LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Pixi triche się boje, ale ona ma niecale 4 lata i kurcze a jak ktoś w nią wjedzie?? Juz ostanio jak były z moją mamą przyszli tycy chłopacy 16/18 lat i zasuwali tak, że aż. Ja rozumiem, ze każdy chce jeżdzić
Katka na 40 to moja najstarsza bedzie mieć 16 i chyba nie zdecyduje sięmasakra jaka różnica wieku byłaby
katka84 lubi tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:My to slaby przyklad hehe dopiero teraz chlopaki
Ja też mam przeczucie do drugiej dziewuszki, ale jeszcze nic pewnego. No i czterdziestka też przede mnąmuminka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie pochmurno i smog okropny aż nie chce się wychodzić.
Ja mam 28 lat to moja pierwsza ciążą i spełnienie naszych marzeń bo udało się bez zadnego wspomagania. Mam męża po chemii i mamy zamrożone plemniki na wszelki wypadek.
W sumie to byliśmy nastawieni na in vitro a tu już po trzech miesiącach starań się udało. Naturalnieto taki nasz troszeczkę mały cud
katka84, muminka83, PixiDixi, kasiuleks lubią tę wiadomość
-
anecz_kaa wrote:Pixi triche się boje, ale ona ma niecale 4 lata i kurcze a jak ktoś w nią wjedzie?? Juz ostanio jak były z moją mamą przyszli tycy chłopacy 16/18 lat i zasuwali tak, że aż. Ja rozumiem, ze każdy chce jeżdzić
Katka na 40 to moja najstarsza bedzie mieć 16 i chyba nie zdecyduje sięmasakra jaka różnica wieku byłaby
-
anecz_kaa wrote:Pixi triche się boje, ale ona ma niecale 4 lata i kurcze a jak ktoś w nią wjedzie?? Juz ostanio jak były z moją mamą przyszli tycy chłopacy 16/18 lat i zasuwali tak, że aż. Ja rozumiem, ze każdy chce jeżdzić
Kochana my chcemy dobtze dla Ciebie i Myminka dobrze Ci napisala a jak upadniesz ? I nie daj Boze bedziesz mysiala do szpitala . Ania a nie mozesz z kims dodatkowym pojechac kto najmlodsza sie zaopiekuje?katka84, muminka83, Carolline lubią tę wiadomość
-
Ta roznica wieky to nawet nie ma co sie przejmowac bo roznica nawet 5-6 lat jest taka,ze dzieci maja juz inny swiat.
Moja Kasia pobawi sie chwile z Marysia,ale to jest hmm taka zabawa typu no chodz maluchu pobawie soe z Toba czyt.troche ponudze sie a i tak zaraz polece do kolezanek. Moja Mar6sia czasami jak jedynak. Najstatsza zaczela 13 rok i owszem tez pobawi sie z najmlodsza ,ale to tez jest taka perspektywa jak ze srednia.
Najlepsza roznica w sensie najwieksza to 3 lata.muminka83, katka84 lubią tę wiadomość
-
właśnie nie mam dziś z kim ;/ będę sprawdzać
jeszcze była kłótnia i Miniorkę we wrześniu.... no nie odpuszczę mu... m wykupione na 5 os a mój mężuś już zmarudzi, że z takim małym dzieckiem to nie pojedziemy...
a Kuba to bez dzieciwięc muszą być na tyle duże żeby zostały z babciami
ja uwielbiam jeździć, a mój mąż jak już go na siłę wyciągnę to podoba mu się, ale żeby chcieć pojechać.... ooo zapomnij
-
PixiDixi wrote:No te 2 to jest chyba najlepiej i dla mam bo co roku to ciezko....,ale popatrz negocjuj,po Kubie, ze chcesz zachodzic i tupnij nozka
nie bedzie mogl juz z tym polemizowac
Pixi teraz pójdę na monitoring jak się zdecydujęjuż mu powiedziałam, że jak sam spróbuje to na bank będzie 4 córa
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
anecz_kaa wrote:Pixi teraz pójdę na monitoring jak się zdecyduję
już mu powiedziałam, że jak sam spróbuje to na bank będzie 4 córa
Hehehehe rozwalilas mnie
Ale tez powiem Ci,ze cos na rzeczy...my mielismy monitoring,clo i ovitrelle i wcelowalismy dokladnie w owu wiec szybsze chlopaki nie daly szans wolniejszym babeczkomkatka84, Mmargotka lubią tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:Hehehehe rozwalilas mnie
Ale tez powiem Ci,ze cos na rzeczy...my mielismy monitoring,clo i ovitrelle i wcelowalismy dokladnie w owu wiec szybsze chlopaki nie daly szans wolniejszym babeczkom
widzisz ja mierzyłam temp i robiłam testy :p i niby trafiliśmy ale nifty mówi, że jednak będzie babeczka :p
-
PixiDixi wrote:Z tym dochodzeniem to cholerka ciezko powiedziec. Juz po pierwszej ciazy ta skora byla slaba w sumie to mu jyz to dynda . Obym dala rade pi nocach dwojke obsluzyc bo maz do pracy wiec nie bede miala sumienia go budzic. Tego sie boje,ze padne i nie wstane;)
Na pewno dostaniesz super-extra-power-energii i dasz radę.
Podziwiam Cię!
I podoba mi się bardzo to co napisałaś że im starsza, tym głębiej to przeżywasz. ♥
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny