Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
lottinka wrote:LASKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam wyniki Nifty - BĘDĘ MIAŁA CÓRECZKĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dodam że zdrową, i na pewno śliczną i mądrą - CÓRĘ!!!!!!!!!!!!!!!!
tak się poryczałam ze szczęścia że mi teraz łeb pękalottinka lubi tę wiadomość
Kruszynka5 -
nick nieaktualny
-
Lottinka gratuluje!!!
Mi dzis lekarz na usg pokazal wargi sromowe i powiedzial ze jajek juz z tego nie bedzie. Zatem dziewczynka jest pewnaAnga1989, mamakejti, Leoparde, AniaKami, lottinka, sisi, megi78, Mania25, Paula55, Nicka678, DTEM, bulkaasia, She86 lubią tę wiadomość
-
Ja juz po wizycie, wszystko jest bardzoooo dobrze. No i sprawdza sie wrozba z obraczki ze bedzie syn!!!!
)
Takze smaki na slodkie wcale nie wywrozyly mi cory;)))
Zero pomyslow na imie tym razem hihi;)
Jesli wymaz pobrany dzisiaj bedzie czysty to prawdopodobnie 30.01 albo 31.01 ide do szpitala na szew, juz sikam ze strachu.
Anga1989, mamakejti, Amore, Leoparde, asiczka11, lottinka, sisi, moniqe, Mania25, Zoja, Nicka678, DTEM, PannaNatalia, bulkaasia, She86 lubią tę wiadomość
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
Lottinka,super sie ciesze ze wyniki swietne! Gratuluje corci!
Kurcze juz zapomnialam ale jeszcze jedna lalunia byla i chlopaczek wiec Wam rowniez gratuluje!
Taka sie robie podekscytowana,ciekawe kto u mnie mieszka!te soekulacje nas nakrecaja i dodaja dreszczyku emocjii ciekawe czy bedzie takie komiczne jak pierwsze dziecko,juz sie niemoge doczekac na te wszystkie smieszne miny
W knajpie jako jedyna dzis sie nie objadlam,tak srednio mi spasowalo,cola najlepiej mi weszla i grillowana cebula haha...
A terazm marze o lozeczkuuuuulottinka lubi tę wiadomość
-
mamakejti wrote:AniaKami - gratulacje! A szwu się nie boimy, bo podczas grzecznie śpimy;) Będzie git, a przynajmniej będziesz się czuła bezpieczniej;)
Boje sie tego co bedzie pozniej, ze bedzie bolalo, bede krwawic albo ze wcale nie pomoze ten szew.
Ale mysle ze jutro juz beda pozytywne mysli i zaloze rozowe okulary;))))
Bardzo prosze o uzupelnienie tabelki ze bedzie synus;)))
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
DTEM powiem Ci ze rozwalilas system hahahah
zachcianka na medal - kielbaska z ogniska w styczniu
zarabiste!!!!
Wszystkim jeszcze raz piękne dzieki z gratulacje. Rano mam usg, liczę na cd dobrych informacjiDTEM, sisi lubią tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
Tabelka jest poprawiona i ustawiona tak jak powinna.
Tylko mam prośbę, niech każda sprawdzi czy wszystkie informacje sa no i oczywiście czy wogole w tabeli.
Nie wiem co tam sie stalo ale dosc roboty z tym bylo
No i gratuluje dobrych wiadomosci dzisiajAniaKami, asiczka11 lubią tę wiadomość
-
A ja Laseczki mam dziś mocne postanowienie pracy wieczornej, póki nie zaryję nosem w klawiaturę, już mnie wkurza to moje lenistwo mózgowe....chce skończyć robotę i zająć się ubrankami, wózeczkami, pieluszkami....."nie spoczniemy, nim zajdziemy...
"