X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2017
Odpowiedz

Lipiec 2017

Oceń ten wątek:
  • SteveS Ekspertka

Wysłany: 3 lutego 2017, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ejkej wrote:
    kocyk http://www.zezuzulla.pl/

sukienka : https://www.aliexpress.com/item/Maternity-Women-s-Jersey-Dress-Short-Sleeve-V-Neck-Pregnant-Top-Clothes-for-pregnant-Women-Slim/32624690005.html?spm=2114.13010608.0.0.2LXkoo

Super, dziękuję Ci bardzo :)

ejkej lubi tę wiadomość

KgXdp1.png
  • Leoparde Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SteveS wrote:
    A czemu? Ja to nawet mam ochotę ubrać jakieś koronkowe coś, w co wejdę, i się męzowi pokazać. Na szczęście nasze życie seksualne zyskalo nowe życie po tym trudnym okresie starań - dziś nawet usłyszałam, że wyglądam bardzo seksownie, a i ostatnio, odkąd brzuszek większy, to zaczął dotykać i zrobił się czuły :)
    A no nie wiem :-) jakoś tak ta świadomość że tam w brzuchu ktoś siedzi mnie blokuje przed takim strojem ;-)

• Mania25 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leoparde wrote:
    Mój M wczoraj z lidla przyniósł gazetkę, pokazuje ostatnią stronkę z koronkową bielizną, jakieś seksowne body i pyta czy może mi kupić takie coś na walentynki... Myślałam że go tą gazetką zabije!!!
    -Teraz? Takie ku*estwo na mój brzuch?

Kuurcze, a czemu nie? :) Ja mam ogólnego fioła na punkcie bielizny, potrafię wydać na nią kupę kasy, zarówno na piżamy, jak i staniki/majtki. Cały czas noszę koronkowe staniki i majtki.... Piżamki też zazwyczaj takie bardziej fiu fiu, ale ostatnio przy sprzątaniu w szafie natknęłam się na opiętą piżamkę z koronkową całą górą i stwierdziłąm, że póki się w nią mieszczę, to będę w niej spać. Wytrzymałam kilka dni, tak żeby już wrzucić ją od razu do prania. Była na tyle opięta, że tak mocno drażniła moje sutki, że przed snem wyciągałam piersi na wierzch, a koszulkę chowałam pod nimi :D To dopiero ku*ewsko wyglądało :D :D
    Ja bym chciała jak najdłużej chodzić w takich powabnych rzeczach. Zresztą mam mega niewiele innych. Miałam kieedyś takie postanowienie, żeby mieć mnóstwo powabnej bielizny, żeby w momencie, gdy nie mam ochoty na kuszenie i wybieranie jakiegoś specjalnego kompletu, nie mieć za bardzo możliwości założyć czegoś innego. No i się udało :)

Takie body byś założyła zresztą parę razy na... pół godziny/godzinę ? :) Myślę, że dłużej na Tobie nie pobędzie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 15:18

Leoparde, Another lubią tę wiadomość

aaVJp2.png
    SYbyp2.png

• Mania25 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękne ubrania! Ja kupiłam sobie taką sukienkę:

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/97b27cc434fa.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 15:25

ejkej, Leoparde, joannapoznan lubią tę wiadomość

aaVJp2.png
    SYbyp2.png

• Leoparde Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania25 wrote:
    Kuurcze, a czemu nie? :) Ja mam ogólnego fioła na punkcie bielizny, potrafię wydać na nią kupę kasy, zarówno na piżamy, jak i staniki/majtki. Cały czas noszę koronkowe staniki i majtki.... Piżamki też zazwyczaj takie bardziej fiu fiu, ale ostatnio przy sprzątaniu w szafie natknęłam się na opiętą piżamkę z koronkową całą górą i stwierdziłąm, że póki się w nią mieszczę, to będę w niej spać. Wytrzymałam kilka dni, tak żeby już wrzucić ją od razu do prania. Była na tyle opięta, że tak mocno drażniła moje sutki, że przed snem wyciągałam piersi na wierzch, a koszulkę chowałam pod nimi :D To dopiero ku*ewsko wyglądało :D :D
    Ja bym chciała jak najdłużej chodzić w takich powabnych rzeczach. Zresztą mam mega niewiele innych. Miałam kieedyś takie postanowienie, żeby mieć mnóstwo powabnej bielizny, żeby w momencie, gdy nie mam ochoty na kuszenie i wybieranie jakiegoś specjalnego kompletu, nie mieć za bardzo możliwości założyć czegoś innego. No i się udało :)

