LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Uf biedronka dobrze, że wszystko ok, ale uważaj z tym łożyskiem i oszczędzaj się, seks może (wlasciwie musi) poczekac dla dobra dziecka.
Dziewczyny czy wasze brzuszki też tak rosną jak na drożdżach? Moj prawie w oczach.. Za 3 dni "studniówka u nas:)Zolza_ lubi tę wiadomość
-
Aneczkaa gratuluje udanej wizyty.
No to teraz czeka mnie wyzwanie! Nigdy nie bylam na zadnej diecie i do tego uwielbiam biale pieczywo! Sniadanko bez chrupiacej buleczki to juz nie to samo:( noo ale Mała najwazniejsza teraz i jak bedzie mus to mus. A znacie jakies fajne strony gdzie sa np przyklady diet dla ciezarnych z podwyzszonym cukrem?anecz_kaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję wam wszystkim kochane że tak o mnie się troszczycie.
Mój brzuszek przypomina teraz taką ładna kuleczke i rzeczywiwscie rośnie jak na drożdżach. Poza tym maluszek teraz się już rozruszał na dobre w szpitalu nie dał się dobrze nawet powierzyć ale to dobrze bo ryle jestem spokojniejsza jak tak dowodzi.
U mnie wszyscy teraz w kosciele ja nie poszłam bo nie dam rady wytrzymać dwóch godzin nawet jeśli jakimś cudem usiade w co wątpię bo u mnie ludzie już szli godzine temupo za tym oszczędzam się.
Mam pytanie. Mam luteine dopochwowa. Brudzi bieliznę? Trzeba wkladki ?
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
Biedronka89 wrote:Dziękuję wam wszystkim kochane że tak o mnie się troszczycie.
Mój brzuszek przypomina teraz taką ładna kuleczke i rzeczywiwscie rośnie jak na drożdżach. Poza tym maluszek teraz się już rozruszał na dobre w szpitalu nie dał się dobrze nawet powierzyć ale to dobrze bo ryle jestem spokojniejsza jak tak dowodzi.
U mnie wszyscy teraz w kosciele ja nie poszłam bo nie dam rady wytrzymać dwóch godzin nawet jeśli jakimś cudem usiade w co wątpię bo u mnie ludzie już szli godzine temupo za tym oszczędzam się.
-
Biedronka brudzi i trzeba wkładki na pewno.
Ja też już po wizycie malutka waży 910gwszystko w porządku oprócz tego łożyska z przodu w dalszym ciągu jest bardzo nisko przy bliźnie po CC.
Urszulka89, PixiDixi, anecz_kaa, katka84, Ove lubią tę wiadomość
-
Biedronka89 wrote:Dziękuję wam wszystkim kochane że tak o mnie się troszczycie.
Biedronka mam zawsze wkladki, mi brudzi. -
nick nieaktualny
-
Biedronka89 wrote:W ogóle to moj debiut z lekami do pochwy stąd może te trochę głupie pytania. Mam jeszcze jedno. Ulotks mówi że w ciąży lepiej jest ją aplikować palcem niż aplikatorem. Jak jest u was ?
-
aa mam jeszcze pytanie czy ktoras z Was badala tez mocz w trakcie badania krzywej? Jako ze poszlam zielona pielegniarka do mnie ze mocz tez sie robi. Po dwoch godz mialm oddac tez mocz po glukozie. Wyniki mam jakby z kosmosu
w necie nic nie ma o badaniach moczu podczas krzywej tylko naczczo. Dodam jeszcze ze dwa dni wczesniej badalam mocz normalnie i wykazalo ze glukozy nie stwierdzono tylko leukocyty podwyzszone. Teraz zgupialam czy niepotrzebnie robilam to badanie moczu dzis i dlatego wynik moze byc dziwny?
-
nick nieaktualnyJa przy krzywej owszem robiłam mocz ale przyszłam z próbka pobraną w domu przed badaniem.
Moim zdanie taka ilość glukozy mogła wpłynąć na wynik moczu. I ja bym tym wynikiem sie nie sugerowała tylko tym zrobionym wczesniej na czczoPixiDixi lubi tę wiadomość
-
Biedronka89 wrote:W ogóle to moj debiut z lekami do pochwy stąd może te trochę głupie pytania. Mam jeszcze jedno. Ulotks mówi że w ciąży lepiej jest ją aplikować palcem niż aplikatorem. Jak jest u was ?
Przez moment , na samym poczatku aplikowalam aplikatorem i mialam jakis dyskomfort,wrazenie,ze za gleboko wrecz ,ze w szyjce. Teraz tylko palcem i jest ok.