X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    A dziś na 15 ide po Elizę i na angielski, potem idziemy na łyżwy :d zastanawiam się tylko czy wejść na taflę, bo samej jej nie chce puścic :(
    Nie wiem czy to dobry pomysł. Możesz się wywrócić , ktoś wpaść na Ciebie. Zastanów się

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pixi triche się boje, ale ona ma niecale 4 lata i kurcze a jak ktoś w nią wjedzie?? Juz ostanio jak były z moją mamą przyszli tycy chłopacy 16/18 lat i zasuwali tak, że aż. Ja rozumiem, ze każdy chce jeżdzić :(

Katka na 40 to moja najstarsza bedzie mieć 16 i chyba nie zdecyduje się :P masakra jaka różnica wieku byłaby

katka84 lubi tę wiadomość

• katka84 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    My to slaby przyklad hehe dopiero teraz chlopaki
    A co za różnica kiedy, ale będą. Ania chce jechać na Kubę, odchowa dziewczyny i akurat będzie czas na dwóch chłopaków.
    Ja też mam przeczucie do drugiej dziewuszki, ale jeszcze nic pewnego. No i czterdziestka też przede mną ;)

muminka83 lubi tę wiadomość

ojxevcqg1xm9p63u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2018, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie pochmurno i smog okropny aż nie chce się wychodzić.
    Ja mam 28 lat to moja pierwsza ciążą i spełnienie naszych marzeń bo udało się bez zadnego wspomagania. Mam męża po chemii i mamy zamrożone plemniki na wszelki wypadek.
    W sumie to byliśmy nastawieni na in vitro a tu już po trzech miesiącach starań się udało. Naturalnie :) to taki nasz troszeczkę mały cud

katka84, muminka83, PixiDixi, kasiuleks lubią tę wiadomość

• katka84 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    Pixi triche się boje, ale ona ma niecale 4 lata i kurcze a jak ktoś w nią wjedzie?? Juz ostanio jak były z moją mamą przyszli tycy chłopacy 16/18 lat i zasuwali tak, że aż. Ja rozumiem, ze każdy chce jeżdzić :(

Katka na 40 to moja najstarsza bedzie mieć 16 i chyba nie zdecyduje się :P masakra jaka różnica wieku byłaby
    Może weź taki ten pingwinek do nauki jazdy jak już koniecznie macie iść, będziesz mogła się zasłonić/podeprzeć.

ojxevcqg1xm9p63u.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:

Kochana my chcemy dobtze dla Ciebie i Myminka dobrze Ci napisala a jak upadniesz ? I nie daj Boze bedziesz mysiala do szpitala . Ania a nie mozesz z kims dodatkowym pojechac kto najmlodsza sie zaopiekuje?

katka84, muminka83, Carolline lubią tę wiadomość

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta roznica wieky to nawet nie ma co sie przejmowac bo roznica nawet 5-6 lat jest taka,ze dzieci maja juz inny swiat.
    Moja Kasia pobawi sie chwile z Marysia,ale to jest hmm taka zabawa typu no chodz maluchu pobawie soe z Toba czyt.troche ponudze sie a i tak zaraz polece do kolezanek. Moja Mar6sia czasami jak jedynak. Najstatsza zaczela 13 rok i owszem tez pobawi sie z najmlodsza ,ale to tez jest taka perspektywa jak ze srednia.
    Najlepsza roznica w sensie najwieksza to 3 lata.

muminka83, katka84 lubią tę wiadomość

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie nie mam dziś z kim ;/ będę sprawdzać

jeszcze była kłótnia i Miniorkę we wrześniu.... no nie odpuszczę mu... m wykupione na 5 os a mój mężuś już zmarudzi, że z takim małym dzieckiem to nie pojedziemy...

a Kuba to bez dzieci :P więc muszą być na tyle duże żeby zostały z babciami :D

ja uwielbiam jeździć, a mój mąż jak już go na siłę wyciągnę to podoba mu się, ale żeby chcieć pojechać.... ooo zapomnij :P

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te chlopy...on cos chce i Ty tez ,masz pole do negocjacji :) :)

anecz_kaa, katka84 lubią tę wiadomość

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pixi pomiędzy moimi są 2 lata i jest super i teraz mąż też już ma takie plany... ja mu dam :P

PixiDixi, katka84 lubią tę wiadomość

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz muszę skonczyc ta kawe i do kuchni:P będe robić gołąbki na parze :D znalazłam przepis ze niby 30 min! no niech siedzą godzinę to i tak nie 2 no i piekarnik nie ucierpi :d

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No te 2 to jest chyba najlepiej i dla mam bo co roku to ciezko....,ale popatrz negocjuj,po Kubie, ze chcesz zachodzic i tupnij nozka ;) nie bedzie mogl juz z tym polemizowac :)

katka84 lubi tę wiadomość

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    No te 2 to jest chyba najlepiej i dla mam bo co roku to ciezko....,ale popatrz negocjuj,po Kubie, ze chcesz zachodzic i tupnij nozka ;) nie bedzie mogl juz z tym polemizowac :)

Pixi teraz pójdę na monitoring jak się zdecyduję :P już mu powiedziałam, że jak sam spróbuje to na bank będzie 4 córa :D

PixiDixi lubi tę wiadomość

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    Pixi teraz pójdę na monitoring jak się zdecyduję :P już mu powiedziałam, że jak sam spróbuje to na bank będzie 4 córa :D

Hehehehe rozwalilas mnie :)

Ale tez powiem Ci,ze cos na rzeczy...my mielismy monitoring,clo i ovitrelle i wcelowalismy dokladnie w owu wiec szybsze chlopaki nie daly szans wolniejszym babeczkom ;)

katka84, Mmargotka lubią tę wiadomość

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Hehehehe rozwalilas mnie :)

Ale tez powiem Ci,ze cos na rzeczy...my mielismy monitoring,clo i ovitrelle i wcelowalismy dokladnie w owu wiec szybsze chlopaki nie daly szans wolniejszym babeczkom ;)

widzisz ja mierzyłam temp i robiłam testy :p i niby trafiliśmy ale nifty mówi, że jednak będzie babeczka :p

• Mmargotka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Z tym dochodzeniem to cholerka ciezko powiedziec. Juz po pierwszej ciazy ta skora byla slaba w sumie to mu jyz to dynda . Obym dala rade pi nocach dwojke obsluzyc bo maz do pracy wiec nie bede miala sumienia go budzic. Tego sie boje,ze padne i nie wstane;)

Na pewno dostaniesz super-extra-power-energii i dasz radę.
    Podziwiam Cię!
    I podoba mi się bardzo to co napisałaś że im starsza, tym głębiej to przeżywasz. ♥

f2w3lhb8zwsl9evj.png

PixiDixi lubi tę wiadomość

• melbusia88 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    Ja jeździłam na monitoringi, machnięte w samą owulkę i po, a niby dziewczynka ma być ;-)nie ma reguły

l22n6iyek016fbg8.png
  • anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melbusia88 wrote:
    Ja jeździłam na monitoringi, machnięte w samą owulkę i po, a niby dziewczynka ma być ;-)nie ma reguły

wiesz, że to chodzi o zwiększenie prawdopodobieństwa :P

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż nie może ze mną iść na wizytę we wtorek i w związku z tym mam zakaz pytania o płeć bo on musi przy tym być.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 12:12

• anecz_kaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziadek mojego męża miał 5 córek i syna :P a mój mąż jest kopią swojego dziadka...

‹‹ 639 640 641 642 643 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