Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
No to dobrze jak z tymi ruchami tak mi piszecie, bo oczywiście człowiek jak to człowiek schizuje,mysli,martwi się itp..a widocznie trzeba poczekać..
Dzisiaj byłam obejzec wózek adamex aspena deluxe,pan mi ładnie go zaprezentował także to mój nr jeden, tylko jeszcze nad kolorem musze pomyśleć1kaktus lubi tę wiadomość
Kruszynka5 -
1kaktus wrote:No ja tez sie tak schizuje w poniedzialek rano byly 3 pukniecia potem wieczorem 1, u mnie zadnego smyrania czy laskotania tylko puk, a do dzisiaj cisza praktycznie. Tez niemoge sie doczekac regularnych ruchow bo powariowac mozna
Ja mam jutro USG połówkowe i wizytę u mojego lekarza i się o to podpytam Bo ze dwa razy poczułam "motylki", a tak to burczenie, bulgotanie ale nie jestem czy to dzidzia bo przed ciążą miałam podobnie :pJaguś_7810 lubi tę wiadomość
07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
Majetta wrote:Ja mam jutro USG połówkowe i wizytę u mojego lekarza i się o to podpytam Bo ze dwa razy poczułam "motylki", a tak to burczenie, bulgotanie ale nie jestem czy to dzidzia bo przed ciążą miałam podobnie :p
U mnie bylo puk puk bulgotek i innych laskotek brak. Ale wiesz chlopaki lubia kopac pilke -
kruszynka5 wrote:No to dobrze jak z tymi ruchami tak mi piszecie, bo oczywiście człowiek jak to człowiek schizuje,mysli,martwi się itp..a widocznie trzeba poczekać..
Dzisiaj byłam obejzec wózek adamex aspena deluxe,pan mi ładnie go zaprezentował także to mój nr jeden, tylko jeszcze nad kolorem musze pomyśleć
Aspena to moj typ tylko niewiem czy pytalas ile na niego musisz czekac bo u Nas sprzedawca mowil ze do 8 tygodni (w zaleznosci od kolorystyki) wiec jak cos to dopytaj jeszcze -
1kaktus wrote:Aspena to moj typ tylko niewiem czy pytalas ile na niego musisz czekac bo u Nas sprzedawca mowil ze do 8 tygodni (w zaleznosci od kolorystyki) wiec jak cos to dopytaj jeszcze
Tak pytałam i od 4 niby do 6 tyg. Na stanie mieli z kolorem niebieskim. Bardzo fajnie nam go zaprezenowal,wszystko pokazał no i oczywiście po cichu odradził fotelik od niego..polecał albo maxi kosi albo inna niemiecką firmę.. nie wiem tylko który kolor hehe czy z czerwonym będzie ok czy może z miętowy hmmm o to jest pytanie czy siwyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 13:58
Kruszynka5 -
Solane, a gdzie chcesz rodzić? ja jestem spod Wa-wy i też chcę rodzić w stolicy pierwsze dziecko rodziłam w św.Zofii, a teraz chce na Madalińskiego, bo dogadałam się z położną i mimo wcześniejszego cc chce probować rodzić sn. Może się spotkamy na porodówce? ja do szkoły rodzenia też się nie wybieram, chociaż koleżanki polecały. Byłam w pierwszej ciąży na szkole rodzenia z NFZ.Córeczka 06.05.2014
Synek 03.07.2017 -
mamakejti wrote:1kaktus - Twoje Dziecię dba, żeby Matka była laseczka na spacerach....
Taa jak tak dalej pójdzie to po ciąży będę miała niższą wagę niż przed bo mam nadal - 8kg od dnia testowania a na plusie 600 g. mam nadzieje, że mu do letnich lodów przejdzie, bo lody to byłyby już tortury -
Ja sie boje porodu i takie szkoly sa chyba dla takich jak ja. Jesli moge tylko zaczerpnac fachowej porady to jestem pierwsza. Cykor ze mnie i tyle! Moja przegroda w macicy na chwile obecna nie przeszkadza w porodzie sn.
