Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
ejkej wrote:kocyk http://www.zezuzulla.pl/
sukienka : https://www.aliexpress.com/item/Maternity-Women-s-Jersey-Dress-Short-Sleeve-V-Neck-Pregnant-Top-Clothes-for-pregnant-Women-Slim/32624690005.html?spm=2114.13010608.0.0.2LXkoo
Super, dziękuję Ci bardzoejkej lubi tę wiadomość
-
SteveS wrote:A czemu? Ja to nawet mam ochotę ubrać jakieś koronkowe coś, w co wejdę, i się męzowi pokazać. Na szczęście nasze życie seksualne zyskalo nowe życie po tym trudnym okresie starań - dziś nawet usłyszałam, że wyglądam bardzo seksownie, a i ostatnio, odkąd brzuszek większy, to zaczął dotykać i zrobił się czuły
jakoś tak ta świadomość że tam w brzuchu ktoś siedzi mnie blokuje przed takim strojem
-
Leoparde wrote:Mój M wczoraj z lidla przyniósł gazetkę, pokazuje ostatnią stronkę z koronkową bielizną, jakieś seksowne body i pyta czy może mi kupić takie coś na walentynki... Myślałam że go tą gazetką zabije!!!
-Teraz? Takie ku*estwo na mój brzuch?
Kuurcze, a czemu nie?Ja mam ogólnego fioła na punkcie bielizny, potrafię wydać na nią kupę kasy, zarówno na piżamy, jak i staniki/majtki. Cały czas noszę koronkowe staniki i majtki.... Piżamki też zazwyczaj takie bardziej fiu fiu, ale ostatnio przy sprzątaniu w szafie natknęłam się na opiętą piżamkę z koronkową całą górą i stwierdziłąm, że póki się w nią mieszczę, to będę w niej spać. Wytrzymałam kilka dni, tak żeby już wrzucić ją od razu do prania. Była na tyle opięta, że tak mocno drażniła moje sutki, że przed snem wyciągałam piersi na wierzch, a koszulkę chowałam pod nimi
To dopiero ku*ewsko wyglądało
Ja bym chciała jak najdłużej chodzić w takich powabnych rzeczach. Zresztą mam mega niewiele innych. Miałam kieedyś takie postanowienie, żeby mieć mnóstwo powabnej bielizny, żeby w momencie, gdy nie mam ochoty na kuszenie i wybieranie jakiegoś specjalnego kompletu, nie mieć za bardzo możliwości założyć czegoś innego. No i się udało
Takie body byś założyła zresztą parę razy na... pół godziny/godzinę ?Myślę, że dłużej na Tobie nie pobędzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 15:18
Leoparde, Another lubią tę wiadomość
-
Mania25 wrote:Kuurcze, a czemu nie?
Ja mam ogólnego fioła na punkcie bielizny, potrafię wydać na nią kupę kasy, zarówno na piżamy, jak i staniki/majtki. Cały czas noszę koronkowe staniki i majtki.... Piżamki też zazwyczaj takie bardziej fiu fiu, ale ostatnio przy sprzątaniu w szafie natknęłam się na opiętą piżamkę z koronkową całą górą i stwierdziłąm, że póki się w nią mieszczę, to będę w niej spać. Wytrzymałam kilka dni, tak żeby już wrzucić ją od razu do prania. Była na tyle opięta, że tak mocno drażniła moje sutki, że przed snem wyciągałam piersi na wierzch, a koszulkę chowałam pod nimi
To dopiero ku*ewsko wyglądało
Ja bym chciała jak najdłużej chodzić w takich powabnych rzeczach. Zresztą mam mega niewiele innych. Miałam kieedyś takie postanowienie, żeby mieć mnóstwo powabnej bielizny, żeby w momencie, gdy nie mam ochoty na kuszenie i wybieranie jakiegoś specjalnego kompletu, nie mieć za bardzo możliwości założyć czegoś innego. No i się udało
Takie body byś założyła zresztą parę razy na... pół godziny/godzinę ?Myślę, że dłużej na Tobie nie pobędzie
Mania25 lubi tę wiadomość
-
Leoparde wrote:Powiem, że jak mi tak to wszystko przedłożyłaś to kto wie, może się jednak zgodzę
Mam nadziejęKusisz swojego Męża, a Twój Mąż chce być kuszony, to czemu Mu tej przyjemności nie dać ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 15:31
Leoparde lubi tę wiadomość
-
Leoparde wrote:Aż się zamyśliłam przez chwilę
W sumie, gdyby mnie w tym ubranku i z brzuchem sobie nie wyobrażał, to by nawet nie proponował
No pewnie, że takJemu Twój brzuszek nie przeszkadza, a może i nawet jeszcze bardziej powabna stałaś się dla Niego
Leoparde lubi tę wiadomość
-
Pomijając wszystko, w ogóle nie wiem, co może być ku*ewskiego w ubraniu seksownej bielizny dla własnego męża czy partnera
Zwłaszcza, że jak pisze Mania - ta bielizna i tak długo na nas nie zostanie zazwyczaj, bo często taka jej rola
Ja lubię taką bieliznę założyć i dla podbudowania własnego poczucia kobiecości, a co!
