X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    A dziś na 15 ide po Elizę i na angielski, potem idziemy na łyżwy :d zastanawiam się tylko czy wejść na taflę, bo samej jej nie chce puścic :(
    Nie wiem czy to dobry pomysł. Możesz się wywrócić , ktoś wpaść na Ciebie. Zastanów się

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pixi triche się boje, ale ona ma niecale 4 lata i kurcze a jak ktoś w nią wjedzie?? Juz ostanio jak były z moją mamą przyszli tycy chłopacy 16/18 lat i zasuwali tak, że aż. Ja rozumiem, ze każdy chce jeżdzić :(

Katka na 40 to moja najstarsza bedzie mieć 16 i chyba nie zdecyduje się :P masakra jaka różnica wieku byłaby

katka84 lubi tę wiadomość

• katka84 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    My to slaby przyklad hehe dopiero teraz chlopaki
    A co za różnica kiedy, ale będą. Ania chce jechać na Kubę, odchowa dziewczyny i akurat będzie czas na dwóch chłopaków.
    Ja też mam przeczucie do drugiej dziewuszki, ale jeszcze nic pewnego. No i czterdziestka też przede mną ;)

muminka83 lubi tę wiadomość

ojxevcqg1xm9p63u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2018, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie pochmurno i smog okropny aż nie chce się wychodzić.
    Ja mam 28 lat to moja pierwsza ciążą i spełnienie naszych marzeń bo udało się bez zadnego wspomagania. Mam męża po chemii i mamy zamrożone plemniki na wszelki wypadek.
    W sumie to byliśmy nastawieni na in vitro a tu już po trzech miesiącach starań się udało. Naturalnie :) to taki nasz troszeczkę mały cud

katka84, muminka83, PixiDixi, kasiuleks lubią tę wiadomość

• katka84 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    Pixi triche się boje, ale ona ma niecale 4 lata i kurcze a jak ktoś w nią wjedzie?? Juz ostanio jak były z moją mamą przyszli tycy chłopacy 16/18 lat i zasuwali tak, że aż. Ja rozumiem, ze każdy chce jeżdzić :(

Katka na 40 to moja najstarsza bedzie mieć 16 i chyba nie zdecyduje się :P masakra jaka różnica wieku byłaby
    Może weź taki ten pingwinek do nauki jazdy jak już koniecznie macie iść, będziesz mogła się zasłonić/podeprzeć.

ojxevcqg1xm9p63u.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:

Kochana my chcemy dobtze dla Ciebie i Myminka dobrze Ci napisala a jak upadniesz ? I nie daj Boze bedziesz mysiala do szpitala . Ania a nie mozesz z kims dodatkowym pojechac kto najmlodsza sie zaopiekuje?

katka84, muminka83, Carolline lubią tę wiadomość

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta roznica wieky to nawet nie ma co sie przejmowac bo roznica nawet 5-6 lat jest taka,ze dzieci maja juz inny swiat.
    Moja Kasia pobawi sie chwile z Marysia,ale to jest hmm taka zabawa typu no chodz maluchu pobawie soe z Toba czyt.troche ponudze sie a i tak zaraz polece do kolezanek. Moja Mar6sia czasami jak jedynak. Najstatsza zaczela 13 rok i owszem tez pobawi sie z najmlodsza ,ale to tez jest taka perspektywa jak ze srednia.
    Najlepsza roznica w sensie najwieksza to 3 lata.

muminka83, katka84 lubią tę wiadomość

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie nie mam dziś z kim ;/ będę sprawdzać

jeszcze była kłótnia i Miniorkę we wrześniu.... no nie odpuszczę mu... m wykupione na 5 os a mój mężuś już zmarudzi, że z takim małym dzieckiem to nie pojedziemy...

a Kuba to bez dzieci :P więc muszą być na tyle duże żeby zostały z babciami :D

ja uwielbiam jeździć, a mój mąż jak już go na siłę wyciągnę to podoba mu się, ale żeby chcieć pojechać.... ooo zapomnij :P

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te chlopy...on cos chce i Ty tez ,masz pole do negocjacji :) :)

anecz_kaa, katka84 lubią tę wiadomość

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pixi pomiędzy moimi są 2 lata i jest super i teraz mąż też już ma takie plany... ja mu dam :P

PixiDixi, katka84 lubią tę wiadomość

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz muszę skonczyc ta kawe i do kuchni:P będe robić gołąbki na parze :D znalazłam przepis ze niby 30 min! no niech siedzą godzinę to i tak nie 2 no i piekarnik nie ucierpi :d

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No te 2 to jest chyba najlepiej i dla mam bo co roku to ciezko....,ale popatrz negocjuj,po Kubie, ze chcesz zachodzic i tupnij nozka ;) nie bedzie mogl juz z tym polemizowac :)

katka84 lubi tę wiadomość

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    No te 2 to jest chyba najlepiej i dla mam bo co roku to ciezko....,ale popatrz negocjuj,po Kubie, ze chcesz zachodzic i tupnij nozka ;) nie bedzie mogl juz z tym polemizowac :)

Pixi teraz pójdę na monitoring jak się zdecyduję :P już mu powiedziałam, że jak sam spróbuje to na bank będzie 4 córa :D

PixiDixi lubi tę wiadomość

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    Pixi teraz pójdę na monitoring jak się zdecyduję :P już mu powiedziałam, że jak sam spróbuje to na bank będzie 4 córa :D

Hehehehe rozwalilas mnie :)

Ale tez powiem Ci,ze cos na rzeczy...my mielismy monitoring,clo i ovitrelle i wcelowalismy dokladnie w owu wiec szybsze chlopaki nie daly szans wolniejszym babeczkom ;)

katka84, Mmargotka lubią tę wiadomość

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Hehehehe rozwalilas mnie :)

Ale tez powiem Ci,ze cos na rzeczy...my mielismy monitoring,clo i ovitrelle i wcelowalismy dokladnie w owu wiec szybsze chlopaki nie daly szans wolniejszym babeczkom ;)

widzisz ja mierzyłam temp i robiłam testy :p i niby trafiliśmy ale nifty mówi, że jednak będzie babeczka :p

• Mmargotka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Z tym dochodzeniem to cholerka ciezko powiedziec. Juz po pierwszej ciazy ta skora byla slaba w sumie to mu jyz to dynda . Obym dala rade pi nocach dwojke obsluzyc bo maz do pracy wiec nie bede miala sumienia go budzic. Tego sie boje,ze padne i nie wstane;)

Na pewno dostaniesz super-extra-power-energii i dasz radę.
    Podziwiam Cię!
    I podoba mi się bardzo to co napisałaś że im starsza, tym głębiej to przeżywasz. ♥

f2w3lhb8zwsl9evj.png

PixiDixi lubi tę wiadomość

• melbusia88 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    Ja jeździłam na monitoringi, machnięte w samą owulkę i po, a niby dziewczynka ma być ;-)nie ma reguły

l22n6iyek016fbg8.png
  • anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melbusia88 wrote:
    Ja jeździłam na monitoringi, machnięte w samą owulkę i po, a niby dziewczynka ma być ;-)nie ma reguły

wiesz, że to chodzi o zwiększenie prawdopodobieństwa :P

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż nie może ze mną iść na wizytę we wtorek i w związku z tym mam zakaz pytania o płeć bo on musi przy tym być.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 12:12

• anecz_kaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziadek mojego męża miał 5 córek i syna :P a mój mąż jest kopią swojego dziadka...

‹‹ 639 640 641 642 643 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