Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykrolikan wrote:hej dziewczyny,
mam strasznie dużo stron do nadrobienia, więc zaraz się za to zabiorę i poczytam... Z góry przepraszam, że nic nie skomentuję i się do niczego nie odniosę..
chciałam się teraz tylko szybciutko pochwalić, że właśnie wróciliśmy z usg - jeszcze nie "połówkowe" bo doktor uznał, że trochę za wcześnie, żeby np serce dokładnie pomierzyć.. ale - dla mnie najważniejsze - wszystko, co mógł zbadać, uznał za prawidłowe i stwierdził, że na 100 % dziewczynkaczyli moje przeczucie się sprawdziło..
tylko taka malutka chyba, bo wychodzi z pomiarów na tydzień młodszą niż do tej pory..
Gratuluje corciA jaka waga, mowil?
-
Mam dosc dziwne pytanie...
Bylam w wc wlasnie i zauwazylam plamke krwi na majtkach.. przy podcieraniu sie niczego nie bylo ale mam mode podcierac sie z przodu i tylu no i wlasnie z odbytu ta krew..
Nie robilam dzis kupki i nie bylo sexu analnego..
To normalne czy dlaczego tak moze byc ? Nie mam hemoroidow..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też mam jazdy z bólem. Od 4 godzin twardy brzuch, ciągnięcie brzucha aż po plecy. Wzięłam nospę x2 ale nie pomogło. Jak leże to spoko, ale chodzić nie ma jak. No i teraz nie wiem, pojadę na szpital to mnie zostawią i dopiero jutro zrobią badania. Trochę lipa.. Nie wiem co robić.
-
królikan- super wieści, gratuluję!!!
Rosax- nie mam pojęcia, czekaj zobaczysz czy to tylko jednorazowy przypadek?
PannaNatalia- na IP możesz podjechać? sprawdzą napewno, niekoniecznie od razu w szpitalu zostawią, jeżeli podczas leżenia ustaje to może odpoczywaj i zobaczysz co się będzie działo?
-
No wlasnie nadal leci. Takie plamienia.
Ja jadlam odtre. Przed wczoraj jadlam peperoni zielone dosc ostre i dzis pizze ostra..
A na dodatek przez ta krew to mnie brzuch rozbolal...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2017, 19:16
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Anga1989 wrote:Nitta a Ty na kiedy masz termin? Bo wpisałam Cię do tabelki ale nie znam terminu porodu
jakbyś mogła to uzupełnij ją
A gdzie to szuka się tych tabelek?? Bo już któryś raz się zastanawiam, czy ja coś ominęłam i nie ogaraniam, czy o co chodzi -
Rosax,moze byc faktycznie od ostrego bo teraz takie wszystko ukrwione,wrazliwe,moze naczynko poszlo...moja corka miala polipa w jelicie i jego objawem tez byla krew na papierze przy podcieraniu,zadnego bolu czy swedzenia...poobserwuj a jak cos to do lekarza,moze wystarczylby krem/czopek zeby to zalagodzic
PannaNatalia,lez,mozesz jeszcze magnez brac..wiecej nie doradze bo sama od kilku dni z tym walcze,wystarczy ze chwile postoje czy przejde sie i od razu brzuch jak skala...i to niestety jest bardzo nieprzyjemne az bolesne przy poruszaniu sie,narazie nie panikuje,lezakuje i biore magnez dodatkowo bo pamietam ze to byla moja zmora w pierwszej ciazy,tylko niemoge sobie dokladnie przypomniec kiedy to sie zaczelo....najbardaiej wkurza ze brzuch ani jakis wielki,ciezki nie jest ani nie mam specjalnego wysilku...ciekawe jak dam rade w sobote w pracy....
Dodam ze mnie te dziwaczne mdlosci juz zaczynaja wkurzac,przed posilkiem taka cofka ze nie ogarniam,po obiedzie znowu chociaz jestem najedzona,dojadam slone paluszki zeby to jakos uspokoic...skad teraz te mdlosci sie pytam?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2017, 19:36
-
nick nieaktualnyMuszka15 wrote:Rosax,moze byc faktycznie od ostrego bo teraz takie wszystko ukrwione,wrazliwe,moze naczynko poszlo...moja corka miala polipa w jelicie i jego objawem tez byla krew na papierze przy podcieraniu,zadnego bolu czy swedzenia...poobserwuj a jak cos to do lekarza,moze wystarczylby krem/czopek zeby to zalagodzic
PannaNatalia,lez,mozesz jeszcze magnez brac..wiecej nie doradze bo sama od kilku dni z tym walcze,wystarczy ze chwile postoje czy przejde sie i od razu brzuch jak skala...i to niestety jest bardzo nieprzyjemne az bolesne przy poruszaniu sie,narazie nie panikuje,lezakuje i biore magnez dodatkowo bo pamietam ze to byla moja zmora w pierwszej ciazy,tylko niemoge sobie dokladnie przypomniec kiedy to sie zaczelo....najbardaiej wkurza ze brzuch ani jakis wielki,ciezki nie jest ani nie mam specjalnego wysilku...ciekawe jak dam rade w sobote w pracy....
Dodam ze mnie te dziwaczne mdlosci juz zaczynaja wkurzac,przed posilkiem taka cofka ze nie ogarniam,po obiedzie znowu chociaz jestem najedzona,dojadam slone paluszki zeby to jakos uspokoic...skad teraz te mdlosci sie pytam?!
A jeszcze rano się zastanawiałam o czym Ty piszesz... Mnie tak złapało, że aż do toalety poszłam na posiedzenie bo myślałam, że od jelit, ale nic nie przechodzi. Kłuje, ciągnie, twardnieje.. a jak leże to spoko. Też myślałam o magneziena noc wsunę, a rano jak nie przejdzie to podjadę na oddział, może mnie ktoś przeglądnie. Ehhhh, oby schodziło!