Takie body byś założyła zresztą parę razy na... pół godziny/godzinę ? :) Myślę, że dłużej na Tobie nie pobędzie :P
    Powiem, że jak mi tak to wszystko przedłożyłaś to kto wie, może się jednak zgodzę ;-)

Mania25 lubi tę wiadomość

• Mania25 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leoparde wrote:
    Powiem, że jak mi tak to wszystko przedłożyłaś to kto wie, może się jednak zgodzę ;-)

Mam nadzieję :) Kusisz swojego Męża, a Twój Mąż chce być kuszony, to czemu Mu tej przyjemności nie dać ? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 15:31

Leoparde lubi tę wiadomość

aaVJp2.png
    SYbyp2.png

• Leoparde Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania25 wrote:
    Mam nadzieję :) Kusisz swojego Męża, a Twój Mąż chce być kuszony, to czemu Mu tej przyjemności nie dać ? :)
    Aż się zamyśliłam przez chwilę ;-)
    W sumie, gdyby mnie w tym ubranku i z brzuchem sobie nie wyobrażał, to by nawet nie proponował ;-)

• Mania25 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leoparde wrote:
    Aż się zamyśliłam przez chwilę ;-)
    W sumie, gdyby mnie w tym ubranku i z brzuchem sobie nie wyobrażał, to by nawet nie proponował ;-)

No pewnie, że tak :) Jemu Twój brzuszek nie przeszkadza, a może i nawet jeszcze bardziej powabna stałaś się dla Niego :)

aaVJp2.png
    SYbyp2.png

• ejkej Koleżanka

Wysłany: 3 lutego 2017, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój tam się ciągle brzuszkiem zachwyca :) i raczej nie zaburza on jego percepcji :)

6c2vjy5.png
  • Leoparde Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Mania za nastawienie moich wyobrażeń i myśli na trochę inny tor :-)

Mania25, joannapoznan lubią tę wiadomość

• Mania25 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma za co :) cieszę się , że zmienilas podejście :)

aaVJp2.png
    SYbyp2.png

• SteveS Ekspertka

Wysłany: 3 lutego 2017, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomijając wszystko, w ogóle nie wiem, co może być ku*ewskiego w ubraniu seksownej bielizny dla własnego męża czy partnera ;) Zwłaszcza, że jak pisze Mania - ta bielizna i tak długo na nas nie zostanie zazwyczaj, bo często taka jej rola :) Ja lubię taką bieliznę założyć i dla podbudowania własnego poczucia kobiecości, a co! :)

KgXdp1.png
  • ejkej Koleżanka

Wysłany: 3 lutego 2017, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak sie (oby) potwierdzi 'dziewczynkowatosc', rzucam sie jeszcze na to :))
    http://s.aliexpress.com/FBVFzQ3Y

6c2vjy5.png
  • Leoparde Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SteveS wrote:
    Pomijając wszystko, w ogóle nie wiem, co może być ku*ewskiego w ubraniu seksownej bielizny dla własnego męża czy partnera ;) Zwłaszcza, że jak pisze Mania - ta bielizna i tak długo na nas nie zostanie zazwyczaj, bo często taka jej rola :) Ja lubię taką bieliznę założyć i dla podbudowania własnego poczucia kobiecości, a co! :)
    Ja też lubię seksowną bieliznę i to bardzo, tyle że kiedy zobaczyłam te body, to jakoś nie umiałam się teraz w tym zobaczyć, z tym brzuszkiem juz nie małym i ogólnie pierwsza myśl jaka pojawiła się w głowie, to jak ja założę to na siebie i moje dziecko, które jakby nie było jest częścią mnie... Taka myśl po prostu mnie naszła. Pewnie głupia, no ale....
    Teraz jak juz sobie pogadałam z Manią inaczej do tego podchodzę :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2017, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) gratuluję wizyt i zakupów. Witam się z nowymi lipcowkami :). Składam kondolencje z powodu strat bliskich.
    Ja byłam w środę po wyniki u genetyka i o ile z usg prenatalnego nic nie wskazuje na jakieś złe rzeczy to w pappa trisomia 21 wyszła źle :(. Wiem ze nie jest to wyrok i może być wszystko dobrze ale żeby się upewnić w jednym lub drugim jadę 9.02 na amniopunkcje strasznie się boję i rycze po kontach. Dobrze ze dzisiaj wrocilam do pracy to zawsze ten dzień inaczej zlecial. Bylam tez dzisiaj na wizycie podejzalam małego wygląda wszystko ok ale jakoś nie potrafię się z tego cieszyć. Miłego dnia i udanych wizyt jeszcze dzisiaj

