LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Loczek2018 wrote:Jesli ta poduszka uspokoi te dziecię niesforne to bd ją ukochiwać 24h na dobę.
jak zaczął sie kręcić o godz 14 tak bez przerwy tam coś robi kurcze, i jak ta szyjka ma to wytrzymać?
Loczek2018 lubi tę wiadomość
❤Ada&Pola❤
-
Nie ważyliśmy dziś, bo to była szybka wizyta kontrolna związana z sensacjami w ptk. Porobimy w tym tyg. morfologię, mocz, zważymy sie u położnej i za tydzień mamy regularną wizytę to moze sprawdzi mu wage:), ja sama wazylam sie 3tyg temu, ciekawe ile mi przybyło:)... Dziś skupiła sie na szyjce, 3x mierzyła, a Mikiego to tylko sprawdziła ułożenie i czy równo mu serduszko puka:).
Biedronka trzymamy kciuki za jutrzejsza wizyte.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2018, 20:48
-
Dobry wieczór my po wizycie i jak to określiła Pani Doktor - książkowe dziecko
moje wyniki również ok, szyjka 3,5 cm czyli taka jak od samego początku. kolejne spotkanie za 4 tygodnie.
Nalia, Loczek2018, Urszulka89, melbusia88, katka84, Ove, Kinga40, Mmargotka, Duzaa, anecz_kaa, karolcia87, Mini89 lubią tę wiadomość
-
Urszulka89 wrote:Kto jeszcze wizytuje jutro ze mną? Jestem ciekawa jak tam moja szyjka bo ostatnio lekarka coś nie była po badaniu na fotelu przekonana ale zrobiła usg i wyszło, że wszystko ok
Mam nadzieje ze u Ciebie szyjka będzie ok
Dziewczyny, a z jakiej firmy zamawialyscir poduszki?
Ostatnio też się zastanawiałam - jak będziecie np. robic obiad w kuchni lub czytać ksiazke w salonie to w czym będziecie kłaść maluszki żeby mieć je na oku? Myślałam nad bujaczkiem ale chyba nie jest to super korzystne dla takiego malucha. Wózek będzie stał w garażu (nie będę go wnosić na 3p)... -
Ove wrote:Na pewno ją i Biedronka
Ostatnio też się zastanawiałam - jak będziecie np. robic obiad w kuchni lub czytać ksiazke w salonie to w czym będziecie kłaść maluszki żeby mieć je na oku? Myślałam nad bujaczkiem ale chyba nie jest to super korzystne dla takiego malucha. Wózek będzie stał w garażu (nie będę go wnosić na 3p)...❤Ada&Pola❤
-
poduszki ciążowe są super - pierwszą miałam w kształcie litery U, ale niestety szybko się ubiła i od 3 miesięcy jest ulubioną przytulanką moich dwóch psów, które codziennie toczą boje o to, który na niej będzie spał
Drugą z motherhood kupiłam w kształcie litery C, jest super ale niestety od częstego łamania/używania/zawijania i ogólnego miętoszenia też się spłaszczyła. Tak czy inaczej, od kilku miesięcy poduszki ciążowe są nieodzowne w moim łóżku i nie wyobrażam sobie zasypiania bez nichMmargotka lubi tę wiadomość
-
Ostatnio też się zastanawiałam - jak będziecie np. robic obiad w kuchni lub czytać ksiazke w salonie to w czym będziecie kłaść maluszki żeby mieć je na oku? Myślałam nad bujaczkiem ale chyba nie jest to super korzystne dla takiego malucha. Wózek będzie stał w garażu (nie będę go wnosić na 3p)...
Ja zainwestowalam w kosz mojzesza mam nadzieję że się sprawdzi w pierwszych miesiącach a potem płaska mata na podłogę podobno najlepsza
A poduszkę mam z allegro noname trochę i służy mi już długo nic się z nią nie dziejeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2018, 23:29
-
A ja mam zęba do wyrwania i ustalilam z kumplela - dentystka ze już po porodzie, ale od 20 tak mnie boli ze zaczne chodzic z bolu po scianach
jutro jade niech robia mi co chca bo nie daje rady. Chwilowo leze z kostka lodu w ustach
apap nie daje rady a ja mam dosc
-
nick nieaktualny
-
Ostatnio też się zastanawiałam - jak będziecie np. robic obiad w kuchni lub czytać ksiazke w salonie to w czym będziecie kłaść maluszki żeby mieć je na oku? Myślałam nad bujaczkiem ale chyba nie jest to super korzystne dla takiego malucha. Wózek będzie stał w garażu (nie będę go wnosić na 3p)...