Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaguś, jak sytuacja na froncie?
Maria, ja też czekam jeszcze na potwierdzenie płci. A połówkowe dopiero pod koniec lutego
W ogóle to z wizyty wróciłam tak padnięta, ze musiałam się położyć i odespać.
Na szczęście wszystko jest ok, szyjka twarda, zamknięta, nie jest jakoś szczególnie długa, ale najważniejsze, że trzyma. Dostałam skierowanie na mocz, morfologię i na USG, żeby ocenić szyjkę. Kolejna wizyta za dwa tygodnie.DTEM lubi tę wiadomość
-
krolikan wrote:a i jeszcze - ja się martwiłam, że jeszcze nie czuję ruchów, ale na dzisiejszym usg lekarz powiedział, że łożysko jest z przodu.. czyli to pewnie trochę przez to...
No właśnie, może głupie pytania (ale pierwsza ciąza, to się uczę wszystkiego), co to oznacza, że łóżysko jest na przedniej ścianie?? Bo to samo mi powiedział,a ja z tych nerwów nie dopytałam. Później czytałam w necie, ale sama już nie wiem. Na przedniej ścianie to nie to samo co przodujące? -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny chyba odpadam ... wlasnie bylam w jegi sypialni, zeby zaczac porozmawiac, a on wyciagnąl torbe
((( nie tylko niech mnie nie zostawia
... dziekuje za wszystko dziewczyny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2017, 21:27
13 c.s. szczęśliwy!!
Synuś czekamy na Ciebie
-
nick nieaktualny
-
krolikan wrote:a i jeszcze - ja się martwiłam, że jeszcze nie czuję ruchów, ale na dzisiejszym usg lekarz powiedział, że łożysko jest z przodu.. czyli to pewnie trochę przez to...
Ja też mam łożysko na przedniej ścianie umiejscowione wysokoTeż czytałam, że przez to czuć ruchy później, ale ja i tak codziennie sprawdzam
Jaguś, oj Biedna Ty, że trafiłaś na takiego głupiego facetaPokazówkę robi dzieciak..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2017, 21:36
-
Podly manipulator!!! Niech nie zapomni zostawić Ci kluczy!!!
Tylko nie płacz, nic nie mów - chce iść, niech idzie!!! On tylko czeka aż zaczniesz go blagac żeby Cie nie zostawial. Szanuj sie!Another lubi tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
Jagus,ja wiem ze nie chcesz zostac sama i bardzo Go kochasz,ale jego zachowanie nie swiadczy o nim za dobrze....i tu chyba niewyjecie karty z portfela ktory powinien na dobra sprawe sam oproznic nie jest problemem,to zleksza niepowazne i traci manipulacja...ciezko polegac na kims takim majac dziecko,dasz rade ...moze daj mu wolna reke,niech idzie...przeciez sila Go nie zatrzymasz bo jednak troche szacunku do siebie tez trzeba miec nie? Dziecko tez potrzebuje konkret ojca pamietaj o tym...masz rodzicow,moze po kilku dniach dojdzie do niego ze przeholowal z pokazem egoizmu...ojojoj przytulam Cie mocno,spokojnej nocki Ci zycze....jest dorosly,pamietaj o tym
She86 lubi tę wiadomość
-
Jaguś, pewnie ma już dość czekania, aż w końcu przyjdziesz błagać go o wybaczenie i chce przyśpieszyć sprawy tą manipulacją. Myślę, że nieźle się zdziwi jeśli nic nie zrobisz.20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Jaguś nie denerwuj się, wiem, łatwo się mówi ale pomyśl o swoim maleństwie. Musisz być silna dla niego. A męża puść, daj mu czas do namysłu. Jak tak mu zle to niech idzie. Faceci zamiast porozmawiać to zamykają się w sobie i dusza całe emocje. Może nie wszyscy ale zdarzają się takie osobniki...
Jesteśmy wszystkie z Toba kochana! Tule Cię mocno :*
-
Bylam na ip . Pani ginekolog sama nie wie skad to sie wzielo bo jest czysto . Sprawdzila na usg, wszystko jest dobrze. Wszystko pozamykane ,lozysko jak nalezy, serduszko bije a mala sie rusza i przed kazdym nogi rozklada.. jutro mam zadzwonic do swojego lekarza i z nim jeszcze to skonsultowac.
kruszynka5, 1kaktus, Solane lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
rosax3 wrote:Bylam na ip . Pani ginekolog sama nie wie skad to sie wzielo bo jest czysto . Sprawdzila na usg, wszystko jest dobrze. Wszystko pozamykane ,lozysko jak nalezy, serduszko bije a mala sie rusza i przed kazdym nogi rozklada.. jutro mam zadzwonic do swojego lekarza i z nim jeszcze to skonsultowac.
Cieszę się, że wszystko ok.. Pewnie tylko jakieś małe naczynko pękło, albo coś w tym stylu.. Szkoda tylko Twoich nerwów. Ale to dobrze, że pojechałaś i możesz się teraz uspokoić..krolikan
-
We wtorek do szpitala na szew, aaaaaaaa w koncu mam super wyniki, bakterie e coli wyleczone.
Strasznie sie ciesze ale ze strachu sikam po gaciach i czuje jak maluch w brzuchu szaleje. Ale musi byc cholera dobrze!!!
Jagus przytulam mocno!!!:*She86 lubi tę wiadomość
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
rosax3 wrote:Bylam na ip . Pani ginekolog sama nie wie skad to sie wzielo bo jest czysto . Sprawdzila na usg, wszystko jest dobrze. Wszystko pozamykane ,lozysko jak nalezy, serduszko bije a mala sie rusza i przed kazdym nogi rozklada.. jutro mam zadzwonic do swojego lekarza i z nim jeszcze to skonsultowac.
Super ze wszystko w porządku
Kruszynka5 -
Witam dziewczyny
Jaguś bądź dzielna, oby wszystko dobrze się ułożyło..
A ja coś dzisiaj spać nie mogłam.. najpierw usnac a potem budziłam się i nie spałam..a gdy usnęłam obudził mnie budzik i wyrwał ze snu.. śniło mi się ze byłam u rodziców i z ucha wygrzebalam małego białego robaczka z główka i się ruszał a jeszcze usłyszałam u siebie też zmieńcie wodęco to jest wogole, czemu mi się to przysnilo..zawsze słyszałam że zęby i coś białe to nie dobrze jak się sni..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2017, 06:44
Kruszynka5 -
Jagus niedaj sie!!! Jak zobaczy ze sie przed nim niekajasz moze sam zmadrzeje!!! Duzo sily Ci zycze!!!
A swoja droga nieczaje tego z tego co piszesz walczyliscie o Dziecko a jak sie ydalo takie akcje. Niedaj sie naprawde. Tulam Cie mocno!!!
Rosa dobrze ze bylas na ip i wszystko ok u Malej!!!
Ja tez Dziecia jeszcze nieczujemammnadzieje ze wkrotce Mamusi da znac o sobie
we wtorek moze sie dowiem kto tam mieszka!
A i Dziewczyny dziekuje za rady odnosnie l4 chyba naprawde sobie odpuszcze i zaczne wlasnie chodzic na spacery dotleniac siebieni Dziecia i wogole a nie tylko padac po pracy jak pies pluto i zero jaooegos wiekszego ruchu i wogolr bo niema na to po pracy sily.