• bulkaasia Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seksowna bielizna - też lubię nosić ;) Mój mąż jak tylko ją widzi to od razu ślinotoku dostaje i "rzuca" się na mnie ;)

Obejrzałam sobie dziś z córką film "Bad mama" - polecam. Pośmialam się, że hej :)

Na obiad zrobiłam naleśniki z serem, tak mnie naszła ochota, mniam :D

J5KMp1.png
    wlknlir.png

neh5snh.png
  • Muszka15 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi,kurcze alez nerwy co? Jak usg dobre to wierze ze dobrze jest,biochemia lubi namieszac bo tam i wiek i wogole inne pierdoly,zdecydowalas sie na amnio tak? Bede trzymac kciuki,my mielismy ustalone ze w razie zlego wyniku pappy na amnio i tak nie pojdziemy bo to by nam nic nie zmienilo w decyzji....jakie to prawdopodobienstwo Ci wyszlo? Eh....takie ogolnikowe te badania a ile stresu dostarczaja buuu

Bielizna,no wszystko fajnie ale ja musze mega wygodnie do spania haha...dlugie spodnie i krotki rekawek,100% bawelna ;) ...

Bulkaasia a wiesz ze tez ostatnio ogladalam ta bad mama,na 6 rat bo skupic sie nie moglam :/ tak mi sie w tej ciazy robi niestety a dzis mam isc o 20:30 do kina na jakis polski film cos o przyjazni....ja nie wiem jak tego dokonam!!
    Podobal mi sie tez film ,komedia ale z brzydkim slownictwem wiec nie dla dzieci"why him" usmialam sie jak malokiedy

bulkaasia lubi tę wiadomość

0MPT.png
  • mamakejti Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megi78 wrote:
    Hej dziewczyny :) gratuluję wizyt i zakupów. Witam się z nowymi lipcowkami :). Składam kondolencje z powodu strat bliskich.
    Ja byłam w środę po wyniki u genetyka i o ile z usg prenatalnego nic nie wskazuje na jakieś złe rzeczy to w pappa trisomia 21 wyszła źle :(. Wiem ze nie jest to wyrok i może być wszystko dobrze ale żeby się upewnić w jednym lub drugim jadę 9.02 na amniopunkcje strasznie się boję i rycze po kontach. Dobrze ze dzisiaj wrocilam do pracy to zawsze ten dzień inaczej zlecial. Bylam tez dzisiaj na wizycie podejzalam małego wygląda wszystko ok ale jakoś nie potrafię się z tego cieszyć. Miłego dnia i udanych wizyt jeszcze dzisiaj

Megi - a nie wolisz najpierw nifty zrbić, mniej inwazyjne...tylko niestety na własny koszt
    w naszym wieku to normalne, ze pappa będzie z obarczeniem, przywołam przykład Jagny75, też lipcówki, po pappie miała bardzo wysokie ryzyko T21, zrobiła nifty i odstąpiła od amnio....
    ja też zrobiłam nifty, wynik masz po 9 dniach!

"nie spoczniemy, nim zajdziemy...;)"

f2w3skjotzzbwk43.png
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lottinka wrote:
    Hej dziewczynki :)

Wszystkie was po ciężkich przeżyciach mocno tulę i całuję :*

Witam tez nowe lipcoweczki :)

Co do tycia, pierwszy trymestr +1, a teraz w tydzień kolejny +1...! A nic mie zmieniłam! Az kupiłam miarkę i będę się mierzyć z ciekawości. Fakt, brzuch mi wywalilo, ale żeby aż tak?!

Jeszcze mąż mnie ciągle wkurza bo sobie żartuje że mój brzuch jest ogromny a ja gruba (w różnych sytuacjach, różne super żarciki) i nie może zrozumieć ze mnie to wyprowadza z równowagi. Nie wiem jak z dziadem gadać, kiedy zwyczajnie mam ochotę mu nakopac ;) będzie przemoc w rodzinie jak nic :)
    Lej ile wlezie bo po cuazy juz nie wolno. Teraz zwalaj na hirmony :D

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania25 wrote:
    Piękne ubrania! Ja kupiłam sobie taką sukienkę:

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/97b27cc434fa.jpg
    Gdzie kupilas ? Ja wlasnie szukam jakiejkolwiek na slub kuzyna... a zamiast dzial ciazowy tobprzeszukuje dzial niemowlecy

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
‹‹ 553 554 555 556 557 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