wizycie, mój lekarz też czasem jest trochę mrukowaty
Mnie niestety też od 3 dni strasznie boli głowa i nic nie pomagajestem nie do życia, na mdłości też pije cole
miałam na początku wyrzuty sumienia ale jak przeczytałam, że też pijecie to jakoś przeszło
Dzisiaj zaczynamy z Dzidziusiem 13 tydzieńa za tydzień już drugi trymestr! Ale ten czas leci. Powiem Wam jeszcze, że dziś w kościele była modlitwa za wszystkie matki oczekujące swoich dzieci, ja już się prawie poryczałam jak to usłyszałam. Nie wiem co mi odbija z tym płakaniem już mąż się ze śmieje że ciągle tylko płacze :p
megi78, PannaNatalia, Zoja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak kazecie tak i robie.
Wypilam mleko z miodkiem i czosnkiem i leze do gory brzuchem.
Na ip pani tez powiedziala ze mam zwolnic tempo. Wiecej odpoczywac niz robic a do meza powiedziala ze balagan w domu jak bedzie to nie ma sie pytac czemu a po prostu ma sam posprzatac a zonie dac lezechaha
Nie moge zapomiec jak fajnie ona sie ruszyla.. Tak tanczy tanczy a za chwile jakby spojrzala w monitor, nogi zlaczyla i sie odwrocilahaha
Zoja lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Jak kazecie tak i robie.
Wypilam mleko z miodkiem i czosnkiem i leze do gory brzuchem.
Na ip pani tez powiedziala ze mam zwolnic tempo. Wiecej odpoczywac niz robic a do meza powiedziala ze balagan w domu jak bedzie to nie ma sie pytac czemu a po prostu ma sam posprzatac a zonie dac lezechaha
Nie moge zapomiec jak fajnie ona sie ruszyla.. Tak tanczy tanczy a za chwile jakby spojrzala w monitor, nogi zlaczyla i sie odwrocilahaha
. Odpoczywaj i się kuruj.
-
nick nieaktualnyWitam Was!
Czy używacie zeli intymnych podczas kapieli? Jak tak to jakich? Bo mam z ziaji taki bialo niebieski,ale go nie uzywam bo lepiej kupic jakiś dla kobiet w ciąży co?
A pytam bo przy siusianiu albo pozniej troszkę mnie tam szczypie. Wizyta w srode i nie wiem czy poczekac do wizyty czy kupic zel? -
Nicka678 wrote:Witam Was!
Czy używacie zeli intymnych podczas kapieli? Jak tak to jakich? Bo mam z ziaji taki bialo niebieski,ale go nie uzywam bo lepiej kupic jakiś dla kobiet w ciąży co?
A pytam bo przy siusianiu albo pozniej troszkę mnie tam szczypie. Wizyta w srode i nie wiem czy poczekac do wizyty czy kupic zel? -
nick nieaktualny
-
Nicka678 wrote:Witam Was!
Spojrzałam na listę i na jutro sporo wizyt nam się szykuje
A dziś- trzymać kciukasy za kogoś???
Moja noc- beznadziejna, jak zwykle, a dzień szykuje się zabieganya pozytywnie, to może jak się zmęczę cały dzień to i usnę szybko i na długo
Kochamy poniedziałki- i cudownego dnia mamuśkiZoja lubi tę wiadomość
-
Hej
Co do zeli to uzywam jakis z rossmana a jak sie konczy to normalne mydlo jak zapomne kupic
Amore zdrowka dla kotka
Mi wczoraj zdechl piesek..czekal na nas w polsce by syn dostal go od mikolaja.. Ttak wiem zywych prezentow sie nie daje ale ona byla przemyslana i wyczekiwana a ze akurat pasowalo ze swietami i prezentem a synek chcial malego pieska bo duzego juz mamy.. We wtorek kuzyn byl ja odrobaczyc.. Wazyla 300 gram a wczoraj kolezanka do mnie zadzwonila od ktorej go bralam ze piesek zdechl
dzis jada do weterynarza pytac o przyczyne.. Ktorych moze byc miliony...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 08:37
07.11.2012 Julian
Trzymam za kociaczka kciuki! Bedzie dobrze!:*
No i prosze trzymac za mnie dzisiaj, na 16 mam wizyte.
Mam takiego stresa ze szok, wczoraj wyciaglam detektor i szukalam malucha zeby sie uspokoic, zajelo mi to pol godziny ale w koncu sie udalo gdy mialam sie juz poddac. Ostatnio dwa razy nie moglam znalezc, ale zdaje sobie sprawe ze jest jeszcze wczesnie i nie panikowalam.
Milego dnia!!!Szczęśliwa Mamusia, sisi lubią tę wiadomość
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....