Jednataka ja chce rodzic na Starynkiewicza i tam tez udalo mi sie zapisac do szkoly. Na Zelazna dzwonilam ale brak miejsc do szkoly.
Jesli chodzi o Madalinskiego to slyszalam dobre opinie. Ja mam lekarza prowadzacego ze Starynkiewicza.
Hehe prawie ten sam termin mamy wiec spotkanie na porodowce mozliwe by byloWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 16:14
-
kruszynka5 wrote:Tak pytałam i od 4 niby do 6 tyg. Na stanie mieli z kolorem niebieskim. Bardzo fajnie nam go zaprezenowal,wszystko pokazał no i oczywiście po cichu odradził fotelik od niego..polecał albo maxi kosi albo inna niemiecką firmę.. nie wiem tylko który kolor hehe czy z czerwonym będzie ok czy może z miętowy hmmm o to jest pytanie czy siwy
No ja tez fotelik obowiazkowo inny - maxi cosi cabriofix. Ja napewno w szarosciach ewentualnie mietowe lub czerwone dodatki.
Nam sprzedawca mowil do 8 tyg w zaleznosci od wybranej kolorystyki. tymbardziej ze w marcu sa te miedzynarodowe targi z artykulami dzieciecymo ( a zamorduj mnie niepamietam gdzie:-) ).
U nas byl wystawiony czarno-cirmno szary z pomaranczowymi dodatkami.
Ja napewno chce bialy stelaz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 16:28
-
DTEM wrote:Witam się po kilkudniowej przerwie
A tu tematy supcio:)
Szkoła rodzenia- nie byłam i nie planuję. Za to chcę zaprosić Panią, która doradzi i nauczy mnie obsługi chusty:)
Maszyna kupiona, szukam materiałów
No chustonoszenie to super sprawa moja kolezanka jest instruktorka o napewno bedzie kawka polaczona z nauka chustonoszenia -
DTEM wrote:Witam się po kilkudniowej przerwie
A tu tematy supcio:)
Szkoła rodzenia- nie byłam i nie planuję. Za to chcę zaprosić Panią, która doradzi i nauczy mnie obsługi chusty:)
Maszyna kupiona, szukam materiałów
Kuzyna partnerka jest doradcą chustowym chciałabym też z nią się spotkać i nauczyć się obsługi chusty. Bardzo fajna sprawa, ona praktycznie ciągle nosi małą w chuście. Chociaż ceny tych chust tez są różne, no ona to zawsze ma wygórowane wszystko,to raz nawet jedna swoją którą nie używają wystawiła za 500 zł
Kruszynka5 -
1kaktus wrote:No ja tez fotelik obowiazkowo inny - maxi cosi cabriofix. Ja napewno w szarosciach ewentualnie mietowe lub czerwone dodatki.
Nam sprzedawca mowil do 8 tyg w zaleznosci od wybranej kolorystyki. tymbardziej ze w marcu sa te miedzynarodowe targi z artykulami dzieciecymo ( a zamorduj mnie niepamietam gdzie:-) ).
U nas byl wystawiony czarno-cirmno szary z pomaranczowymi dodatkami.
Ja napewno chce bialy stelaz.
Właśnie tez wpadł mi w oko z czerwienią i mięta
Zapomniałam nazwę fotelika ale nie maxi cosi tylko sprzedawca polecil inna niemiecką firmę która ma 5 gwiazdek na 5 i nawet koszt nie był duży ok 500 zł .
Kruszynka5 -
kruszynka5 wrote:Właśnie tez wpadł mi w oko z czerwienią i mięta
Zapomniałam nazwę fotelika ale nie maxi cosi tylko sprzedawca polecil inna niemiecką firmę która ma 5 gwiazdek na 5 i nawet koszt nie był duży ok 500 zł .
Cabriofix tez ma 5/5 gwiazdek i cena cos kolo 500 zlkruszynka5 lubi tę wiadomość
-
My vedziemy mieli maxi cosi cabriofic. Syn tez mial maxi cosi i bardzo polecam. Miliony km przejechane bezpiecznie.
kruszynka5 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp