Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny,
mogę do Was dołączyć z lipcowym synkiem?
Termin na 15.07, jestem po pierwszych USG i teście Nifty, teraz czekam z niecierpliwością na kolejną wizytę 25.07
W domu 9 i 6 latki, jeszcze nie wiedzą o bracieSelja, Marciiik, Anga1989, bulkaasia, AniaKami, megi78, sisi, gabi544, Nicka678, DTEM, mamakejti lubią tę wiadomość
-
joannapoznan wrote:Cześć dziewczyny,
mogę do Was dołączyć z lipcowym synkiem?
Termin na 15.07, jestem po pierwszych USG i teście Nifty, teraz czekam z niecierpliwością na kolejną wizytę 25.07
W domu 9 i 6 latki, jeszcze nie wiedzą o bracie
Teraz 25 stycznia masz kolejna wizyte?jak mozesz to uzupelnij dane w tabelce
-
Witaj joanna,dobra jestes,jak udalo Ci sie ukryc te tajemnice
Sudocrem mozna w ciazy,a nawet przeciez u noworodkow sie stosuje...
Bulkaasia,fajnie ze bedzie opieka nabiezaco,juz niedlugo sie zacznie wzmozona kontrola to bedziesz miala mniej czasu na stresy od jednego scanu do drugiego
Pojechalam do miasta,zlazilam sie okrutnie przez te 2 h,cos mnie w lewej stronie boli lekko i juz dumam czy gdzies nie naruszylam szanownych miesniakow bo nic innego tam nie mam...
Jeszcze tylko zrobie sobie nalesniczki i moge wywalic nogi w gore...tez jestescie takie maczne w tej ciazy,ja tylko pieczywo,i cala reszta macznych badziewibulkaasia lubi tę wiadomość
-
Muszka15 wrote:Witaj joanna,dobra jestes,jak udalo Ci sie ukryc te tajemnice :
mam ambitny plan nagrania ich reakcji i ciągle nie ma czasu, żeby to na spokojnie zrobić. A na początku bałam się po prostu, że powiem za wcześnie a różnie mogło się potoczyć. Mimo, że nie mam wcześniejszych, złych doświadczeń to teraz schizuję jakoś bardziej.
Na dziś mam plan na sobotęLeoparde lubi tę wiadomość
-
bulkaasia wrote:Joanna witamy i jednak najstarsza to jest Jagna. Tobie przysługuje miejsce II na podium a mi trzecie
Miałam nic już nie kupować ale w H&M takie przeceny, że kupiłam bluzkę w jaskółkihehehe
no to super
ja już kupiłam pierwsze dżinsy w Gapie, na allegro 2 sukienki i czekam na spodnie z HM, mam nadzieję, że ich rozmiarówka będzie ok. Ale na razie mieszczę się w swoje normalne ciuchy chociaż mam już 2 kg na plusie. -
Muszka15 wrote:Joanna,a wiesz ze my nagralismy reakcje corki,taaak sie ucieszyla i jak juz wylaczylam tel.z nagrywania to z tej radosci zaczela plakac i tego juz nie uwiecznilam ,ale pierwsza mina jest
u mnie też spodziewam się wybuchu radości bo namawiali nas już od dawna. Teraz żałuję, że tak zwlekałam ale budowaliśmy dom i byłam wykończona. -
Hejka. Ja dopiero teraz się witam bo ciągle coś w domu ogarniam
Witaj Joanna
Muszka dzięki za stronkę. Lookne jak mąż z pracy wróci
Bulkaasia super ze tak o was będą dbaćw końcu jesteście szczególni
Ja dziś straciłam głos!!! Tragedia bo jestem gadula tak jak mój syn i wyobraźcie sobie jak się gotuje że nie mogę gadaćkrtan mi pada często
Ja dziś ma obiad robię udka w wędzonej papryce i marynacie z keczupu i majonezu, puree, marchewka zasmazana
Jutro mąż robi pizze i sam drożdżowe ciasto do niej
U nas będzie różnica 3 latka bez miesiaca. Dla mnie idealnie! Podziwiam mamy z małą różnica wiekujoannapoznan, bulkaasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej wlasnie odebralam wyniki pappa i dostalam skierowanie na test potrojny i zaproponowano nifty:( moje wynniki to hcg 22,1 Iu opowiada 0,526 mom Pappa 1,510 Iu odpowiada 0,361 mom
Triosomia 21 podstawowe 1:222 skorygowane :4203
Triosomia 18 podstawowe 1:539 skorygowane 1:1247
Trosomia 13 podstawowe 1:1691 skorygowane 1:6119
Wyniki wydawal lekarz o ktorym slyszalam ze jest gbur i to sie potwierdzilo z moim gin spotkam sie we wtorek.moze ktoras z was ma podobne wyniki.Juz zrobilam test potrojny wyniki za tydzien.zastanawiam sie czy z tymi wynikami nie udac sie do genetyka. -
Ja póki co kupiłam tylko dwie pary legginsow
resztę to będą normalne ciuchy nieciazowe. Tylko ciepłej się zrobi to i garderoba będzie inna
Amore czemu wyglupili? Ja w żadne przesady nie wierzę. Jeśli teraz was to finansowo odciąży czy da uśmiech na twarzy to kupuj i kupuj
Ja czekam tylko na płećjak okaże się syn robię rewolucję w ubrankach na strychu a jak cora to czekają zakupy
-
nick nieaktualnyEwela35 wrote:Hej wlasnie odebralam wyniki pappa i dostalam skierowanie na test potrojny i zaproponowano nifty:( moje wynniki to hcg 22,1 Iu opowiada 0,526 mom Pappa 1,510 Iu odpowiada 0,361 mom
Triosomia 21 podstawowe 1:222 skorygowane :4203
Triosomia 18 podstawowe 1:539 skorygowane 1:1247
Trosomia 13 podstawowe 1:1691 skorygowane 1:6119
Wyniki wydawal lekarz o ktorym slyszalam ze jest gbur i to sie potwierdzilo z moim gin spotkam sie we wtorek.moze ktoras z was ma podobne wyniki.Juz zrobilam test potrojny wyniki za tydzien.zastanawiam sie czy z tymi wynikami nie udac sie do genetyka.
Przeciez wyniki sa dobrelipa lubi tę wiadomość