-
SteveS wrote:Pomijając wszystko, w ogóle nie wiem, co może być ku*ewskiego w ubraniu seksownej bielizny dla własnego męża czy partnera
Zwłaszcza, że jak pisze Mania - ta bielizna i tak długo na nas nie zostanie zazwyczaj, bo często taka jej rola
Ja lubię taką bieliznę założyć i dla podbudowania własnego poczucia kobiecości, a co!
Teraz jak juz sobie pogadałam z Manią inaczej do tego podchodzę
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
gratuluję wizyt i zakupów. Witam się z nowymi lipcowkami
. Składam kondolencje z powodu strat bliskich.
Ja byłam w środę po wyniki u genetyka i o ile z usg prenatalnego nic nie wskazuje na jakieś złe rzeczy to w pappa trisomia 21 wyszła źle. Wiem ze nie jest to wyrok i może być wszystko dobrze ale żeby się upewnić w jednym lub drugim jadę 9.02 na amniopunkcje strasznie się boję i rycze po kontach. Dobrze ze dzisiaj wrocilam do pracy to zawsze ten dzień inaczej zlecial. Bylam tez dzisiaj na wizycie podejzalam małego wygląda wszystko ok ale jakoś nie potrafię się z tego cieszyć. Miłego dnia i udanych wizyt jeszcze dzisiaj
-
Seksowna bielizna - też lubię nosić
Mój mąż jak tylko ją widzi to od razu ślinotoku dostaje i "rzuca" się na mnie
Obejrzałam sobie dziś z córką film "Bad mama" - polecam. Pośmialam się, że hej
Na obiad zrobiłam naleśniki z serem, tak mnie naszła ochota, mniam -
Megi,kurcze alez nerwy co? Jak usg dobre to wierze ze dobrze jest,biochemia lubi namieszac bo tam i wiek i wogole inne pierdoly,zdecydowalas sie na amnio tak? Bede trzymac kciuki,my mielismy ustalone ze w razie zlego wyniku pappy na amnio i tak nie pojdziemy bo to by nam nic nie zmienilo w decyzji....jakie to prawdopodobienstwo Ci wyszlo? Eh....takie ogolnikowe te badania a ile stresu dostarczaja buuu
Bielizna,no wszystko fajnie ale ja musze mega wygodnie do spania haha...dlugie spodnie i krotki rekawek,100% bawelna...
Bulkaasia a wiesz ze tez ostatnio ogladalam ta bad mama,na 6 rat bo skupic sie nie moglamtak mi sie w tej ciazy robi niestety a dzis mam isc o 20:30 do kina na jakis polski film cos o przyjazni....ja nie wiem jak tego dokonam!!
Podobal mi sie tez film ,komedia ale z brzydkim slownictwem wiec nie dla dzieci"why him" usmialam sie jak malokiedybulkaasia lubi tę wiadomość
-
megi78 wrote:Hej dziewczyny
gratuluję wizyt i zakupów. Witam się z nowymi lipcowkami
. Składam kondolencje z powodu strat bliskich.
Ja byłam w środę po wyniki u genetyka i o ile z usg prenatalnego nic nie wskazuje na jakieś złe rzeczy to w pappa trisomia 21 wyszła źle. Wiem ze nie jest to wyrok i może być wszystko dobrze ale żeby się upewnić w jednym lub drugim jadę 9.02 na amniopunkcje strasznie się boję i rycze po kontach. Dobrze ze dzisiaj wrocilam do pracy to zawsze ten dzień inaczej zlecial. Bylam tez dzisiaj na wizycie podejzalam małego wygląda wszystko ok ale jakoś nie potrafię się z tego cieszyć. Miłego dnia i udanych wizyt jeszcze dzisiaj
Megi - a nie wolisz najpierw nifty zrbić, mniej inwazyjne...tylko niestety na własny koszt
w naszym wieku to normalne, ze pappa będzie z obarczeniem, przywołam przykład Jagny75, też lipcówki, po pappie miała bardzo wysokie ryzyko T21, zrobiła nifty i odstąpiła od amnio....
ja też zrobiłam nifty, wynik masz po 9 dniach!"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
lottinka wrote:Hej dziewczynki
Wszystkie was po ciężkich przeżyciach mocno tulę i całuję :*
Witam tez nowe lipcoweczki
Co do tycia, pierwszy trymestr +1, a teraz w tydzień kolejny +1...! A nic mie zmieniłam! Az kupiłam miarkę i będę się mierzyć z ciekawości. Fakt, brzuch mi wywalilo, ale żeby aż tak?!
Jeszcze mąż mnie ciągle wkurza bo sobie żartuje że mój brzuch jest ogromny a ja gruba (w różnych sytuacjach, różne super żarciki) i nie może zrozumieć ze mnie to wyprowadza z równowagi. Nie wiem jak z dziadem gadać, kiedy zwyczajnie mam ochotę mu nakopacbędzie przemoc w rodzinie jak nic
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Mania25 wrote:Piękne ubrania! Ja kupiłam sobie taką sukienkę:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/97b27cc434fa.jpg
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp