Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas z sexem też kiepsko. W 1 trymestrze był ważniejszy dla mnie sen niż sex i oczywiście towarzyszyl mi strach o maleństwo. Mój M od momentu, gdy zobaczył maleństwo na Usg widzę, że też ma pietra. Po dwóch latach starań malenstwo jest dla nas najważniejsze. Dzisiaj jadąc autem rozmawialiśmy o naszym sexsie mój M odpowiedział podając dokładną datę i dzien naszych igraszek, ze jak już tyle wytrzymał to da radę jeszcze do lipca:)
-
Muszka15 wrote:Rosax a Wy tak w celach rozrywkowych te km stukacie?
Kliknelam,oficjalnie oznajmiam ze zakupilam 2 bodziaki na dlugi rekaw ,jutro do odbioru hohoho...zaczelo sie...Marciiik lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
mamakejti wrote:Cześć Laseczki, ja w końcu dotarłam do domu po wizycie i po zakupkach;)
U nas wszystko w porzadku, szew się trzyma, serce synka pracuje jak trzeba, mam sie nie martwić wagą dziecka, wszystko obmierzymy na połówkowych, które mam 21 lutego;)
Dziewczyny napiszę Wam czego dziś mądrego się dowiedziałam i jestem zszokowana bo w życiu o tym nie słyszałam i nie piszę żeby Was straszyć, tylko, żebyście wiedziały.
Zapytałam profesorcię o życie seksualne i ona mi wyjaśniła, że delikatnie można ale żeby absolutnie sperma nie wpłynęła do środka do pochwy.
Ja zbaraniałam i zapytałam dlaczego.
Ona na to, że sperma wywołuje skurcze i wyjaśniła mi to tak: jest taka tabletka Cytotec, ona ma 200 mg prostaglandyn.
Ja na to: znam, dostawałam dwa razy żeby wywołać poronienie jak mi ciąża obumarła.
Ona na to: no właśnie, ona ma wywołać skurcze macicy, a porcja nasienia przy stosunku zawiera 1000 mg prostaglandyn czyli jak byś sobie 5 tabletek cytotecu założyła.
Bo prostaglandyna została wyizolowana własnie z męskiego nasienia, a potem odkryto jej działania wywołujące skurcze. I opowiedziała mi , że bardzo często trafiają na IP dziewczyny ze skurczami, plamieniem, cieknącymi wodami, własnie nie po mechanicznych skutkach stosunku, tylko właśnie po działaniu spermy ....
Dziewczyny, wiedziałyście o tym? Bo ja nie....normalnie aż zszokowana byłam.
Napisałam, żebyście po prostu wiedziały. Ja profesorci ufam, ona podręczniki pisze z położnictwa....i ma w cholerę pacjentek, więc ma megadoświadczenie.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
krolikan wrote:co do seksu, to u mnie totalna masakra... niby nie mam zakazu żadnego, ale jakoś nie mogę... czekałam na ten legendarny przypływ libido w drugim trymestrze i jakoś nic się nie zmieniło... jest mi się ciężko zmusić do czegokolwiek... męża mi strasznie żal, ale i tak nie za bardzo umiem się przełamać... co robić? co robić?
u mnie to samo, za żadne skarby nie mogę się przełamać
-
Witam się z Wami w 19 tygodniu- łał, zaraz połowa
Lecę zaraz na pazurki i do fryzjera- muszę jakoś wyglądać na tej osiemnastce mimo że mam dwa razy tyle lat
śniło mi się, że suknienka jest za mała- podobno w życiu jest na odwrót- zobaczymy wieczorkiem ha ha ha
Miłego weekendu mamuśki!!!Anga1989, Nicka678, Marciiik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem zaskoczona jak szybko uroslam w ciągu kilku dni
zdjęcie z niedzieli rano i zdjęcie z dziś rano przed śniadaniem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8be1b48be737.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f4092a00d5c9.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 08:42
Leoparde, krolikan, megi78, AniaKami, Muszka15, Fatim, sisi lubią tę wiadomość
-
PannaNatalia nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę
to nie rak ze mi się nie chce, ja się po prostu boje. Wydaje mi się ze dzisiaj znowu wysnilam orgazm...pamietam to jak przez mgłę. Mój mąż wczoraj stwierdził ze zachowuję się jak 'baba ze wsi' i widzę ze czuje się zwyczajnie oszukany...no ale nic nie poradzę no...mimo ze baba ze wsi nie jestem, a dopiero będę jak się tam w końcu wybudujemy :p
Everything you need will come to you at the perfect time
-
Dzień dobry w piątym miesiącu
Już pisałyście, jak ten czas zapitala....
Niedługo każda z nas dojdzie do momentu, że przed nią będzie mniej niż za nią..
wczoraj na poprawę humoru zamówiłam 2 ciążowe sukienki, koszulę i spódnicę..Niby jeszcze nie bardzo potrzeba, ale muszę mieć w czym do pracy chodzić jak mi z dnia na dzień brzuch wyskoczy jak Mani
Miłego piąteczku laseczki!!Marciiik, Anga1989 lubią tę wiadomość
krolikan
-
nick nieaktualny