LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
klaudia382 wrote:Przyznam ze to byla jedna z najtrudniejszych decyzji w moim życiu... i bardzo sie boje czy dobrze zrobiłam ale muszę ufac tez sobie. Lekarz tez czlowiek moze sie pomylic a wlasny rozum trzeba miec wiec modle sie by to byla dobra decyzja❤Ada&Pola❤
-
Od 18 do 20:30 miałam takie skurcze przepowiadajace , brzuch mi twardnial i już zaczynały pobolewac. Wiedziałam, że to nie to bo już jeden podoba mam za sobą i wiem jak to boli. Zresztą wczoraj miałam to samo o tej samej porze. Też tak macie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2018, 21:53
-
Ania 12345 wrote:Od 18 do 20:30 miałam takie skurcze przepowiadajace , brzuch mi twardnial i już zaczynały pobolewac. Wiedziałam, że to nie to bo już jeden podoba mam za sobą i wiem jak to boli. Zresztą wczoraj miałam to samo o tej samej porze. Też tak macie?❤Ada&Pola❤
-
Klaudia popieram twoja decyzję w 100%
Każdy dzień w łonie matki jest bardzo ważny a jego argumenty co najmniej śmieszne. Jak lekarzowi może przyjść do głowy takie rozwiązanie nie proponując innych badań i kontrolowania dzidziusia. -
Nalia wrote:Ja miałam.od 34tc przynajmniej raz w tygodniu taki dzień, że mi się stawiał co 5-7 minut bezboleśnie. Wczesniej mi twardniał często . No i co, termin jutro, a ja ani twardnienia, ani pół skurczu
-
PolaP wrote:Kiedy masz się zgłosić do lekarza jak samo się nie zacznie?
Jutro mam położna ze szpitala, w którym chce rodzic. Ona oceni sytuację, zobaczmy, na ile Mała jest prawidłowo wstawiona. Natomiast do szpitala, w którym pracuje mój lekarz, mam wypisane skierowanie na sobotę (ale tam nie chce rodzic, pierwszy pobyt wspominam tak sobie ) -
karolcia87 wrote:Klaudia popieram twoja decyzję w 100%
Każdy dzień w łonie matki jest bardzo ważny a jego argumenty co najmniej śmieszne. Jak lekarzowi może przyjść do głowy takie rozwiązanie nie proponując innych badań i kontrolowania dzidziusia.
Mialam ktg podobno wszystko dobrze w ciagu 40 minut ruszyła sie 11 razy. Troszke spala chyba na tym.ktg bo byl.okres ze ktg bylo plaskie ale podobno wyszło dobrze.
Bardzo bardzo sie boje. Oby moja decyzja byla dobra -
klaudia382 wrote:Mialam ktg podobno wszystko dobrze w ciagu 40 minut ruszyła sie 11 razy. Troszke spala chyba na tym.ktg bo byl.okres ze ktg bylo plaskie ale podobno wyszło dobrze.
Bardzo bardzo sie boje. Oby moja decyzja byla dobra
Zaufaj sobie. Podjęłaś dobrą decyzję -
Karolcia gratulacje! dużo zdrówka dla Was!
Klaudia - rozumiem, gdyby chcieli położyć Cię do szpitala i obserwować do rozwiązania, czy nie dzieje się nic złego. Ale wywołanie tak szybko? Nie rozumiem za bardzo podejścia lekarza.. Myślę, że dobrze zrobiłaś. -
Nalia wrote:Masz Gbs wrażliwego na penicylinę, dostaniesz ją podczas porodu. Przynajmniej wiesz i masz wynik, więc spokojnie. A 11 ruchów w ciągu 40 minut to jest bardzo dobrze!
Oby Anglia tego nie spieprzyla ponieważ tak jak pisalam wczoraj oni twierdzą ze badanie gbs to infekcja pochwy... -
klaudia382 wrote:Oby Anglia tego nie spieprzyla ponieważ tak jak pisalam wczoraj oni twierdzą ze badanie gbs to infekcja pochwy...❤Ada&Pola❤
-
nick nieaktualny