LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
dżelka wrote:Gratulacje dla Vanilki i Decadence
Dzieki dziewczyny za wsparcie
No 2 tyg temu moj lekarz zmierzyl ze 2150g a dzis na wizycie 2003g wiec sam stwierdzil ze ciulowo zmierzyl, juz wtedy by wyszlo ze maly za malo przybral a przy przyjeciu na oddzial z usg 2005g wiec mysle ze nie ma tu jakiejs strasznej roznicy...
Naprawde chyba lepiej nie czytac internetu, naczytalam sie ze skutkiem hipotrofii moze byc niedotlenienie plodu i teraz sie martwie. Pocieszam sie ze od samego poczatku ciazy biore neoparin i acard i z przeplywami nigdy nie bylo problemu.
Mam dwie koleżanki które przez całe ciąże martwiły się hipotrofią i urodziły zdrowe, dobrze rozwijające się dzieci. -
dżelka wrote:Gratulacje dla Vanilki i Decadence
Dzieki dziewczyny za wsparcie
No 2 tyg temu moj lekarz zmierzyl ze 2150g a dzis na wizycie 2003g wiec sam stwierdzil ze ciulowo zmierzyl, juz wtedy by wyszlo ze maly za malo przybral a przy przyjeciu na oddzial z usg 2005g wiec mysle ze nie ma tu jakiejs strasznej roznicy...
Naprawde chyba lepiej nie czytac internetu, naczytalam sie ze skutkiem hipotrofii moze byc niedotlenienie plodu i teraz sie martwie. Pocieszam sie ze od samego poczatku ciazy biore neoparin i acard i z przeplywami nigdy nie bylo problemu.
Gratulacje Decadence i Vanilka!!!!
Dzelka nie martw się :-*, jak wychodziłam ze szpitala Julek ważył 2200, dzisiaj była u nas położna i młody waży już 2915, w ciągu 3 tygodni tyle nadrobil.katka84, dżelka lubią tę wiadomość
-
Wiec juz nie czytam, moze jutro na wizycie czegos sie dowiem.
A odnosnie szpitala to tu jest full wypas, jestem w sali 2 os z lazienka, tv i wifi (prywatny szpital).
Obok lezy dziewczyna w 33tyg i kilka dni temu miala usg chlopak mial 1700g a dzis na wizycie 2000g, tej to znowu mowia ze za duzo przybral.. ale nas dobrali
Jest jeden minus kolacja 17.30, do 23 to ja umre z glodu (o tej porze jadalam w domu)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2018, 23:04
-
Hehe, godziny posiłków rozwalaja... Ja przed snem podjadalam w szpitalu pieczywo Wasa i dorzucalam wedline. Chociaż jedzenie było przyzwoite to kolacja po 17.00 to próba dla żołądka nie do wygrania była dla mnie
Edit:na marginesie, jak wyszłam że szpitala to miałam na minusie 16 kg, zostało do zrzucenia ponad 20 kg. Dieta szpitalna służyła...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2018, 23:10
-
Dzelka i tak dobrze z tą kolacją. U nas posiłki 8 śniadanie 12 obiad i 16 kolacja a potem niiiic. Gdyby nie odwiedziny to by tu z głodu szło zejść
Ja zostałam sama na sali, 2 dziewczyny które ze mną leżały poszły rodzić. Jedna na oxy wczoraj a drugiej odeszły wody po 20 i właśnie walczy. Oczywiście obie ciążę młodsze od mojej.. do głowy idzie dostać psychicznie tak czekając! -
Dziewczyny, ja po pierwszej nieprzespanej nocy w szpitalu wyprosilam mamę, żeby przywiozła mi stopery do uszu (sąsiadka tak chrapie, że mój mąż ma na noc) i śpię jak dziecko, budzę się tylko na siku
Ale też mnie dobija, że tyle tu już leżę, a są dziewczyny, które przyjdą i zaraz idą rodzic.. No ale cóż, czekam na swój moment cierpliwie
-
Decadence gratulacje!
Która kolejna?
My dzis zaczynamy 38t. Pięknie tylko co rano budzę sie coraz bardziej połamana już niech się zbiera się wyjścia bo matka się zaczyna sypać. Strasznie puchnę i mam problemy ze zmianami pozycji. Gdzie ta energia i wicie gniazda na koniec ciąży?..