LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Loczek2018 wrote:Zaczynamy drugie podejście. Trzymajcie kciuki.
anecz_kaa lubi tę wiadomość
❤Ada&Pola❤
-
Loczek2018 wrote:Bo mój lekarz prowadzący nie pracuje w tym szpitalu? Boże no nie wiem. Mam ochotę usiąść i plakac.
Weź powiedz, że masz bóle albo Ci słabo, duszno. Może ruszą dupy?!
-
Naprawdę każą tyle czekać kobiecie w 7 miesiącu ciąży?? Przecież to jest jakaś paranoja.. Loczek, może jednak inny szpital?
Edit:
OK, widzę że już coś ruszyło. Ale i tak uważam, że to duża przesada..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2018, 10:37
-
nick nieaktualny
-
Loczek,nie zazdroszcze ale grunt ze sie w koncu dostalas. Masakra ta nasza sluzba zsrowia. Ja np.czesto slysze ze odsylaja ze szpitala kobiete z rozpoczetym porodem bo rzekomo nie ma miejsc i ma sobie jezdzic sama po okolicy i szukac. Noz sie w kieszeni otwiera.
My swiezo po wizycie,Maja wazy rowno 2 kg i nadal uparcie siedzi glowa do gory,a ja coraz bardziej przerazona wizja cesarki..katka84, PixiDixi, Urszulka89, Ove lubią tę wiadomość
-
magdis wrote:Loczek,nie zazdroszcze ale grunt ze sie w koncu dostalas. Masakra ta nasza sluzba zsrowia. Ja np.czesto slysze ze odsylaja ze szpitala kobiete z rozpoczetym porodem bo rzekomo nie ma miejsc i ma sobie jezdzic sama po okolicy i szukac. Noz sie w kieszeni otwiera.
My swiezo po wizycie,Maja wazy rowno 2 kg i nadal uparcie siedzi glowa do gory,a ja coraz bardziej przerazona wizja cesarki..
Jeszcze ma chwilę na obrótZnam sytuację gdzie babka poszła na planowaną cc dzień wcześniej a przy przyjęciu okazało się, że dziecko odwróciło się
a jeszcze kilka dni wcześniej było głową do góry.
-
Urszulka89 wrote:Ja myślę, że moja wkońcu się ustawiła jak powinna bo często teraz czuję jakby kopniaki u góry choć też czuję jakby główką pod żebrami kręciła więc też nie wiem. Chyba że mam tam jakąś ośmiorniczkę
anecz_kaa, karolcia87, katka84 lubią tę wiadomość
-
Loczek, współczuję przeżyć, ale grunt że się udało!
Magdis, Ja też muszę zacząć ćwiczenia, by zmobilizować synka do obrotu.
Chociaż jak powiedziałam lekarzowi, że czytałam, że są ćwiczenia na obrót i m.in chodzenie na czworakach pomaga etc to nie wyglądł na przekonanego, że to mi pomoże